Ja sam razumeo da ti daju mogućnost da raskineš ugovor bez plaćanja penala. Ostatak dopisa je samo bla bla gde su oni "iznenađeni i uvređeni".
Tako sam i ja shvatio
Ja sam razumeo da ti daju mogućnost da raskineš ugovor bez plaćanja penala. Ostatak dopisa je samo bla bla gde su oni "iznenađeni i uvređeni".
Mislim da ćeš morati da platiš razliku do pune cene i za preostale mesece što si koristio, pored tih 5.Idem sutra pa cu da vidim sta kazu. Platicu tih 5 meseci ako traze i vise me nece videti.
Da. Koliko sam ja shvatio oni ti računaju sve mesece po ceni bez ugovorne obaveze, pa ti računaj koliko si platio i koliko još treba da doplatiš. Barem sam ja shvatio da tako ide, ako grešim neka me neko ispravidexy
Mislis do decembra
Montela, šta ti je alternativa za novog operatora?
Upravo te zbog toga i pitam. EON van mreže je odlično rešenje, a kad je i uplaćen van mreže, nema ograničenja za gledanje kanala preko MTS interneta. Tebi je to super kombinacija, Pošta ti i ne treba. Samo je bedak što ćeš morati da platiš odjednom tih 5 meseci što si dobio.
@DBraveZ Jel mozes da uslikas i postavis taj deo racuna gde stoje ti iznosi za placanje, naravno nemoj da uslikas i licne podatke? Da ti mozda nije istekla ugovorna obaveza(mada onda bi pdv bio 420 din.)?
Naravno, evo racuna, vidi se PDV od 490din.
Nije mi palo na pamet da ti racunaju PDV ako nisi u ugovornoj obavezi.
Bio sam i raskinuo ugovor. Moram da platim pet meseci pretplatu, za dva tv kartice po 240 rsd isto pet meseci. Iznajmljivanje kartice 1000 rsd i 2000 rsd. Prikljucna taksa mislim da je 2000 rsd. Mislim da je to to. To mi je rekao salterski radnik a i on nije bas siguran da li je sve to tacno. Ne znam sta mi je ciniti da li da se zalim nekom ili ne.
Naravno, evo racuna, vidi se PDV od 490din.
Nije mi palo na pamet da ti racunaju PDV ako nisi u ugovornoj obavezi.
Pa to ne smeju po zakonu... mogu samo da ti naplate razliku u ceni u odnosu na regularnu cenu i onu koju si placao ako si koristio promocije... idi ponovo i trazi da platis razliku samo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari