Otvori dispute, javi će se onda prodavac [emoji23] Tako meni bilo, otvorim dispute on produži na 30dana još [emoji16] Al nisam zatvarao dispute, tražio sam refund. Prvo je odbio moj predlog za dispute, pa kaže poslaće dhl... I na kraju kad je došlo 2 dana do toga da se Ali uključi u spor, prihvatio je refund i to je to...
Nikako ne klikći na Accept, samo ostavi da vreme da se Ali umeša istekne i oni će presuditi u tvoju korist. Priloži ako hoćeš screenshot da si tražio produženje i da te je prodavac ignorisao.
Da potvrdim i ja. Pet pošiljki sa RV i RP... CN utovarenih u Pekingu oko 23.11. stigle su u Srbiju.Prostigla danas jedna RP****CN posiljka, 23.11. utovarena u Pekingu.
Ocekujem jos jednu utovarenu 22.11. - trebalobi da je na istom letu.
I imam za jednu LV status arrive at destination country, videcemo dal stize u narednih dan-dva (poslata 1.12. u LV - Riga stigla 12.12. a ond a21.12. poletela za RUS tj Moskuvi i valjda danas stigla ovde.
@Kuja
Tvoj paket je u tranzitu - 28.11 je poleteo iz Pekinga i najverovatnije ce stici tokom januara.
Ako je zastita produzena do 20.januara mozes da odbijes predlog prodavca ali napises
u evidenciji da prihvatas produzenje roka za dostavu i prekines spor.
Druga opcija je da ne prekidas spor , pa ako AE odobri refund , da ponovo platis ako paket stigne.
AE je od izmena tokom leta unistio verziju prikaza u browseru , a u aplikaciji je pracenje katastrofalno
Preplice im se stara i nova verzija programa za poruke i zaista postoji mogucnost da
i trgovci a i kupci ne vide poruke.
Zahtev za produzenje trgovci verovatno vide , ali u nekim situacijama namerno nece da reaguju.
Evo sleteo ovaj novi SG paket koji je poleteo 16.12, kasni koji dan al nije problem(6 dana u transportu je dakle bio), ali me buni ovaj kojeg od 11.12 nema jos uvek a neko od vas rece da mu je isti sleteo tj od 11.12.
Sve vise mislim da mi prodavac isti nije ni poslao vec dao neki lazan broj mada pise da leti ka BG-u.
A zasto mislim jer sam isti kupio na bas lepom snizenju nekih 20+€ manje od redovne cene, sto oni smanjise sto ja uzeh ali cupone i kupone koji su davali oni kao prodavnica za kupljenu robu preko bese 35 ili 40€.
Videcemo.
Sad samo da vidim kako ce tretirati ovaj paket dal ce proleteti BG carinu ili cu cekati na pdv da mi odrezu(paket placen 40€ inace).
Opusti se, nisam još za sve ove godine video da neko lažira SingPost tracking brojeve (a svačega sam se nagledao). Nije pravilo da sve što je poslano istog dana mora i da stigne u Srbiju istog dana. možda ne ide direktno za Beograd, pa negde malo zastane na čekanju ili već šta god da je u pitanju, ali će ti stići ovih dana.
Nisam ni rekao druze da sam jedini, vec da me cudi sto mi kasni jer sam godinama unazad navikao da mi stize za 7 dana paketi.@ vetropir
Da si pogledao primere koje sam danas okacio video bi da nisi jedini - evo jos jednom
SG 11.12
Pogledajte prilog 279078
Meni na par posiljki pise da je dostavljeno a u stvari nije. Stvarno ne znam sta mi je ciniti.
SG ( i registrovani i neregistrovani ) i LV stizu brzo.
Gomila LV je stigla tokom strajka i verovatno ce tokom iduce nedelje biti isporucena na adrese.
Ostali - videcemo....
Pogledajte prilog 279020
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari