Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako moze pojasnjenje, imam box 3 i ugovor jos tacno godinu dana. Net mi nije optika ali sada moze da se uvede, 100 mbita je trenutno.
Da li mogu da predjem na ovaj nox 4 paket i prenesem tj ubacim i mobilni, koji ispada skuplji od mog par stotina dinara i u koju grupu od ovih dolje bih spao sto se tice besplatnih mjeseci? Porucio bih online radi bespaltnog gb a svakako cu se raspitati u poslovnici kad stignem nazad u Srbiju.
Znam da ne daju prelaske na jeftiniji paket sto kod mene ne bi bilo, jedino me brine da ne kazuda ja sa mojim 100mbit adslom kao moram na ovaj skupi paket iako mi to glupo zvuci.
0317be0236bb0c18f263ee65d0d042f9.jpg

Poslednja izmena:
Kada su počele da važe nove cene za Box4?

Podigli su cenu sa 4299 za Box 4 Plavi na 4799 dinara - tačno 500 Dinara više mesečno.

Stari ugovori su imali klauzulu da će paket biti nešto skuplji (reda 300 din mesečno) po isteku ugovorne obaveze, baš me interesuje da li je to ostalo ili možda povećano.

Podigli su cenu kada je optika dobila vece brzine. Meni dodje isto jer razlika skoro pa nestane kada se aktivira HD paket.

Pozdrav, treba da stavim net, al trenutno nemam fixni telefon.
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa:
-Telekom mts box paket
-Orion telekom wifi net
-Exenet wifi net

Mozda ubacim i iptv ukoliko je dobar provajder.
Inace sam iz Pirota.

Orion wifi nikako, nemoj ni da misliš o tome

Orion nikako, najduže dve godine u mom životu :)
Imam mts box 4 crveni, veoma sam zadovoljan

Poslednja izmena:
U Orionu problemi sa prekidima non stop sam imao 2 godine i prešao sam na kablovski nternet koji je bio u redu do poslednjeg meseca kad je uzeo SuperNova od tad sam imao probleme ali mi je taman istekao ugovor. EXE net je onako, možda da se razmotri SBB i MTS jedino. Ja čekam u MTS da me pozovu i reći ću iskustvo kasnije ovog meseca.

Hvala na odgovorima. Znaci orion zaobilazim u sirokom luku. Preostaje ili mts telekom ili exenet wifi

Mani se bilo čijeg WiFi. Nemoj da si mazohista. To samo ako je izbor nemati nikakav net ili imati WiFi. Informiši se koje brzine Telekom može da ti ponudi tu na tvojoj lokaciji.

Koliko vidim covek nema fixni pa zato juri wifi. Bolje ti je druze i najslabiji kablovski net(a imas u Pirotu to) nego bilo koji wifi.

Danas bio neki dečko iz mts-a kod mene u selu. Radio je anketu o tome da li koristimo usluge mts-a, i kako smo zadovoljni uslugama.

Koja je poenta poslati lika u selu gde je internet katastrofa, gde još uvek postoji veliki broj dvojnika? Jako neozbiljno, nisu potrebne nikakve ankete u ovom slučaju. I bez ankete mogu znati da korisnici u tom mestu nisu zadovoljni uslugama. Zaista sam iznenadjen.

Kao da su ga poslali da nas provocira. Naravno dečko nije ništa kriv, radi svoj posao.

A mozda su ga poslali bas suprotno da bi vam poboljsali infrastrukturu i da imate kvalitetniji i brzi net.
Zasto odmah tako negativan stav.
Ali dobro ima ljudi koji na do pola napunjenu casu gledaju na do pola punu i oni koji je gledaju na do pola praznu.
Sve je to ok.

Da, baš onaj ko je i dalje dvojnik krajem druge decenije XXI veka ima razloge da vidi dopola punu čašu.

Zamolio bih za jedno objasnjenje:

* Uslovi BOX 3 promocije:

• prvih 6 meseci po 1 dinar – za nove korisnike BOX 3 paketa koji uvode dve nove usluge (Fiksna + Net + mts TV, Fiksna + Net + MOB ili Fiksna + mts TV + MOB) uz ugovornu obavezu od 24 meseca,
• prva 3 meseca po 1 dinar – za korisnike koji već koriste dve usluge iz BOX 3 paketa i uvedu jednu novu uslugu, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.
• prva 2 meseca po 1 dinar – za korisnike koji već koriste sve usluge BOX 3 paketa, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Svi korisnici koji se u promo periodu opredele za novi BOX 3 paket, umesto povoljnosti 6/3/2 meseca po 1 dinar imaju na raspolaganju mogućnost kupovine uređaja.

Promocija BOX 3 paketa bez mobilne linije traje do 31. decembra 2019. godine.

Na sta se odnosi, ako neces pr.radi, da placas 6m x 1 din, ti onda placaj kao novi korisnik i tih 6m x 3.200 din ili sta, imas pravo da kupis telefon !>?!
O cemu se radi ovde?

Poslednja izmena:

• prvih 6 meseci po 1 dinar – za nove korisnike BOX 3 paketa koji uvode dve nove usluge (Fiksna + Net + mts TV, Fiksna + Net + MOB ili Fiksna + mts TV + MOB) uz ugovornu obavezu od 24 meseca,
• prva 3 meseca po 1 dinar – za korisnike koji već koriste dve usluge iz BOX 3 paketa i uvedu jednu novu uslugu, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.
• prva 2 meseca po 1 dinar – za korisnike koji već koriste sve usluge BOX 3 paketa, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

Svi korisnici koji se u promo periodu opredele za novi BOX 3 paket, umesto povoljnosti 6/3/2 meseca po 1 dinar imaju na raspolaganju mogućnost kupovine uređaja.

Na sta se odnosi, ako neces pr.radi, da placas 6m x 1 din, ti onda placaj kao novi korisnik i tih 6m x 3.200 din ili sta, imas pravo da kupis telefon !>?!
O cemu se radi ovde?
Ne mobilni, već TV, PS i šta već imaju u ponudi.

Ukoliko uzimaš mobilni, dobijaš mesece po dinar, ali cena potom nije 3.200, već veća (ne znam koja tačno), ali do 1.000 veća, zavisnosti koji paket uzmeš, da li sa netom ili televizijom...

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

O cemu se radi ovde?

To im je naj gluplja ponuda odrekneš se 6 meseci da plaćaš po 1 dinar, a neda ti popust na uređaj nego samo mogućnost da ga platiš na 12 rate po punoj ceni tog uređaja.

Da, baš onaj ko je i dalje dvojnik krajem druge decenije XXI veka ima razloge da vidi dopola punu čašu.
Ne mora, njegovo pravo. Ja je tako vidim imam vec god dana optiku 400 Mbit i mogucnost ako pozelim i ako hocu da dam toliki kes i 1Gbit.
Zato i kazem za nekog je do pola prazna za nekog do pola puna.
Kako ko zeli.

ako predjem sa box 3 na box 2, jel imam pravo na besplatne mesece?

Da li je moguce, da se u mozaik opciji na tv boksu, ubace kanali po izboru?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kao što rekoh i bez ankete mogu znati kakva je situacija u tom mestu. Šta je sa prethodnim prijavama korisnika o kvalitetu usluge, ispada kao da te prijave niko nije ni pogledao?

Koliko besplatnih minuta se dobija u okviru pretplate za fiksni telefon van box paketa a koliko u box 2 paketu?
Dobio sam mogućnost da zbog telekomove greške raskinem postojeći ugovor pa gledam ponudu kod beotela od 20 mbps za 990 din i čini mi se mnogo boljom od box 2 usluge što se tiče cene.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

koliko meseci džabaka može da se izboksuje ako produžavam ugovor za box4
meni nude dva a vidim da može i više

Од почетка акције дупли интернет, смањили су број месеци по динар за продужење уговора. Решење је промена власника БОХ пакета. Понесете личне карте, промените име на ког гласни фиксни телефон и добијете, као нов корисник 6 месеци гратис.

Da li još nekome brlja NBA League Pass preko MTS-a? Imam Box 4 i prema informacijama na mts.rs, pravo na srednji NBA paket sa dve utakmice nedeljno do kraja sezone, ali sad dobijam poruku da nemam vise game kredita, iako nisam koristio poslednje dve nedelje.

OnePlus 6/Tapatalk

Prijavio problem, niko mi se ne javlja.

Cimaću ih opet, baš je smešno ako su tako slagali korisnike Boxa 4.

• Like
Reagovanja: M J
Од почетка акције дупли интернет, смањили су број месеци по динар за продужење уговора. Решење је промена власника БОХ пакета. Понесете личне карте, промените име на ког гласни фиксни телефон и добијете, као нов корисник 6 месеци гратис.
Jel ovo provereno da može na istoj adresi?

Vrh Dno