Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

https://trakt.tv/shows/top-boy
Treću sezonu mi ne vidi trakt u elementumu i quasar
Ajde neka neko proba kod sebe.
Nema ni kod mene. Treca sezona nije jos izasla. A sta reci za seriju The Mandalorian, 5 epizoda izasla danas a nema je uopste u elementumu (trakt autorizovan). Cak je elementum ne pronalazi ni preko search-a kad udjem u serije nego je jedino pronalazi u glavnom search-u. Za.eban bag.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako nema, ja odgledao malopre.
Samo mi je bila serija ubačena u watchlist
A epizoda nije bila u My progres, e sad ne znam što.

Hoće taj elementum da brljavi malo, meni recimo ne radi nastavljanje, kad gledam neki film pa prekinem. Uredno me pita da li hoću da nastavim gledanje od vremena gde sam stao, ali svaki put krene ispočetka.

Napravi bookmark u Kodi Video Player-u pre nego što stopiraš video pa posle tako nastaviš ako "auto resume" ne šljaka. Pustiš i kad startuje iz početka opet klik na bookmark ikonicu pa izabereš ranije napravljeni bookmark da preskoči na taj tajming gde si stao.
Ja se tako "igram" kad gledam nešto sa HBO Go koristeći .strm fajlove dodate u Kodi library.

Погледај да није нешто ситно промењено у адреси сајта. Типа https уместо http. Имаш и подешавање за сваки трекер да унесеш резервну адресу.

Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka
Gde unosim ta podešavanja za tracker i adresu dodatnu?

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

У Burst адону. Тамо где си и уносио податке.
4cb31dc20e0b62bd85268489edc9c717.jpg

Napravi bookmark u Kodi Video Player-u pre nego što stopiraš video pa posle tako nastaviš ako "auto resume" ne šljaka. Pustiš i kad startuje iz početka opet klik na bookmark ikonicu pa izabereš ranije napravljeni bookmark da preskoči na taj tajming gde si stao.
Ja se tako "igram" kad gledam nešto sa HBO Go koristeći .strm fajlove dodate u Kodi library.
Nije da mi je nešto bitno, kad me pita da li hoću da nastavim ja pogledam vreme pa premotam. Ali zgodno bi bilo da radi, na hbogo addonu radi.

Radi "resume" ako startuješ stream iz tih lista unutar HBO Go addon. Radi i ako dodaš sezonu serije u Favorites (pošto to onda funkcioniše kao prečica do liste epizoda).
Ne radi ako "exportuješ" film/epizodu i dodaš to da bude deo Kodi library-a (da izgleda i ponaša se kao sa su u pitanju lokalni video fajlovi).

У Burst адону. Тамо где си и уносио податке.
4cb31dc20e0b62bd85268489edc9c717.jpg

Stavio adresu ali nemam i dalje rezultate. Sa FL nema problema.
S druge strane reših problem sa buffer na većim fajlovima i 4k kanalima na iptv[emoji16].
efd2b8fe11c097ee80f9df47887b3a8e.jpg

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
e4e16c7ee646f5f57820247af0bacf5b.jpg

jel ima koji junak pa da napravi Players file za OpenMeta i onda če sve šljakati kako treba neovisno o tome koji video addon imate...
https://github.com/a4k-openproject

ja imam sada podešeno tako, da naravno biram filmove i serije sve preko OpenMeta i dodajem u library...onda startujem preko Tv Shows ili Movies sa glavnog menija i default player mi je sada Plex...ako tamo nema onda izaberem Scrubs v2 ... ako nema ni tu onda imam još Elementum...

Da li bi mogao neko da okači link za HBO go addon ja sve sto sam nasao neće da mi radi.
Ili da pošalje na PP.

Radi "resume" ako startuješ stream iz tih lista unutar HBO Go addon. Radi i ako dodaš sezonu serije u Favorites (pošto to onda funkcioniše kao prečica do liste epizoda).
Ne radi ako "exportuješ" film/epizodu i dodaš to da bude deo Kodi library-a (da izgleda i ponaša se kao sa su u pitanju lokalni video fajlovi).
Nisi me razumeo izgleda, napisao sam da mi na hbogo radi. U elementumu uglavnom startujem iz searcha onog u prvom meniju. Baš ću da probam tu foru sa favorites. Hvala na korisnim savetima.[emoji106]

U Kodiju isim tog elementuma,ništa više ne vredi.Svi oni repository poput Exodusa,Tempest,Crew nijedan link ne pronalaze za serije.

Ljudi, skinuo blu rej film.
Ima milion fajlova, Kodi biblioteka mi očitao 50 filmova.
Kako pustiti film, jer neki fajlovi traju samo po 2 minuta.
Kud ne skinuh remux.

Poslednja izmena:
Требало би да је фајл са 00000.m2ts

Ajde sad komentar i pomoc strucnjaka, na elementum kad pustim film i seriju player je takav da osim plej opcije nista nema drugo pa ne mogu ni nac titl ,kako ovo rijesit pomagajte?

Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Pobrisao sam, ima ih 12 po 3 gb i ostalo sitno.

Ajde sad komentar i pomoc strucnjaka, na elementum kad pustim film i seriju player je takav da osim plej opcije nista nema drugo pa ne mogu ni nac titl ,kako ovo rijesit pomagajte?

Pokusaj da promenis skin na kodiju

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

То нема везе са елементумом - то су основе коришћења Кодиа.

Nemas ovu opciju (vidi sliku)?
c93fd90b7bfdca439cf358fce87be00f.jpg

Pokusaj da promenis skin na kodiju

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Mijenjao, i dalje je isto...
То нема везе са елементумом - то су основе коришћења Кодиа.

Te osnove sam do prije poznavao i baratao sa njima i bez problema postavljao titl, tako da i sada bih vjeruj mi da ima tr opcije...
Nemas ovu opciju (vidi sliku)?
c93fd90b7bfdca439cf358fce87be00f.jpg

Nemam, znaci mene se pojavljuje samo linija gdje tece film, opcije ove dolje pley,stop i ostalo nema ih ...
A pustanje ,pauzu i premotavanje ja korigujem na daljinskome.
Znaci mene bi izgledalo sve kao i tebi, ali do ove linije gdje tece vrijeme filma.
Edit:
123ef4eb5af45940d9405a2fb8dd3ad9.jpg

Poslednja izmena:
Једино што ми пада на памет, јесте да деинсталираш коди, обришеш скривени фолдер ( ако гледаш на рачунару ) па да кренеш изнова инсталацију.

Једино што ми пада на памет, јесте да деинсталираш коди, обришеш скривени фолдер ( ако гледаш на рачунару ) па да кренеш изнова инсталацију.

Kodi je na mi box s, a to da radim mi je smrtni slucaj, jer na kodi imam instalirano mnogo add onova i ako to uradim slobodno dan ,dva cu morati da ostanem da sve vratim kako je bilo. Probao sam da instaliram plejere jer se sjetih da sam vcl izbrisao, ali opet je isto , e jedino ako konkretno na kodiju nema nedje opcije da se stavi da on preko vcl pokrene film mozda bi onda sve bilo okej ali to ne znam kako da se uradi?

Врло могуће, пошто имаш доста адона, да се нека 2 конфронтирају.
И не разумем какве плејере инсталираш у кодију?!?!

Poslednja izmena:
Врло могуће, пошто имаш доста адона, да се нека 2 конфронтирају.
И не разумем какве плејере инсталираш у кодију?!?!
Ne u kodiju, vec na mi box-u , vcl itd....

Vrh Dno