U mom slucaju neproknjize ih i stanje nije realno nepise pravo stanje u raspolozivim sredstvima plus pogledaj paypal na slici transakciju kada sam povukaokoliko mu treba i to recimo nebi trebalo da bude dostupno (pre je stilo za 3 radna dana recimo) sada mu treba 7 bar(2 puta testirano evo treci put jos nije stiglo) a zanimiljivo sto stoji u rezervisano moze da se trosi jer mi skida pare za zwiift app neku za bicikl za prijatelja placam a meni nije dostupno, pisao sam bio pre ne mam na racunu nista imam rezervisano za pp da ce nekad doci kad bude odobreno i odem na bankomat probam 500 da vidim jel ce skinuti i podignem pare, posle sat vremena odem u rodu namerno da bih platio nesto karticom ono odbije kaze nema dovoljno sredstava.
lus ove obicne transakcije koje kasne jer od cetvrtka jos nisu proknjizile transakcije vidi se na slici a bila su 2 radna dana (petak ponedeljak) pa da nepricam u jednom trenutku kada na 3 platforme razlicito stanje pise mbanking jedno ebanking drugo sms trece.
Kad sam pokazivao to u poslovnici oni nemaju pojma sta se desava pa sam odustao da nemucim ljude bezveze
Od pisanja naprednoj podrsci nema nista ili odgovore sablonski i *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski ili neodgovore nista.
Cekam da se ispegla stanje da bude sve vidljivo i odo iz ove amaterske banke.