Ako si u zadnjih 6 meseci potpisao novi ugovor, tamo gde su HD kanali nemas vise SD verzije. Pa su HD arene na 300 gde su pre bile SDnemam HD kanale iz nekog razloga, imam box 3 plus paket
kada ukucam 7xx kanale koji su hd pise mi nema podataka a nakacio sam smart 4k tv
nesa69 je napisao(la):Totalno su zaglupeli i zakomplikovali priču sa segmentacijom korisnika na VDSL/optika.
Ako si u zadnjih 6 meseci potpisao novi ugovor, tamo gde su HD kanali nemas vise SD verzije. Pa su HD arene na 300 gde su pre bile SD
Imao sam sličan problem kao i ti.Sta da kazem tek ja ratyjem sa njima evo vec 15 dana problem sa televizijom i tel linijom cuje se sum,pojavljuje se greska 104030 naravno tada stampa greske ,sada se pojavljuje 104015 to prvi put vidim,trebaju sutra da dodju da menjaju komplet opremu ,ako se naprave blesavi pa ne dodju ,a ne bi im bio prvi put tuzicu ih da se lepo ne *****avamo vise ,terenska sluzba u mom kraju katastrofa nijedan kvar neznaju da otklone jedino sto znaju je da smanje brzinu ili povecaju snagu .Mislim ko zna ko radi i kako se zaposljavalo uglavnom znanje nula.
Izuzetno trula fora mts-a, kada prebacis broj, proci ce nekoliko dana do aktivacije box 4 usluge, a naplatice ti posebno racun za broj, do dana aktivacije box4 paketa.Prebacio bih broj iz telenora u mts radi ubacivanja u box 4, koliko se to ceka inace? Na prepaidu sam. Da li mi treba mik kod (pomenuse u poslovnici ali to je valjda za fiksni?) i da li da prvo prebacim pa onda potpisem ugovor ili najedno kad odem da se prijavim oni i pokrenu prebacivanje?
Kako mislis losa rezolucija?? Ni ja nisam srecan , ali guraju kao i svi 1080i. Ja bih bio srecniji sa 720p, jer mi tv bolje skalira progresiv video, ali da slika ne valja nije tacno.
Nemam neki ninja tv Hisense h50b7500, ali mi je slika odlicna kad su u pitanju HD kanali, ovi budjavi pinkovi izgledaju ok, ja sam mislio da ce na 4K tv biti negledljivi, ali nije tako.
E sad SBB ima prednost sa HD kanalima jer se kod njih i oni mogu vracati, ovde ne, sto se tice daljinskog ima brdo opcija, od pravljenja omiljenih lista do infoa i sinopsisa, dok saltas imas umanjeni prikaz za dosta kanala sta se emituje, imas brdo komandi i nije se lako snaci, info se moze pozvati i odozdo i sa strane dok se gleda program, isto tako i omiljene liste ili filtriranje kanala!
Gde se vidi onih 100gb kad se ubaci dodatni broj?
Ili mora da prođe dan-dva od aktivacije?
Znači ne može preko one njihove aplikacije da se prati stanje gb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari