U pitanju je "tizen OS" za Samsung Smart TV.@nemanja123
Link sam postovao ranije. Ja koristim drugu verziju od 7.11.
https://www.apkmirror.com/apk/hbo-h...d-tv/hbo-go-europe-android-tv-5-11-5-release/
@dusansuni
To što je smart tv ništa ne znači. Koji OS je u pitanju konkretno? HBO Go se aktivira i koristi u zavisnosti od regiona i ip adrese sa koje se pristupa, zašto bi stalno menjao app !?
Nemam "hulu"......[emoji6][emoji6][emoji6]Jel ima nešto da nemaš od streaming servisa?Da skupljamo donaciju momentalno
![]()
Treba mi pomoc.Koji pretrazivac je najbolji za HBO GO a da ne secka i ne koci slika?Meni je bio Edge sjajan ali posle zadnjeg update-a poceo je i on da koci u pm....IE ne podrzava,Safari isto nece a o Google Chrome,Mozilli i Operi da ne pricam.Cudi me da nema aplikacije u Windows store na racunaru...
Majneri. Mala im zarada ovako xDNa koji god browser da pustim HBO Go koci jer CPU ide na 100% i to je problem svuda koliko vidim.Ali zanimljivo je kad pustim YT,EON i slicno sasvim normalno radi.Tada CPU bude oko 40-50%.Aplikacije na tvu nemam jer mi je jedan Panasonic smart tv a drugi LG net cast.E da,na svakom imam aplikaciju za Netflix dok za HBO GO nemam nigde.((
Na Windows 10 sam.Znaci,na Edge sam gledao bez problema dok nisam apdejtovao Windows proslog vikenda i onda su poceli problemi.Pokusavao sam na svim pretrazivacima Chrome,Mozilla,Opera,Brawe ali svuda je kocilo,na Edge cak nije ni mogao da krene video.Dok npr.EON aplikacija sto sam skinuo sa Windows Store radi bez problema.I onda danas instaliram beta verziju Edgea koji izlazi 15.01. i proradilo odmah.S tim sto sam iskljucio Adobe flash a Silverlight koliko znam Edge ne podrzava.Eto,nek proba da instalira tu onu verziju pa javi kako njemu sljaka.I da,imace novu zeleno-plavu ikonicu.
Radi i na 18.5Radi i na 18.5
Nadji apk 18.4 pa probaj.
Moguce da imam negde da ti posaljem ako se ne snadjes
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niko?Imam NVidia shileld sa android TV 9 i imam problem od skoro sa HboGo aplikacijom. Prilikom playbacka, video zauzme samo jednu četvrtinu ekrana, dok je bar na dnu preko celog ekrana. Da li se neko susretao sa tim problemom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari