Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve sam sacuvao, u petak mi je stigao TV, ni folja sa okvira nije skinuta...
4 dana je proslo... koje god sam zvao svi su mi rekli da se vraca celokupan iznos i da ovo sto firma Ekupi radi je krsenje zakona.

U ugovoru ne pise nista, nasao sam na njohovom sajtu ako je ostecena kutija 20% od cene ako je ostecen uredjaj 50%
Nista nije osteceno cak ni kutija. Plasim se samo ako im posaljem TV da ne ostanem i bez TV-a i bez para.

Mislim da su dužni po zakonu da pošalju ugovor o kupovini i neki dopis koji daje pravo da u roku od 14 dana imate pravo da odustanete od kupovine. Da sad ne reklamiram ovde, na par onlajn prodavnica koje prodaju sportsku opremu naručivao sam patike, dukseve i sl. i svaki put sam dobijao ovaj set dokumentacije. Kad god sam hteo mogao sam da vratim proizvod i dobijao sam povraćaj novca, mogao sam da zamenim za drugi proizvod ili za isti proizvod (npr. ne odgovara mi broj ili ima neko malo oštećenje). Niko me nije uslovljavao ni sa čim.

U ugovoru ne pise nista, nasao sam na njohovom sajtu ako je ostecena kutija 20% od cene ako je ostecen uredjaj 50%
Nista nije osteceno cak ni kutija. Plasim se samo ako im posaljem TV da ne ostanem i bez TV-a i bez para.
Тај производ је коришћен, ти га враћаш по пуној цени, они то опет морају да продају. Је, ти а и остали не би волели да тај твој ТВ купимо по пуној цени а он је полован. Са друге стране ако га продају по мањој цени на губитку су. А ако сви тако враћамо то су велике паре.
Па и нов неотпакован ТВ кад изађе из радње више не може да се прода по истој цени.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

A šta ako na proizvodu nisu naznačene njegove mane?
Mislim da se čovek žalio na bleeding.

Nisam ja izmislio zakon. Na online kupovinu imas pravo po zakonu da vratis uredjaj u roku od 14 dana i da zatrazis povracaj u potpunosti. Tako su mi rekli iz trzisne inspekcije i zastite potrosaca. Meni su 2 plate otisle na ovaj TV.

Nisam ja izmislio zakon. Na online kupovinu imas pravo po zakonu da vratis uredjaj u roku od 14 dana i da zatrazis povracaj u potpunosti. Tako su mi rekli iz trzisne inspekcije i zastite potrosaca. Meni su 2 plate otisle na ovaj TV.
Pokušaj na: Zastita potosaca kroz zakone i praksu, tamo su iskusniji i dobićeš tačan odgovor.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ne vraća čovek jer mu je dosadno. Kupio je novo i očekuje uređaj bez greške. To što nije ispravno nije njegov problem. Neka oni vraćaju svom dobavljaču. Vratiti PUN iznos potrošaču. To je jedino logično rešenje. Uostalom taj tv ne bi trebao više da bude u prodaji. Kod nas je poznato da se dobijaju polovne stvari u kutiji koje kupiš kao novo.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Lično iskustvo iz 2009. godine, tri Sony top modela tv-a su mi poslali sa kojima nisam bio zadovoljan, posle čega sam tražio novac nazad i dobio pun iznos uplaćen na račun.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Poslao TV, javicu vam za par dana kako sam prosao.
Inace zvao sam i zastitu potrosaca a i W... radnju da pitam informativno kako je kod njih pravilo i svi su rekli da u roku od 14 dana vracaju celokupan iznos.
Od sad pamet u glavu i samo u proverenim radnjama.

Poslednja izmena:
- Tv do 70K
- 49' i veći
- Kvalitet slike, veličina, cena i garancija(i dužina iste) su mi bitni.
- Smart funkcije, izgled i brend nisu bitni.

TV će biti povezan sa računarom i najviše će se koristiti za gledanje filmova.

TV neće biti povezan na kablovsku, total i sl. televizijski program ne gledam.

Meni je LG 49sm8200pla.aeu zapao za oko.
Šta vi predlažete?

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Philips 55” OLED, 55OLED803, za ~1100e.
Isplati li se ili da se ganja Lg B8?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

- Tv do 70K
- 49' i veći
- Kvalitet slike, veličina, cena i garancija(i dužina iste) su mi bitni.
- Smart funkcije, izgled i brend nisu bitni.

TV će biti povezan sa računarom i najviše će se koristiti za gledanje filmova.

TV neće biti povezan na kablovsku, total i sl. televizijski program ne gledam.

Meni je LG 49sm8200pla.aeu zapao za oko.
Šta vi predlažete?

Ako je to sve što kažeš tačno, onda ti je ubedljivo (po meni) najbolji izbor "Hisense".
Oni modeli a6500 i tako nešto 6100.
Pošto ti Smart usluge nisu bitne, a takodje i kablovska, mislim da je "Hisense" tu najbolji izbor.
Mada da ti kažem i Samsung-ova nova serija 7
55" 4K UHD Smart TV RU7400
UE55RU7452UXXH ili još par tih TV-a iz te serije su opet kažem (po meni) bolji izbor nego taj "LG"

Poslednja izmena:
Ako je to sve što kažeš tačno, onda ti je ubedljivo (po meni) najbolji izbor "Hisense".
Pošto ti Smart usluge nisu bitne, a takodje i kablovska, mislim da je "Hisense" tu najbolji izbor.
UE55RU7452UXXH ili još par tih TV-a iz te serije su opet kažem (po meni) bolji izbor nego taj "LG"

Mene interesuje ta serija samsunga konkretno RU7402 50 ili 55model,ista namena za gledanje filmova a da podrzava eon i hbo go.Bitno da je VA panel .Moze preporuka i za neki drugi tv u tom cenovnom rangu ali mi je ovaj zapao za oko??Skoro sam kupio lg i idu mi na zivce mane ips pa bih sto pre da kupim drugi tv.

Mene interesuje ta serija samsunga konkretno RU7402 50 ili 55model,ista namena za gledanje filmova a da podrzava eon i hbo go.Bitno da je VA panel .Moze preporuka i za neki drugi tv u tom cenovnom rangu ali mi je ovaj zapao za oko??Skoro sam kupio lg i idu mi na zivce mane ips pa bih sto pre da kupim drugi tv.
Iskreno da ti kažem ja imam
"Samsung 55MU6172"
Moj brat "LG 55UJ670"
Mogu da ti kažem (iz mog ugla) da na "Samsung-u",... HBO GO, netflix, eon, amazon prime, odnosno sve streaming aplikacije rade stvarno extra. Kvalitet slike je za mene i više nego zadovoljavajući (za taj cenovni rang).
A čuo sam da je ova nova serija po tom pitanju još i bolja.(Na recenzijama)
Mogu da ti kažem i to da "Samsung" podržava i aplikacije poput
"Apple TV" "Disney+" I još mnogo toga, što npr LG ne.(AKO ti je to bitno)
Da ja kupujem TV na koji ne gledam kablovsku i IPTV, to bi verovatno bio neki "Hisense"
Kada bi mi trebao za streaming service (HBO GO, netflix, Disney+, Apple TV I sl.) birao bih "Samsung-a, mada iskren da budem izbor mi je i sužen pošto BiH samo birao između Samsunga i lg-a.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesi imao dodira sa Hisense televizorima?

Odnos veličina ekrana - cena je zaista više nego dobar.
Ako im je samo gorepomenuto plus onda bih zaobišao taj brend.

Kakvi su im paneli, generalno kvalitet slike i samog tv-a?

Moj tv polako završava karijeru.

Pogledajte prilog 277682Pogledajte prilog 277683

Poslednja izmena:
Jesi imao dodira sa Hisense televizorima?

Odnos veličina ekrana - cena je zaista više nego dobar.
Ako im je samo gorepomenuto plus onda bih zaobišao taj brend.

Kakvi su im paneli, generalno kvalitet slike i samog tv-a?

Moj tv polako završava karijeru.

Pogledajte prilog 277682Pogledajte prilog 277683
Iskren da budem nisam imao dodira, ali po onome što sam čuo mislim da su dobar izbor, za tako neke da kažem skromnije stvari.
Manča je napravio detaljnu recenziju:
https://www.benchmark.rs/artikal/test_hisense_trio_-_h43a5600_h50a6100_h65a6500_video-4717

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Stigao 50um7500. Prvi utisci, klasika tv malo veci od prethodnog [emoji85] I dosta brzi s'obzirom da je prethodni iz 2013. Nisam stigao da testiram bas, jer ceo dan nisam kući. Nabio ga na nosač našao kanale i klinci gledaju yt. Za prosečnog korisnika i vise nego odličan televizor e sad za neke tehničke stvari moraću par dana da se pozabavim. Pogledaću angels has fallen x.265 pa cu javiti neke detalje..

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Da pokusam opet, posto sutra trebam javiti[emoji3]

803 OLED po meni, bolji zvucnici (Bower&Wilkins), ima dva daljinska (jedan je sa tastaturom), prodao sam jedan i na osnovu slike i na osnovu dizajna jer je stvarno minimalisticki i uklapa se u svaki fensi enterijer i ima dobar procesor za obradu slike, ipak je to drugi po jacini model u Philipsovoj gami OLED-a, a imas i mini test na Benchmarku pogledaj ga.. Izguglaj slobodno kalo testove, ima dobre preporuke, a i dobio je nagrade neke, a cenovno je bio u klasi jacih Sony-a i LG-a, i zato je imao slabu prodaju, ali sa ovom novom cenom top izbor

https://www.avforums.com/review/philips-65oled803-4k-oled-hdr-tv-review.14573

Procitaj ovo, ono su medju merodavnima u evropskom svetu TV-a kao sto je Rtings u Americi, veoma dobro testiraju i imaju jak forum na kome svasta moze da se sazna i procita, tako sam i ja dosta naucio, a i lakse se odlucio za svoj Samsung KS7000 i veruj mi nisam se pokajao, TV je brutalan [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
803 OLED po meni, bolji zvucnici (Bower&Wilkins), ima dva daljinska (jedan je sa tastaturom), prodao sam jedan i na osnovu slike i na osnovu dizajna jer je stvarno minimalisticki i uklapa se u svaki fensi enterijer i ima dobar procesor za obradu slike, ipak je to drugi po jacini model u Philipsovoj gami OLED-a, a imas i mini test na Benchmarku pogledaj ga.. Izguglaj slobodno kalo testove, ima dobre preporuke, a i dobio je nagrade neke, a cenovno je bio u klasi jacih Sony-a i LG-a, i zato je imao slabu prodaju, ali sa ovom novom cenom top izbor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da je Bower&Wilkins u najjacem modelu 903, te da je to jedina razlika izmedju 803 i 903.
Cijena je zaista primamljiva, pa zato i razmisljam o kupovini, mada mi TV trenutno ne treba :).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno