Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Drugari da li postoji nazovimo ga "obican" punjac za p30 pro ili obicno punjenje brzim punjacem, jer mi baterija gura od ujutru do uvece, a preko noci kao i svaki drugi tel koji sam imao ide na punjac, a citam da je to brzo punjenje upitno za vek baterije, pa cisto da promenim malo punjenje ako je to toliko bitna stavka...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ne opterećuj se sa tim uopšte, 2 godine će 100% biti sve ok sa baterijom a do tada ćeš verovatno da promeniš telefon ili da polomiš displej, a tad svakako ide i zamena baterije [emoji16]

P30 Pro

Ne razumem kako ti nije logično, probaj na tom tvom nikonu da staviš objektiv na 105mm a zatim da fokusiraš neki predmet na pola metra udaljenosti. Neće da fokusira kako treba.

P30 Pro
Upravo probao [emoji16] tipa na nekih 30 cm do 50 (ne znam odakle racunas) mogu... E sad ovde kazes min 5 m nekako mi to mnogo (naravno svestan sam da postoje fizička ogranicenja ovakvog tipa) samo hocu reci da sam zamišljao ( da ne zivem to logikom) da moze da se fokusira i blize od 5

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nigde nisam napisao 5m već 3m [emoji16]
Drugo, nije isto ako fokusiraš na 105mm sa f5.6 i f1.4(pretpostavljam da ti imaš 24-105 f3.5-5.6)
Ako imaš fiksni 105mm f1.4 i fokusiraš na 30cm ja cu da pojedem i objektiv i telo odmah [emoji23]

P30 Pro

Nigde nisam napisao 5m već 3m [emoji16]
Drugo, nije isto ako fokusiraš na 105mm sa f5.6 i f1.4(pretpostavljam da ti imaš 24-105 f3.5-5.6)
Ako imaš fiksni 105mm f1.4 i fokusiraš na 30cm ja cu da pojedem i objektiv i telo odmah [emoji23]

P30 Pro
Ok, izvini, neki me virus pogodio, jedva stojim, a kao trudim se da razmisljam, moguce da nije tako vec bi zavrsio sa P30 [emoji4] al ovi kako se blizi petak sve bolje ponude izbacuju (uz prelazak kod drugog provajdera za struju dobije bon na 100e koji ce otici u fon) kontam da je to povezano, 18-105mm, D7100 al toliko vec kupi prasinu da cu ga prodati, pa sam se nadao da ga ovaj moze zameniti [emoji16]

Drugari da li postoji nazovimo ga "obican" punjac za p30 pro ili obicno punjenje brzim punjacem, jer mi baterija gura od ujutru do uvece, a preko noci kao i svaki drugi tel koji sam imao ide na punjac, a citam da je to brzo punjenje upitno za vek baterije, pa cisto da promenim malo punjenje ako je to toliko bitna stavka...

Uzmeš kabl koji si dobio uz punjač bocneš na usb port kompa i puniš sporije :)

Kupis na aliexpress neki obicni punjac koji nema qc, isto tamo kupis pleteni kabal od 1.5m, i time punis preko noci.

Sent from my phone

Uzeo sam pro... Uzdrzacu se od komentara dok je sveze.
Imam pitanje, da li treba Huawei ID (koliko jw koristan itd) i sta da stavim kao zemlju, region, ima li to veze?

Uzeo sam pro... Uzdrzacu se od komentara dok je sveze.
Imam pitanje, da li treba Huawei ID (koliko jw koristan itd) i sta da stavim kao zemlju, region, ima li to veze?

Ako hoces da koristis Huawei cloud servise, AppGallery ili Teme potreban je Huawei id... Inace nije neophodan

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Ako hoces da koristis Huawei cloud servise, AppGallery ili Teme potreban je Huawei id... Inace nije neophodan

Je l znaš koliki im je prostor na colud? To za backup fona ili uopste? To me generalno sve nerviralo, svaka kompanija ima svoje, zato sam pokusavao da se drzim Google, al ga zeznu Xiaomi sa ekranom na A3

Evo, vidi. 5gb je free
82e8cf040a69733d04f8fd6ae7523cb9.jpg

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

Ja konkretno, najvise koristim one drive. Ostalo mi jos sa Lumie, a tamo imam 30gb

Koristim p9lite od kada je izasao. Razmisljam se da predjem na p30lite jer sam ovim prezadovoljan,ekstra me sluzi ali ipak je proslo tri godine, baterija popustila, treba da se ide dalje. Plus p9lite je bio moj prvi huawei telefon i opasno mi ta marka prirasla za srce zbog svega.

Tako da, sta mislite? Po meni, ja mislim da vredi ali volim da cujem i druga misljenja

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Ja mislim da treba da uzmeš iPhone 11 Pro Max iskreno

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Vazi, evo sad cu

Nema greške sa P 30 Lite, odličan je telefon, ozbiljan upgrade za par klasa sa P 9 Lite.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ogroman je skok, ako si bio zadovoljan sa p9 lite, sa ovim ces tek biti prezadovoljan. Pritom je i jako lep telefon.

Koristim p9lite od kada je izasao. Razmisljam se da predjem na p30lite jer sam ovim prezadovoljan,ekstra me sluzi ali ipak je proslo tri godine, baterija popustila, treba da se ide dalje. Plus p9lite je bio moj prvi huawei telefon i opasno mi ta marka prirasla za srce zbog svega.

Tako da, sta mislite? Po meni, ja mislim da vredi ali volim da cujem i druga misljenja

Zavisi za koliko kupujes P30lite, ukoliko za 220-30e ok. Ja sam ga gledao u nekim radnjama i cena mu je bila 270e sto je previse za ono sto nudi, u tom slucaju je bolja kupovina Honor 20.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Honor nikad nije bolja kupovina od Huawei-a. Evo ja se zeznuo i zeni uzeo 8x a prodali njen p20lite, na papiru je sve bolje mnogo na 8x, a zapravo p20lite em radi fluidnije, em je ekran za 2 klase bolji , kamere bolje, jedino baterija na 8x sto je top.

Ovo vec nisam znao, svi kazu da su Huawei i Honor 99% isti i da nema razlike u radu. Mada i u tom slucaju Honor 20 ne bi trebao da radi losije od P30 lite.
Evo i ja vec 3 godine koristim P9 lite i telefon radi besprekorno, jedini razlog zasto bih ga menjao je:
1. Sporo punjenje, treba mu 3.5 sata bas da dobro napuni.
2. Sestri treba telefon, LG L90 krenuo da radi katastrofalno a njoj se dopada moj P9 lite.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Honor nikad nije bolja kupovina od Huawei-a. Evo ja se zeznuo i zeni uzeo 8x a prodali njen p20lite, na papiru je sve bolje mnogo na 8x, a zapravo p20lite em radi fluidnije, em je ekran za 2 klase bolji , kamere bolje, jedino baterija na 8x sto je top.
Ne bih se bas slozio sa tim. Uzmi npr huawei nova 5t i honor 20. Potpuno isti telefoni. Cak im je i oznaka ista.
I da, honor 20, u svakom slucaju bolji od p30 lite.

Meni Honor 20 bolja kupovina nego P30 Lite. Kao sto je P30 Lite bolji od Honor-a 20 Lite

Honor 20 ima Kirin 980, dok 8X ima 710. Nije baš da može da se poredi tako sa svim modelima Honora i Huaweia, čak i da je tvoja tvrdnja delimično tačna.

Eh da, zvuk zvona a i zvuk tokom razgovora je bolji bio na p20 lite. Tako da sve sporedno unutar tih telefona vrvt nije isto... Ne znaci da sam ja u pravu za sve komparacije izmedju ta 2 brenda, ovo je samo moje iskustvo sa ta 2 telefona

Nazad
Vrh Dno