Тај производ је коришћен, ти га враћаш по пуној цени, они то опет морају да продају. Је, ти а и остали не би волели да тај твој ТВ купимо по пуној цени а он је полован. Са друге стране ако га продају по мањој цени на губитку су. А ако сви тако враћамо то су велике паре.U ugovoru ne pise nista, nasao sam na njohovom sajtu ako je ostecena kutija 20% od cene ako je ostecen uredjaj 50%
Nista nije osteceno cak ni kutija. Plasim se samo ako im posaljem TV da ne ostanem i bez TV-a i bez para.
Pokušaj na: Zastita potosaca kroz zakone i praksu, tamo su iskusniji i dobićeš tačan odgovor.Nisam ja izmislio zakon. Na online kupovinu imas pravo po zakonu da vratis uredjaj u roku od 14 dana i da zatrazis povracaj u potpunosti. Tako su mi rekli iz trzisne inspekcije i zastite potrosaca. Meni su 2 plate otisle na ovaj TV.
Ako je to sve što kažeš tačno, onda ti je ubedljivo (po meni) najbolji izbor "Hisense".- Tv do 70K
- 49' i veći
- Kvalitet slike, veličina, cena i garancija(i dužina iste) su mi bitni.
- Smart funkcije, izgled i brend nisu bitni.
TV će biti povezan sa računarom i najviše će se koristiti za gledanje filmova.
TV neće biti povezan na kablovsku, total i sl. televizijski program ne gledam.
Meni je LG 49sm8200pla.aeu zapao za oko.
Šta vi predlažete?
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Ako je to sve što kažeš tačno, onda ti je ubedljivo (po meni) najbolji izbor "Hisense".
Oni modeli a6500 i tako nešto 6100.
Pošto ti Smart usluge nisu bitne, a takodje i kablovska, mislim da je "Hisense" tu najbolji izbor.
Mada da ti kažem i Samsung-ova nova serija 7
55" 4K UHD Smart TV RU7400
UE55RU7452UXXH ili još par tih TV-a iz te serije su opet kažem (po meni) bolji izbor nego taj "LG"
Iskreno da ti kažem ja imamMene interesuje ta serija samsunga konkretno RU7402 50 ili 55model,ista namena za gledanje filmova a da podrzava eon i hbo go.Bitno da je VA panel .Moze preporuka i za neki drugi tv u tom cenovnom rangu ali mi je ovaj zapao za oko??Skoro sam kupio lg i idu mi na zivce mane ips pa bih sto pre da kupim drugi tv.
Jesi imao dodira sa Hisense televizorima?Ako je to sve što kažeš tačno, onda ti je ubedljivo (po meni) najbolji izbor "Hisense".
Oni modeli a6500 i tako nešto 6100.
Pošto ti Smart usluge nisu bitne, a takodje i kablovska, mislim da je "Hisense" tu najbolji izbor.
Mada da ti kažem i Samsung-ova nova serija 7
55" 4K UHD Smart TV RU7400
UE55RU7452UXXH ili još par tih TV-a iz te serije su opet kažem (po meni) bolji izbor nego taj "LG"
Iskren da budem nisam imao dodira, ali po onome što sam čuo mislim da su dobar izbor, za tako neke da kažem skromnije stvari.Jesi imao dodira sa Hisense televizorima?
Odnos veličina ekrana - cena je zaista više nego dobar.
Ako im je samo gorepomenuto plus onda bih zaobišao taj brend.
Kakvi su im paneli, generalno kvalitet slike i samog tv-a?
Moj tv polako završava karijeru.
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Pogledajte prilog 277682Pogledajte prilog 277683
Philips 55” OLED, 55OLED803, za ~1100e.
Isplati li se ili da se ganja Lg B8?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Da pokusam opet, posto sutra trebam javiti[emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
803 OLED po meni, bolji zvucnici (Bower&Wilkins), ima dva daljinska (jedan je sa tastaturom), prodao sam jedan i na osnovu slike i na osnovu dizajna jer je stvarno minimalisticki i uklapa se u svaki fensi enterijer i ima dobar procesor za obradu slike, ipak je to drugi po jacini model u Philipsovoj gami OLED-a, a imas i mini test na Benchmarku pogledaj ga.. Izguglaj slobodno kalo testove, ima dobre preporuke, a i dobio je nagrade neke, a cenovno je bio u klasi jacih Sony-a i LG-a, i zato je imao slabu prodaju, ali sa ovom novom cenom top izbor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari