Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, zaboravih na Kominsky skroz, bravo, hvala za podsecanje, ulepsao si mi dan... Svakako prva sezona maestralna, prekoruka ostalima :)

Dopada mi se nova sezona Supernaturala.
Atmosfera u seriji je dobila mracnu notu, sto potvrdjuje moje pretpostavke da serija nece imati happy end. Tokom cele serije moja neka nagadjanja su bila da ce Sam i Dejan preziveti ali da ce ostati sami, bez svih saveznika koje su sticali tokom sezona.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Daybreak sa Netflixa - 6/10
Mislim da drugu sezonu necu gledati svakako. Neka cudna fuzija mad max, walking dead i riverdale recimo. .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ova druga, nisam ni znao da ima neka druga..
razlikuju se u nazivu..prva nema the..:smoke:

Poslednja izmena:
Hvala, čekam onu prvu :)

Klasik ali,
moj utisak, višak patetike zbog koje je prilično "spora".
.
[emoji106]

Danas odgledao Daybreak, sta znam, dobra razbibriga, nista nezaobilazno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
[emoji106]

Danas odgledao Daybreak, sta znam, dobra razbibriga, nista nezaobilazno.

Na isti način bih se osvrnuo i na Treadstone. Ako je i Bourne spinoff, malo šta do sad me asocira na filmove ali ovo do sad, može da prođe za razbibrigu. Dublin Murders ne može ni toliko.

Odgledao prve dve epizode druge sezone Castle rock, bice ovo dobra *******cija.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Au koliko me smori ova poslednja epizoda Peaky Blindersa.
Samo što nisam zaspao bio
A nije da nije predvidljiva.
Sve što sam pretpostavio da će se dogoditi se i dogodilo

Najlošije ubedljivo je sezona 5.
Nadam se mnogo boljoj sezoni 6.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Dobra gluma u ovoj seriji Grupa na rts1.

• Like
Reagovanja: M J
Ima 12ep, vidim da su se neki podsmevali mom predlogu pa su obrisani komenatri, ni ja nisam nikad gledao turske serije i znam na sta pomislite kad se kaze turska serija ali ovo nije to, ne mogu da se setim gde sam dobio preporuku za ovu seriju pa sam je skinuo i tek juce uzeo da vidim o cemu se radi. Dekica je nevidjeno kul lik [emoji23]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Sve su promenili, potpuno je nov scenario... znacajno bolji uzgred :)

Poceo Sillicon Valley :)

Poslednja izmena:
Odgledao sam one 3 epizode serije Grupa i dobra je serija skroz.
Onda dodjem ovde i vidim da je rađena po epizodi Odeljenje koju do sada nisam odgledao jer nisam hteo, znam odavno da je otkazana.
Međutim, malopre iz dosade odgledam taj pilot i iskreno vise me je ta pilot epizoda drzala nego sve tri epizode Grupe. Bar je meni vise legla. Prorodnija mi je, jednostavnija, likovi su mi jače drzali paznju.
Kod Grupe se vidi da su pravili neke kompromise, likovi su mi dosadniji, kao da su gledali da je prilagode vise danasnjim klincima. I to kapiram tek sad posle Odeljenja.

Lik dilera iz Grupe isti Bikovic u Južnom vetru, dal su mogli ovi nasi da smisle vise nesto novo. "Ja samo cutim, zaeban sam, nemoj nista da me pitas bla bla" Dokle vise ovakvih likova, dajte jos neku licnost i harizmu uz to. To svako moze da odglumi bukvalno.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima 12ep, vidim da su se neki podsmevali mom predlogu pa su obrisani komenatri, ni ja nisam nikad gledao turske serije i znam na sta pomislite kad se kaze turska serija ali ovo nije to, ne mogu da se setim gde sam dobio preporuku za ovu seriju pa sam je skinuo i tek juce uzeo da vidim o cemu se radi. Dekica je nevidjeno kul lik [emoji23]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Meni je obrisan komentar, a nije mi bila namera da se podsmevam... Video sam da je odlično ocenjena na IMDB, zato sam pitao gde može da se pogleda.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Pomenuo si torent i jedva izbegao kaznu, sad se opet javljaš.

I ja.
50% šanse da će da bude ok serija, 90% da neće :)

Pogledao prve dve epizode War of the Worlds,svidelo mi se što se apokalipsa za promenu ne dešava u americi nego u Evropi i to je otprilike jedino što valja za sada. Ove prve dve epizode liče na Falling Skies sa manjim budžetom
Ja sam gledao nesto malo i deluje mi kao prilicno dobra. Za sta dobra? Kad pred spavanje poluotvorenih ociju drndam po daljincu trazeci nesto sto uspavljuje. Inace me najbolje uspavljuju Alien filmovi i WW2 dokumentarci :)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Jack Ryan, koliko mi se prva sezona svidela i nije toliko bila uzrazena americka propaganda, ovde su je bas ubacili. Izgleda da su je pravili pre nego sto su znali kako ce se razvijati situacija u Venecueli.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ruska mini serija "Pepel" 2013.

Ukratko, ne pamtim kad sam pogledao interesantniji zaplet, a da ga pritom nisu zeznuli nekim glupostima.

Naširoko, prvo moram da naglasim da ja manje-više gledam SF i ozbiljne trilere međutim u nekom nedostatku istih dobio sam preporuku da pogledam nešto što ja sigurno sam ne bih iskopao i gledao.
Da bude još gore, to je drama ima malo trilera u sebi ali više drama čak štaviše melodrama i to pazi sad ruska.

Privukla me priča i zaplet koji je krajnje originalan radnja je melodrama ali sam je u pravom smislu te reči izbindžovao.

Serija nije seča vena, ali preporuka za vikend bindžovanje uz recimo devojku ili ženu ;)
Slobodno :)

Da naglasim još jednom, produkcija u rangu naših novijih serija, nema krvi do kolena, misterije, samo odlična priča.
Tipično ruski :)

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno