- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
P30 Pro nema foliju na ekranu, p30 ima
P30 Pro
Biće da su me iz VIP prevarili i prodali mi P30, umesto P30PRO
Telefon je crne boje, ona verzija što dolazi sa satom. Možda to ima veze.
P30 Pro nema foliju na ekranu, p30 ima
P30 Pro
@pj ma to vam valjaju neke polupane kineze, čim se to deli uz sat da nagovore ljude da kupe. [emoji3]Biće da su me iz VIP prevarili i prodali mi P30, umesto P30PRO![]()
Telefon je crne boje, ona verzija što dolazi sa satom. Možda to ima veze.
Znači...do boje je [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ej pa i moj je došao sa satom ali ima foliju. Takođe Vip, samo mystic blue varijanta.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ja koristim bez ičega, samo originalna huawei silikonska maska,ekran mi se uopšte ne grebe a nosim ga po džepovima, što od jakne što od farmerica.Jel koristi neko P30 pro bez zaštite za ekran? Kako se ponaša, jel se lako grebe. Danas mi stiže telefon pa da znam da li odmah da kupim neko staklo / foliju, ili da naručim na AliExpress pa da ga nosim tako bez ičega dok ne stigne. I ako neko može da mi kaže da li ima silikonsku oblogu u prodajnom pakovanju?
from Tapatalk SM-A505FN using my Sent
Reinstalirao EON...i dalje istu stvar prijavljuje...hm [emoji3166]
Što se tiče mpay-a - do app je.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Idite na moj sbb pa izbrišite vaš uredjaj i onda probajte ponovo da instalirate aplikacijuMeni prijavljuje serversku gresku. Nije mi bas eon app neophodna pa nije strasno, ali iz nekog razloga - ne radi...
Huawei P30
Ima nekoliko sitnica na P30 pro koje sam primetio pa me zanima da li još neko ima takav slučaj ili je do mog primerka? Prvo, ima par aplikacija koje ne mogu da sa deinstaliraju, a kada ih disejblujem one se posle nekoliko sati same inejbluju. Druga stvar je vezana za Moj Telenor aplikaciju, koja svaki dan izgubi podatke pa moram iznova da unesem broj i da potvrdim onaj kod koji pošalju sms-om, i to me onako malo iritira. Kod mene je još uvek Android 9.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Koja verzija Androida?Kod mene se to ne dešava. Kada promenim u podešavanjima podrazumevanu karticu za prenos podataka, aplikaciju Moj Telenor ne moram ponovo da konfigurišem. Radi normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari