Ne znam rodjeni, meni su kontakti svi na google nalogu, kako sam se prijavio sve je samo prebacilo bez problema i pise tako kao sto si rekao "osoba A", jedino poruke nisam prebacivao niti koristio taj mi mover, ne vezem se za neki brend pa se ne oslanjam na takav nacin prepacivanja... Al verujem da nije do samog uredjaja nego da jednostavno nisu usavrsili miui ekosistem do te mere da medjusobna sinhronizacija radi perfektno kao sto verujem da radi perfektno na ajfonu...ja sam sa google singronizacijom i vise nego zadovoljan...Pao je hard reset fona, iz drugog puta prebačeno sve ali mi ne može povezati kontakte sa porukama. Tj umesto da piše osoba A, piše broj telefona, pa ti provali od koga je...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nah nisam fan da quote-ujem ali nije upućeno tebi već osobama koje viču na sve strane hurr hurr meni radi ne znam šta je kod tvog problem. Pokušao sam i preko Sms Backup and restore i isti problem btw...Ja sam old school, i dalje svaki put kopiram poruke i pozive pomoću SMS Backup and Restore na Google Drive, i svaki put savršeno odradi.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Svasta. Covek ne ume da resi problem i "kanta ide na dobos". Bas sjajan nacin danse napljuje bilo koji fon bez potrebe.
A naravno da ce ih biti al ima i desi se fabricka greska na telefonu i na premijum telefonima... Desava se svastaNe zameram, taman posla. Samo treba biti realan i ne dozvoliti da se neki buduci potencijalni kupci naplase takvim izjavama pojedinaca. To je onaj mali broj ljudi koji se javljaju bukvalno za svaki proizvod, bez izuzetka.
Tapatalk from Poco loco
Ne zameram, taman posla. Samo treba biti realan i ne dozvoliti da se neki buduci potencijalni kupci naplase takvim izjavama pojedinaca. To je onaj mali broj ljudi koji se javljaju bukvalno za svaki proizvod, bez izuzetka.
Tapatalk from Poco loco
Daleko je i ovo od flagship-a a cenovno je kilometrima daleko od samsung flagshipa. Za te pare samo neka niza srednja klasa samija. Tolika je cenovna razlika. Xiaomi je neprikosnoveni best buy.Zavisi od toga za šta se telefon koristi. Moj sin je presrećan zbog toga što mu sve igre rade savršeno i zbog velikog ekrana. Ja ga za sebe ne bih uzimao jer je pretežak.
Za te novce je stvarno odličan ali se ipak ne može porediti sa flagship Samsunzima. S druge strane, ti Samsunzi nisu toliko bolji koliko su skuplji. Naravno da se tu plaća i ime.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Zavisi od situacije, nekad je bolja jedna, nekad druga. HDR+ radi super.I kakve su slike sa Gcam u poredjenju sa stock aplikacijom?
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Uzeo sam Note 8 pro i već zažalio. Telefon ne može da backup-uje call logs ili sms-ove... Mi Mover sa Mi Max3 prebaci sve ali se nigde ne pokazuje niti registruje.
Probao google backup ista priča.
Jednostavno neće ništa da prebaci sa starog fona... Neopisivi krš
Edit: call logs je uspeo ali sms prijavljuje da postoje na aplikaciji dok ih ovako nigde nema ...
Kod telefona nema ništa da baš smeta. Meni se ne sviđa, recimo, što nema Xioami aplikacije na koje sam navikao za kontakte, pozivanje i poruke nego ima Google aplikacije. Možda neka nadogradnja to reši. Kamera pravi stvarno odlične slike, ali recimo, voleo bih da može bolje da slika objekte u pokretu, ali za to verovatno treba telefon od 1000+e. To donekle rešava "motion function" u Gcameri.Razmisljam se da uzmem tel, pa zato pitam. Jel postoji neka mana, da vam nesto smeta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari