Vidim lepo rokaju po dzepu ovih dana,jeste li sigurni da ima efekta u slanju potvrde o placanju?Ako da... da li je bolje da sacekamo da stigne na carinu ili odma po dobijanju broja poslati na mail carine?Predpostavljam da sam u plusu sto se tice procene carinika, ali u zadnjih 6meseci sigurno nisam malo malo pa me oderu i to onako fino...
Pa nije te slagao[emoji23]
A ovo za slanje maila carini, to je uzaludan posao šanse da pročitaju i uzmu u obzir su nikakve.
Ne, stiže ti to za dan dva.
Uvek je i bilo kada prelaziš granicu do 100 evra, ništa nisu ni tu promenili.Koliko vidim ovo važi samo ko ide preko granice [emoji16] Mi za online kupovinu po starom...
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Da se prijavim, po savetu poslao mail carini, odgovorili za 20 min, paket istog dana poslat dalje@Sirius9
Do jajaHvala
Ja isto vođen tvojim savetima i tvojim copy/paste tekstom na prvoj strani imam povratni mejl od carine. Čudi me da tako ljudi komentarišu, a verovatno nikada mejl (carini) nisu ni poslali.
Jel ti sa carine na svaki mail odgovore?Onda na carini radi neko ko me jako dobro poznaje a ja nemam pojma ko je, jer svaki moj mail pročitaju i uvaže. Evo pre dve nedelje dobih paket, poslao mail carini i isti dan kad sam poslao mail paket prošao carinu (bio na carini 3 dana) i sutradan bio kod mene a ljudi su tih dana prijavljivali zadržavanje na carini od 7 radnih dana minimum. Ja ne znam kako to da objasnim!
Ne, stiže ti to za dan dva.
Kako? Meni stigao 14.11 paket, danas je došao deseti status za carinu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari