Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjda je sada tu PMF.

Vrhunska epizoda South Parka!
Jedna od najboljih u poslednjih 2-3 sezone sigurno

Poslednja izmena:
War of the Worlds (bez "the")
0% šanse da bude dobra, 110% da je mega dosadna. (edit - i glupa)
Antipreporuka.

+1
U pocetku i djene-djene, ima potencijal, nije losa ideja.
Kako odmice sve gora, do samog kraja koji je najgluplji, zbrzan.
Valjda im je nestalo i ono malo para koje su imali.

Kakva je serija Dark? Neki dijetalni horror na foru Stragner Things-a?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Jel ispratio neko novu sezonu Mr.Robota? Utisci?
Odgledao par epizoda, i onako, nije ostavilo neki utisak u odnosu na ranije sezone, koliko me zainteresovala govori i činjenica da sam pre 6-7 dana pogledao do 4. epizode a za 70% stvari sam već zaboravio šta se izdešavalo, moraću da obnovim...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Odgledao par epizoda, i onako, nije ostavilo neki utisak u odnosu na ranije sezone, koliko me zainteresovala govori i činjenica da sam pre 6-7 dana pogledao do 4. epizode a za 70% stvari sam već zaboravio šta se izdešavalo, moraću da obnovim...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Zahuhtava se od 5e epizode. 5,6,7 su vrhunske.

The Young Pope i Cernobil - dve poslednje serije koje su me odusevile. Obe su mini, 1 sezona sa 10 epizoda. S'tim ce druga postati klasik vremenom.

I mene..
Odgledao tj izbindzovao 4 blocks, sjajna njemacka, od mene 8+

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Zavrsio drugu sezonu Hanibala. Nisam preterano zadovoljan. Previse nicega, a opet premalo paznje na sustinu. Tri najglavnije stvari u sezoni su se desile prebrzo.
1) Vilovo otpustanje iz ludare. Dza bu je bilo, nisam se ni okrenuo on odjednom napolju kao da nikad nsita nije bilo.
2) Shvatanje one koze Alane da je bila u vezi sa najvecim cudovistem koje hoda zemljom uz par jeftinih suza. Serija koju sam gledao pre Hanibala je Dexter, kad se setim Deksterove sestre kako je reagovala na pojedina slicna saznanja i uporedim sa ovim...
3) Poslednja trecina sezone. Dosta konfuzno i nedoradjeno, iako je ideja o netrpanju svega i svacega u usta gledaocu bila maestralna. Premalo materijala smo dobili, a previse nebitnih dogadjaja.

Prva sezona daleko bolja.

The Mandalorian u 4k hdr, 7GB epizoda.
HDR je los, to jest, svetle scene ne svetle nesto spec, ali su boje dosta bolje od od sdr ripa.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

dea844f2b6bec1812299f4b605f90e52.jpg
9c36e3cd794548c19d686906359c6610.jpg
d88468c6d8842cfaec4a0e68b4dbeab0.jpg
2ff54167432309eb7188b8ff0ef03f73.jpg
5770987def7024e405757027ad55d42f.jpg

Poslednja izmena:
Zavrsio drugu sezonu Hanibala. Nisam preterano zadovoljan. Previse nicega, a opet premalo paznje na sustinu. Tri najglavnije stvari u sezoni su se desile prebrzo.
1) Vilovo otpustanje iz ludare. Dza bu je bilo, nisam se ni okrenuo on odjednom napolju kao da nikad nsita nije bilo.
2) Shvatanje one koze Alane da je bila u vezi sa najvecim cudovistem koje hoda zemljom uz par jeftinih suza. Serija koju sam gledao pre Hanibala je Dexter, kad se setim Deksterove sestre kako je reagovala na pojedina slicna saznanja i uporedim sa ovim...
3) Poslednja trecina sezone. Dosta konfuzno i nedoradjeno, iako je ideja o netrpanju svega i svacega u usta gledaocu bila maestralna. Premalo materijala smo dobili, a previse nebitnih dogadjaja.

Prva sezona daleko bolja.
Treca je ekser u kovceg

The Mandalorian u 4k hdr, 7GB epizoda.
HDR je los, to jest, svetle scene ne svetle nesto spec, ali su boje dosta bolje od od sdr ripa.

dea844f2b6bec1812299f4b605f90e52.jpg
9c36e3cd794548c19d686906359c6610.jpg
d88468c6d8842cfaec4a0e68b4dbeab0.jpg
2ff54167432309eb7188b8ff0ef03f73.jpg
5770987def7024e405757027ad55d42f.jpg

Ajde sto je hdr los, nego sto je cela serija losa, 4k hdr ne moze da spase ovo... 100mil budzet za 8 epizoda a deluje vrlo niskobudzetno, prica, gluma i dijalozi takodje losi, ocigledno sluzi da premosti poslednju epizodu koja treba da se pojavi u bioskopima.

Svaka epizoda je do sada igrala na neku kartu nostalgije... U ovoj 4. mi je definitivno iskocila vena ludara kada su uspeli i Orkove da ubace... Bio sam u tripu "wtf, da li gledam Gospodara ili Ratove Zvezda, nece valjda Frodo i Gandalf da iskoce?!". (bukvalno sam morao da proverim sta sam uzeo iz biblioteke i da li sam se zeznuo nesto...) Kao da gledam karneval djubreta... -_-

Ne zezam se kada kazem da su animirane Star Wars: The Clone wars (2003, 2008) nudile vise zabave i lore-a iz SW univerzuma nego ovo... Plus je najavljen i nastavak te stare...

Poslednja izmena:
Slazem se, mislio sam da su prve 3 uvod u nesto, a onda dosla ova i bukvalno nevera. Gluma kao pozoriste da gledam, a celo
okruzenje sto ti kazes, gde su pare...bas sam se razocarao.

Ajde sto je hdr los, nego sto je cela serija losa, 4k hdr ne moze da spase ovo... 100mil budzet za 8 epizoda a deluje vrlo niskobudzetno, prica, gluma i dijalozi takodje losi, ocigledno sluzi da premosti poslednju epizodu koja treba da se pojavi u bioskopima.

Svaka epizoda je do sada igrala na neku kartu nostalgije... U ovoj 4. mi je definitivno iskocila vena ludara kada su uspeli i Orkove da ubace... Bio sam u tripu "wtf, da li gledam Gospodara ili Ratove Zvezda, nece valjda Frodo i Gandalf da iskoce?!". (bukvalno sam morao da proverim sta sam uzeo iz biblioteke i da li sam se zeznuo nesto...) Kao da gledam karneval djubreta... -_-

Ne zezam se kada kazem da su animirane Star Wars: The Clone wars (2003, 2008) nudile vise zabave i lore-a iz SW univerzuma nego ovo... Plus je najavljen i nastavak te stare...
Hahahah nasmejao si me od srca, nisam preterani fan sw ali sam gledao skoro sve, mandu cu da preskocim sigurno.

Nemoj tako, sta ces ako im naredne cetiri epizode budu vrhunske...

Nemoj tako, sta ces ako im naredne cetiri epizode budu vrhunske...

You can polish a turd but in the end it's still a turd...
Trebalo je da ima mnogo "utegnutiju" pricu i da se vidi taj budzet, nema mesta za ovakve filler epizode ako prva sezona ima samo 8. epizoda. Pogledaj korejsku Kingdom (jeste fantasy) kako je odradjena sa presmesnim budzetom naspram Mandaloriana... (~2mil po epizodi ako se dobro secam, i zbog toga su sekli na samo 6. jer su presvirali budzet) Ovo je lagano moglo i trebalo da ide u 8x1h format, ako nista drugo.

Reci mi da nisi bio "kadar nevera" u prvih par minuta 4. epizode kad su uleteli Star Wars orci u krupnom kadru?
Bez zezanja, prvo sam pomislio da sam omasio down, a kada sam proverio jos vise sam izneverio jer su im falili Frodo i druzina za kompletan uzitak, naravno uz povike "for Mordor!"...
Not to mention da je cela fabula 4. epizode prezvakana jedno 5-6x - kapiram da bi se Kurosawa prevrnuo grobu da moze da vidi ovu verziju 7 samuraja...Najludje je sto deluje kao da je fanmade a ne ozbiljna produkcija - scena sa zenom i Mandovim slemom, kada zeli da skine, 4-5x se random prebacuju kao da su amateri radili edit

Poslednja izmena:
^
I morace da kupish plisanu verziju baby Yoghurta... :d

May the Schwarz be with you!

Dobar ovaj nas Drzavni Sluzbenik. Prijatno sam iznenadjen serijom. Bar posle ove prve (duple) epizode.

Prva sezona ili druga?

Sluzbenik krece dobro ali negde oko 7 epizode je cirkus, novogodisnja epizoda kada kupuje kajmak u idei, mislim stvarno ljudi pobogu. Posle pri kraju se popravlja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno