Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima GT2 opciju razgovora konačno, ali opet nema šta da traži pored Watch 46mm. Watch 46mm je klasa iznad za mene. I opasno me nervira musav ekran na GT2, a mora biti musav zbog kretanja, dok su to na Samsung rešili prstenom, i UI i kretanje opet prednost Samsung.
03b8403c6abbdefdfdffb7741d08fc26.jpg

Hajde Ivane, neki popusti za GT2 za black Friday...ima ovde dosta potencijalnih kupaca [emoji1]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ima GT2 opciju razgovora konačno, ali opet nema šta da traži pored Watch 46mm. Watch 46mm je klasa iznad za mene. I opasno me nervira musav ekran na GT2, a mora biti musav zbog kretanja, dok su to na Samsung rešili prstenom, i UI i kretanje opet prednost Samsung.
03b8403c6abbdefdfdffb7741d08fc26.jpg
A baterija?
Jesi li probao GTR, kako ti se on cini?

Evo ga gt2 u Media world za Black Friday 199,99. Kupujem.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Fino fino, evo i kod nas (KP) 215...
Može to i niže...

Promenio sam sinoć csc na GW-u. Bio sam na UAE, sad sam na US. ;) Stigao update odmah. Fin update, baš fluidno radi.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ima negde uputstvo kako se prebacuje taj csw? Ko zna kad će meni doći update.

OnePlus 6T via TT

Hahahah šta da se radi u pm...
d67975006841f31ea3902df9721696ed.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ja sam ovog mog kontaktirao i rekao mu da uradi cancel pošto očigledno nije ni poslao. I sad stoji cancelled a ja ne mogu da otvorim Dispute[emoji23] tj tek za 10 dana. Sad sam online sa *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*anom iz help deska koji nemaju tri čiste. Ovo je poslednji put da uzimam nešto od ovih indijanaca[emoji16].

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Da , izgleda da su identični .. zanimljivo. Znači uskoro odličan sat za oko 160e .

[YouTube]4WZFUKXH0C8[/YouTube]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam ovog mog kontaktirao i rekao mu da uradi cancel pošto očigledno nije ni poslao. I sad stoji cancelled a ja ne mogu da otvorim Dispute[emoji23] tj tek za 10 dana. Sad sam online sa *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*anom iz help deska koji nemaju tri čiste. Ovo je poslednji put da uzimam nešto od ovih indijanaca[emoji16].

Koji su to foliranti...nista od ovoga nece biti sve su prilike

Mozda ste i bolje prosli,naplatili bi vam carinu i pdv na katalosku cenu a vec ga imate na kp za 220 230e sa garancijom

Pa to je mnogo više od 240$cad. Ali izgleda da ću ga u Srbiji i uzeti na kraju.

Odlično da si se javio, odagnao si mi i poslednju sumnju, posle tvog iskustava idem svakako na Huawei GT2...
A, isto bih i tebi preporučio, GT1 je vrh uređaj, koji je apsolutno ispunio svako moje očekivanje. Senzori odlični, baterija vrh, SW pristojan, ne secka, sad, nema ne znam kakve watchfaces, ali zato će se sve to ispraviti na GT2, sa dodatom funkcijom razgovora, internom memorijom, jačim HWom itd...
Imao sam od Garmina FR230, upravo pomenuti Vivoactive3 (i Vivofit2 treker) i iskreno su mi bili overkill za moje potrebe. Jesu u pitanju najbolji senzori, ali nikako nisam mogao da svarim onaj njihov nelogičan SW, kao što ni amoled ekran nikako ne bih menjao za ono njihovo transreflective sr... Takođe, baterija na VA3 može da ti bude minus ako koristiš dosta GPS...
Sve u svemu, Garmin je uređaj za (semi) profesionalce, ja to nisam i Huawei mi savršeno odgovara...

Odlično da si se javio, odagnao si mi i poslednju sumnju, posle tvog iskustava idem svakako na Huawei GT2...
A, isto bih i tebi preporučio, GT1 je vrh uređaj, koji je apsolutno ispunio svako moje očekivanje. Senzori odlični, baterija vrh, SW pristojan, ne secka, sad, nema ne znam kakve watchfaces, ali zato će se sve to ispraviti na GT2, sa dodatom funkcijom razgovora, internom memorijom, jačim HWom itd...
Imao sam od Garmina FR230, upravo pomenuti Vivoactive3 (i Vivofit2 treker) i iskreno su mi bili overkill za moje potrebe. Jesu u pitanju najbolji senzori, ali nikako nisam mogao da svarim onaj njihov nelogičan SW, kao što ni amoled ekran nikako ne bih menjao za ono njihovo transreflective sr... Takođe, baterija na VA3 može da ti bude minus ako koristiš dosta GPS...
Sve u svemu, Garmin je uređaj za (semi) profesionalce, ja to nisam i Huawei mi savršeno odgovara...

Iskočila mi varijanta i nabavio vivoactive 4. Sve stoji što kažeš al meni se većina stvari koje tebi smetaju opasno sviđa :). Meni je transreflective ekran vrhunska stvar. Da citiram jednog prijatelja "ovo svaka kuća treba da ima. barem po dva komada". Isključio sam automatsko paljenje pozadinskog osvetljenja. Najveći deo dana nije potrebno. Softver jeste čudan al' polako se čovek navikne. Sposobnost senzora i mogućnosti praćenja aktivnosti je bukvalno nekoliko klasa iznad Mi/Amazfit

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Hteo bi da kupim Samsung watch ili Ticwatch Pro Smartwatch koj je po vama bolji.Ticwatch Pro da li neko koristi njega i kakvi su vam utisci

Evo se bačih u dilemu...da li da otkažem ovaj GT2 i da uzmem Xiaomi Watch

Iskočila mi varijanta i nabavio vivoactive 4. Sve stoji što kažeš al meni se većina stvari koje tebi smetaju opasno sviđa :). Meni je transreflective ekran vrhunska stvar. Da citiram jednog prijatelja "ovo svaka kuća treba da ima. barem po dva komada". Isključio sam automatsko paljenje pozadinskog osvetljenja. Najveći deo dana nije potrebno. Softver jeste čudan al' polako se čovek navikne. Sposobnost senzora i mogućnosti praćenja aktivnosti je bukvalno nekoliko klasa iznad Mi/Amazfit

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Naravno da je tako samo što i košta više pa ko voli on izvoli

Koji je najbolji za health tracking, moram da uzmem tati jedan?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Koristi neko amazfit verge? Može da se odgovori na sms ili još bolje na poruku sa insta vibera itd? Mogu da se menjaju pesme dok se sluša preko žičanih slušalica na fonu?
Kakvi su generalni utisci ako ste ga koristili?
Koja je glavna razlika između njega i gtr-a (pozivi)? Fitnes me skoro uopšte ne zanima

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Za Vas koji imate Amazfit bip,
Kako sat da navedem da kad me neko zove iz imenika, pokazuje mi ko me zove?
Odobrio sam iz telefona da može da koristi imenik, ali nikako da provalim caku, samo mi piše "incoming calls"

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Probao sam da instaliram onaj kineski Health, da bih mogao ubaciti custom skin-ove na watch gt, ali uopšte mi ne nudi prilikom startovanja aplikacije kineski region, već odmah učita moje podatke. Probao da obrišem Huawei mobile service, ali ne može, već je samo moguce ažuriranje obrisati [emoji23] tako da mi uopste ne nudi onaj plusic za instalaciju skinova.

Deinstaliraj preko pley prodavnice i prijavi se preko kineskog sajta
Probao sam da instaliram onaj kineski Health, da bih mogao ubaciti custom skin-ove na watch gt, ali uopšte mi ne nudi prilikom startovanja aplikacije kineski region, već odmah učita moje podatke. Probao da obrišem Huawei mobile service, ali ne može, već je samo moguce ažuriranje obrisati [emoji23] tako da mi uopste ne nudi onaj plusic za instalaciju skinova.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Probao, ne može na Huawei telefon. Može Huawei health da se deinstalira, ali to izgleda nista ne znaci.

Deinstalirao moju na telefonu, instalirao Betu, i uopšte mi ne nudi da biram zemlju, sam vrati sve podatke. Pratio uputstvo na YT
Da, prebacio sam telefon u airplane mod, pre svega.
Ne obrise uopste taj service, već samo ažuriranje obrise. I ponovo sam ažurirano nakon instalacije bete. Nakon svega toga pokrenuo app, dok mi je sve vreme telefon u airplane modu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno