TrotterVranje
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2015
- Poena
- 180
I opet dodatni troškovi pozivanjem broja 19911 ili cimanje da se ide do poslovnice. Nisu li mogli a mislim da mogu direktno sve iz njihove centrale iz Beograda da puste svima kanale.
A sta se desava sa korisnicima koji već imaju sve kanale u ponudi? Kako da njih obraduju? Sa 200 dinara uvećanim računom??
I opet dodatni troškovi pozivanjem broja 19911 ili cimanje da se ide do poslovnice. Nisu li mogli a mislim da mogu direktno sve iz njihove centrale iz Beograda da puste svima kanale.
Ništa, ti korisnici su već trajno srećni premda sreću plaćaju kroz mesečne račune cele godine. A poskupljenje je strategija: ili raskidaš jer se ne slažeš s tim ili potpisuješ novi ugovor ili više plati ostanak na starom paketu.
Cisco EPC3208G DS lampica narandzasta umesto da bude zelena, brzina 40 umesto 60 i upload 3 umesto 8, restartovao vise puta, koje je resenje?
Bacio sam mu factory reset, svetlela zeleno ali net jedva da je radio, brzina par mb.. Channel 4 jedini bio 0 u odnosu na ostalih 7.
Sad je opet orange, channel 1 samo radi...
narandzasta je kad ti je kabal ili lan karta FE (100mbps) a zeleno je gigabit cat5e i GBE Lan , ako imas a verovatno da imas gigabitni lan promeni samo kablic
Pa da.. Ti ostajes na svom paketu samo si bez ugovorne obaveze.. Nemas brige..Ja koristim Super par paket i ugovor mi je pre mesec dana istekao. Rekli su mi telefonom da poskupljenje vazi samo za korisnike koji nisu na nekom od paketa. Ko je na nekom paketu nema povecanja cene. Videcemo.
A sta se desava sa korisnicima koji već imaju sve kanale u ponudi? Kako da njih obraduju? Sa 200 dinara uvećanim računom??
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Navodno svi operateri moraju da predju na optiku kroz nekoliko godina.Oni ce pod hitno morati da menjaju mrezu jer korisnika ima sve vise na kraju ce morati da provuku optiku.
Javi sta su ti rekliTačno tako, korisnicima koji imaju sve treba da umanje račune za iznos pretplate za te kanale. Sutra ću ići do poslovnice i tražiti da me ne diskriminišu
Imam jedan problem.Koristim 2 tv u kuci,i na Samsungu uspeva da mi pronadje mnogo vise digitalnih kanala nego na philipsu.U zemlji pretrage sam podesavao Nemacku,Francusku,Austriju ,ali svuda mi Philips pronadje isto.Zna li neko u cemu je problem i kako moze da se resi?Hvala.
Probaj sa Poljskom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari