The War of the Worlds nikako da krenem, a nahvalise je, jel gledao neko ovde?
Pa jel izašla već?Klasik ali,.moj utisak, višak patetike zbog koje je prilično "spora".
[emoji106]Klasik ali,.moj utisak, višak patetike zbog koje je prilično "spora".
[emoji106]
Danas odgledao Daybreak, sta znam, dobra razbibriga, nista nezaobilazno.
U Srbiji 30.10. na FOXuKoliko sam razumeo premijera je 03.11. (FOX)
Jel krenulo? Bas me interesuje koliko su promenili seriju od pulota Odeljenje.Dobra gluma u ovoj seriji Grupa na rts1.
Meni je obrisan komentar, a nije mi bila namera da se podsmevam... Video sam da je odlično ocenjena na IMDB, zato sam pitao gde može da se pogleda.Ima 12ep, vidim da su se neki podsmevali mom predlogu pa su obrisani komenatri, ni ja nisam nikad gledao turske serije i znam na sta pomislite kad se kaze turska serija ali ovo nije to, ne mogu da se setim gde sam dobio preporuku za ovu seriju pa sam je skinuo i tek juce uzeo da vidim o cemu se radi. Dekica je nevidjeno kul lik [emoji23]
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja sam gledao nesto malo i deluje mi kao prilicno dobra. Za sta dobra? Kad pred spavanje poluotvorenih ociju drndam po daljincu trazeci nesto sto uspavljuje. Inace me najbolje uspavljuju Alien filmovi i WW2 dokumentarciPogledao prve dve epizode War of the Worlds,svidelo mi se što se apokalipsa za promenu ne dešava u americi nego u Evropi i to je otprilike jedino što valja za sada. Ove prve dve epizode liče na Falling Skies sa manjim budžetom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari