Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja bi probao kad bi našo. Ceo internet sam pretražio nemogu da nađem.
Za android ima, ali za "Samsung Smart TV" nemogu da nađem.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Za vikend sam probao HBO GO na MI boxu, kakva razlika u odnosu na TV aplikaciju! Sve radi brzo, bez ikakvog seckanja i prekidanja, HD rezolucija sve vreme, nema prebacivanja na nižu rezoluciju, menjanja rezolucije u toku emitovanja... Baš ogromna razlika u korist MI boxa

@nemanja123
Link sam postovao ranije. Ja koristim drugu verziju od 7.11.
https://www.apkmirror.com/apk/hbo-h...d-tv/hbo-go-europe-android-tv-5-11-5-release/

@dusansuni
To što je smart tv ništa ne znači. Koji OS je u pitanju konkretno? HBO Go se aktivira i koristi u zavisnosti od regiona i ip adrese sa koje se pristupa, zašto bi stalno menjao app !?
U pitanju je "tizen OS" za Samsung Smart TV.
Zašto bi stalno menjao app???
Pa evo zašto: kada mi je TV na US nalogu imam neopisivo veći broj aplikacija u app store, npr.:
Disney+
Apple TV
.....plus imam godinu dana besplatan nalog na američki "HBO NOW".
Medjutim Kada sam na US nalogu, u app store nemam "HBO GO" app.za ovaj naš region, za koji uzgred imam pretplatu do marta 2020.
Pa sam zbog toga mislio da je ("HBO GO" aplikaciju za adria region,) skinem na flesh pa da ubacim.
Nisam mislio da menjam app

Poslednja izmena:
Jel ima nešto da nemaš od streaming servisa? :D Da skupljamo donaciju momentalno :p

Treba mi pomoc.Koji pretrazivac je najbolji za HBO GO a da ne secka i ne koci slika?Meni je bio Edge sjajan ali posle zadnjeg update-a poceo je i on da koci u pm....IE ne podrzava,Safari isto nece a o Google Chrome,Mozilli i Operi da ne pricam.Cudi me da nema aplikacije u Windows store na racunaru...

Mesecima HBO GO website zeza na raznim browserima, meni radi na Safari (za macOS) okej, sve ostalo ili koci ili ne moze da pokrene stream uopste.

Da li može sa telefona da se castuje na komp???
Ako može to je rešenje.
Mislim HBO GO apk pa cast na komp

Treba mi pomoc.Koji pretrazivac je najbolji za HBO GO a da ne secka i ne koci slika?Meni je bio Edge sjajan ali posle zadnjeg update-a poceo je i on da koci u pm....IE ne podrzava,Safari isto nece a o Google Chrome,Mozilli i Operi da ne pricam.Cudi me da nema aplikacije u Windows store na racunaru...

Negde unazad sam isto davno pitao.
Odavno mi radi u Chrome ali trebalo bi (bar mislim) da se podesi Chrome za flash.
Imaš dosta uputstava:
https://windowsreport.com/enable-adobe-flash-player-chrome/

Nije mi jasno zašto naglašavaju na njihovom sajtu da nemaju podršku za Linux, radi sve normlano u web browseru kao i na Windowsu. Inače, ja koristim Firefox i nisam imao nikavih problema, ali ne gledam često na računaru...

Hvala svima na pomoci!Sigurno je nesto do adobe flash playera pa cu istraziti...

Koliko sam uspeo da istrazim,na Edge nece da pusta jer Windows vise ne podrzava Adobe flash player vec su presli na Html5.Da sam znao ,ne bih ni azurirao je... Windows ali sta je tu je.Gledacu preko Eona posto na Chrome Mozilli i Operi koci.

Na koji god browser da pustim HBO Go koci jer CPU ide na 100% i to je problem svuda koliko vidim.Ali zanimljivo je kad pustim YT,EON i slicno sasvim normalno radi.Tada CPU bude oko 40-50%.Aplikacije na tvu nemam jer mi je jedan Panasonic smart tv a drugi LG net cast.E da,na svakom imam aplikaciju za Netflix dok za HBO GO nemam nigde.:(((

Na koji god browser da pustim HBO Go koci jer CPU ide na 100% i to je problem svuda koliko vidim.Ali zanimljivo je kad pustim YT,EON i slicno sasvim normalno radi.Tada CPU bude oko 40-50%.Aplikacije na tvu nemam jer mi je jedan Panasonic smart tv a drugi LG net cast.E da,na svakom imam aplikaciju za Netflix dok za HBO GO nemam nigde.:(((
Majneri. Mala im zarada ovako xD

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Resio sam donekle problem tako sto sam instalirao Edge beta verziju koja izlazi 15.01.Ova zadnja verzija nije htela ni da otvori video a ova nova beta verzija sljaka eksta i ne menja rezoluciju.Jos sam iskljucio adobe flash i to je to.

Na kom si windowsu i kakvu imas konfiguraciju? Pitam jer i moj drugar isto ima probleme sa HBO GO.

Samo da potvrdim da HBO GO radi odlično na Linuxu - Firefox 70.0.1, Kubuntu 19.10 (kernel 5.3.0-23-generic). Odgledah tri epizode serije bez ikakvih problema.

Na Windows 10 sam.Znaci,na Edge sam gledao bez problema dok nisam apdejtovao Windows proslog vikenda i onda su poceli problemi.Pokusavao sam na svim pretrazivacima Chrome,Mozilla,Opera,Brawe ali svuda je kocilo,na Edge cak nije ni mogao da krene video.Dok npr.EON aplikacija sto sam skinuo sa Windows Store radi bez problema.I onda danas instaliram beta verziju Edgea koji izlazi 15.01. i proradilo odmah.S tim sto sam iskljucio Adobe flash a Silverlight koliko znam Edge ne podrzava.Eto,nek proba da instalira tu onu verziju pa javi kako njemu sljaka.I da,imace novu zeleno-plavu ikonicu.

Imam NVidia shileld sa android TV 9 i imam problem od skoro sa HboGo aplikacijom. Prilikom playbacka, video zauzme samo jednu četvrtinu ekrana, dok je bar na dnu preko celog ekrana. Da li se neko susretao sa tim problemom?

Na Windows 10 sam.Znaci,na Edge sam gledao bez problema dok nisam apdejtovao Windows proslog vikenda i onda su poceli problemi.Pokusavao sam na svim pretrazivacima Chrome,Mozilla,Opera,Brawe ali svuda je kocilo,na Edge cak nije ni mogao da krene video.Dok npr.EON aplikacija sto sam skinuo sa Windows Store radi bez problema.I onda danas instaliram beta verziju Edgea koji izlazi 15.01. i proradilo odmah.S tim sto sam iskljucio Adobe flash a Silverlight koliko znam Edge ne podrzava.Eto,nek proba da instalira tu onu verziju pa javi kako njemu sljaka.I da,imace novu zeleno-plavu ikonicu.

Da li moze link do te verzije Edge za Win7? Ili barem tacnu oznaku verzije programa?
Hvala

Hbo gledam preko Kodi adoona na windowsu i na firestiku. Bez ikakvih problema u 1080p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da potvrdim da na Kodiju radi odlicno.Znaci kome koci preko browsera neka gleda preko Kodija!

Koja ti je verzija Kodi. Meni neće da se instalira na Kodi 18.5 i box x96mini.
Izbaci mi : The dependency on inputstream adaptive version 2.3.18 could...

Kod mene je 18.4.Znaci da ne update-ujem Kodi,hvala na informaciji!

Radi i na 18.5

Nadji apk 18.4 pa probaj.
Moguce da imam negde da ti posaljem ako se ne snadjes

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno