Pozz ljudi..Evo i ja sam uzeo u subotu Note 8 pro,pre toga bio na A3 2016 pune 3 god.Impresije?Pa onako...Plus je brzina,fluidnost,odlicna baterija,veliki displey za gledanje itd,solidna kamera.Tel. je bas napucan specifikacijama za srednju klasu.Lose stvari po meni,Prevelik,pretezak,dizajn,sve ukupno ko da drzite ciglu,narocito sa fabrickom gumom.Naravno lcd ekran je minus itekako,narocito ko je koristio amoled ekran.Zvucnik je ok,kameru nisam nesto testirao,samo bacio pogled i to je to.Glavna stavka ili moj licni problem sa ovim tel je internet brzina,testom Ookla daje porazavajuce rezultate.4G mreza na periferiji grada daje 1mbs do 1,6mbs(neverovatno),WIfi mreza 5ghz daje max 9mbs(sbb 150mbs),po gradu danas isti test 4g vrlo los,ispod 10(ne mogu tacno da se setim brojke.Isto wifi signal kod druga pokazuje isti test preko 60mbs,kao sto mi je i ranije bilo na samsungu(2.4ghz).Interesantno je da ne primecujem neku veliku sporost u radu sto se tice neta.Drugi testovi vec pokazuju razlicite brojke50,60,70mbs,koliko su pouzdane neznam.Cak sam mislio da ga bacim na reklamaciju,ali je malo konfuzno kako i na koji nacin tumaciti razlicite brojke,i koliko su validne.