Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Sta ima tu da se pogresi najbolji telefon.:)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Na mate 20 pro je bolja baterija sigurno i provereno,pri tome sam note 10 plus imao ex a sad sd verziju i sto se baterije tice bolji je mate sigurno sa istim nacinom koriscenja i istim allikacijama. U ta testitiranja placenih sajtova ne verujem ni malo.

Poslednja izmena:
Da je najbolji, nije ;).

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Jel zabada još nekom instagram danas? Meni polu upotrebljiv...koči, baguje, nekad neće ni da otvori; prvi put imam ovakve simptome posle dugo vremena!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Jok, radi lepo, bas sam sada utrnuo na klonji uz insta :D

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Opet problem sa lokacijama kako mogu da primetim, dok utrnem iste, sve super [emoji849]

Trece azuriranje dobijam za 3 dana.
c5907659f1db4421c81552e5c71c5f01.jpg

Послато са SM-N9750 помоћу Тапатока

Moj je snap.

Nisam ni gledao ,nadam se da spremaju finalnu 10ku,kao po obicaju samsung poslednji izbacuje

Valjda cemo na 10-toj seriji dobiti do kraja godine, mada neka bude i u januaru ali da izadje bez bagova.

Juce je bilo prvo celo punjenje i praznjenje baterije. Sve vreme je 4G. I nekih 50 slika slikano.
b5e67537bc16b892fb5fad44b7b27fd5.jpg

7h sot-a na 4g? [emoji848]
Edit: vidim da imas snap, odlican rezultat, da imas exy 5h bi bila puna kapa [emoji16]

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ja sam danas prvi put zaista osetio koliko je losiji signal na N10...kod zubara sam ranije isao u Batajnicu, imao skoro pun signal na s7e i s8+, sada jednu crtu.
Zubar isti telefon koristi, ali sam kasno primetio, u autu kada sam krenuo nazad, pa ga ne pitah.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam malo izludeo u zadnje vreme, uzeo sam iPhone 11, pa posto uz njega koristim iPhone 8 plus, previse mi zastareo deluje, te sam narucio danas Note 10 plus da malo uporedim oba sistema :) sve ovo se desilo nakon sto sam video telefon u gigatronu , pa ja kad resim nesto da kupim, to mora da se kupi :) nadam se da cu uspeti da se priviknem ponovo na samsung, iako jednom rekoh nikad samsung, ekran me uvek iznova kupi [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mora da znaci da je signal losiji, pogledajte u sett signal strength , mozda se drugacije kaci, mozda vise juri 4g itd. Samo 2 tel jedan pored drugog, na istoj mrezi i u settingsu proveriti snagu, crtice ne moraj biti znacajne.

Juce je bilo prvo celo punjenje i praznjenje baterije. Sve vreme je 4G. I nekih 50 slika slikano.
b5e67537bc16b892fb5fad44b7b27fd5.jpg

Ako je sve vreme bio na mobile data only onda je ovo predobro (obzirom da imaš duos)! Rekoh ja, snap rullez!

Posle 10 meseci koriscenja Mate 20 Pro presao sam na Note 10+ sa Snapdragon procesorom... telefon radi odlicno, ali mi posle Huawei-a nedostaje brzina punjenja, face unlock i tasteri sa desne strane.

Par puta sam na Mate stavljao zastitno staklo sa UV lampom (2200din) i sve je bilo odlicno. Sad sam stavio isto to staklo na Note, i otisak prsta radi uzasno. Na Mate je radio savrseno, kao i bez stakla.

Face unlock ima na note10, ako ne grijesim? Brzina punjenja - nije valjda toliko sporo? A dugmici su ocajno pozicioniranu, nazalost.

Ne gresis ali mnogo bolje radi na mate-u,tj neuporedivo bolje a sto se tice punjenja nisam primetio neku bitniju razliku u brzini i ovaj puni brzo

To stoji da bolje radi [emoji16].

Face unlock ima, ali mnoooogo losije i sporije radi... + na Mate ima opcija "podigni za budnenje", tako da, samo podignes telefon i bukvalno odmah je otkljucan, dok na Note mora da se pritisne POWER taster za budjenje, pa tek onda gledati u telefon dok se otkljucava.

Punjenje na Huawei-u je osetno brze, pogotovo u prvih 70% do kojih dodje za oko 30min.

Evo sad primetih da ni Face unlock ne radi skoro uopste sa ovim zastitnim staklom. Bas bezveze.

Face unlock ima, ali mnoooogo losije i sporije radi... + na Mate ima opcija "podigni za budnenje", tako da, samo podignes telefon i bukvalno odmah je otkljucan, dok na Note mora da se pritisne POWER taster za budjenje, pa tek onda gledati u telefon dok se otkljucava.

Punjenje na Huawei-u je osetno brze, pogotovo u prvih 70% do kojih dodje za oko 30min.

Evo sad primetih da ni Face unlock ne radi skoro uopste sa ovim zastitnim staklom. Bas bezveze.

Ima i ovde opcija da ga odmah probudi,lift to wake nadji u settingsu,a to sto ti ne radi je verovatno zato sto ti zastitno staklo ide preko kamere,na matu je zastitno staklo bilo lepo iseceno za notch

Poslednja izmena:
Ukljucio sam, ali i dalje je mnogo losije nego na Huawei-u.
Koristicu ga malo, pa kad ne budem imao zivaca za muke sa otkljucavanjem ... zamenicu ga za P30 Pro.

Ne kapiram sta je fora sto pisu gore da se telefon napuni extremno brzo?Samo brze drnda battery healt,ja da se pitam fast nebi bio jaci od 15-18w taman puni a ne steti toliko bateriji.

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Apple daje 5w punjace pa degradira baterija istom brzinom cak i vise nego na samsungovom fast chargu... toliko o tome...

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ to sto kod iphone degradira baterija je njihov problem, ja punim normalnim punjenjem S10+ pa mi je baterija posle 6 meseci 100%. Od cega mi je baterija napravljena kada posle 1god padne na 90%?

Igraj ti druze svaki dan igrice pa da vidis sta radi sa baterijom.:)

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Vrh Dno