Uleteo jedan SG u sanduče, stigao u Srbiju 3. decembra, a po praćenju je i dalje otprema za GPC.Prioritet u narednih 2-3 dana su posiljke iz domaceg saobracaja.
Posle toga idu "kinezi".
@dejan#7
Postar mi je rekao da danas u Pazovu ( i za okolna mesta ) nije stiglo nista od "kineza"....
Treba mi savet, poslao sam nešto post express-om, baš pred onaj štrajk, i nije isporučeno. Isporuka je pokušana tek 8-9 dana kasnije a primalac nije bio u državi. Sad ja treba da platim duplu cenu poštarine kad mi se to vrati, očekujem danas ili sutra. Treba da podnesem zahtev za reklamaciju, da mi vrate pare, a pripada mi valjda 3 ili 5x od poštarine, ali koje? Meni je jedino logično od te duple koju platim. I ko uopšte donosi odluku o tome?
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Dec 3, 2019 00:00
USPS
Pre-Shipment Info Sent to USPS
Dec 4, 2019 19:53
USPS
Accepted at USPS Destination Facility
GRINNELL, IA, 50112
Dec 8, 2019 17:27
USPS
Departed
NEW YORK, UNITED STATES
Dec 10, 2019 11:08
USPS
Departed
MUNICH, GERMANY
Dec 10, 2019 13:16
USPS
Departed
BELGRADE, SERBIA
Dec 11, 2019 21:18
USPS
Departed
MUNICH, GERMANY
Treba mi savet, poslao sam nešto post express-om, baš pred onaj štrajk, i nije isporučeno. Isporuka je pokušana tek 8-9 dana kasnije a primalac nije bio u državi. Sad ja treba da platim duplu cenu poštarine kad mi se to vrati, očekujem danas ili sutra. Treba da podnesem zahtev za reklamaciju, da mi vrate pare, a pripada mi valjda 3 ili 5x od poštarine, ali koje? Meni je jedino logično od te duple koju platim. I ko uopšte donosi odluku o tome?
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Jel možeš takve korisne informacije da staviš u jednoj porucu, pa da javimo moderatoru da ubaci u FAQ prvog posta?@ Animal
LP -> UA..TO . Yanwen :S: ( sve je vec napisano )
To su ustvari "malezijci" , ali su maskirani [emoji14]
Vecina tih posiljki stigne posle 2-3 meseca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari