Je l ovo Samsung zabranio da iko spusti cenu za Galaxy Watch ili su svi u nekom dilu, pratim vec duze vreme sve velike radnje drze istu cenu 39 990 eventualno iddiotizam stara cena 44500 i sok cena od 39 990 operateri isto +- 500 din.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Gde sam ja naveo da trazim da neko poklanja, sledeci put procitaj sta sam napisao, sat je vec par godina u prodaji i normalno da se ocekuje neki pad cene samo kod nas se drze iste cene godinama i mizarni pad cena. Nemoj ti meni da pricas gde cu ja da kupujem....Sve zvanicne radnje naravno da drze istu cenu,jel bi mozda trebalo da poklanjaju? Kad se pojavi novi model spustice cene ili ako bude neka akcija,ne znam u cemu je problem? Imas kp pa tamo nadjes jeftinije
Sacekacu jos "crni petak" ako ne bude nigde na akciji kod "madjara" cu i uzeti, nisam izludeo ovim derikozama da placam cenu staru par godina.Ja ga uzeh na kp za 230€ iz Subotice. Ne vredi garancija tih dodatnih para.
Vidim danas u Telenoru CG reklamu za Amizefit bip po nekoj povoljnoj cijeni, od po 3€ na račun da mi stiže. Kako se pokazao taj sat?
Znam da je low budzet, vidio sam da mu je ekran loš ako se poredi sa premium modelima... Ali generalno vi koji ga imate jeste li zadovoljni?
Vidim imaju u i Amazefit GTR ali mi se ne svidja nešto onaj dizajn, više mi se dopada ovo za trening
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Kojih par godina, kada je proslo malo vise od godinu dana od kada je sat izasao?Gde sam ja naveo da trazim da neko poklanja, sledeci put procitaj sta sam napisao, sat je vec par godina u prodaji i normalno da se ocekuje neki pad cene samo kod nas se drze iste cene godinama i mizarni pad cena. Nemoj ti meni da pricas gde cu ja da kupujem....
Sacekacu jos "crni petak" ako ne bude nigde na akciji kod "madjara" cu i uzeti, nisam izludeo ovim derikozama da placam cenu staru par godina.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ne znam nisam vršio konverziju ali znam da je bio 129$ kad sam hteo da uzmem na Aliju.130$ nikako ne moze da bude 100 evra. A GTR nema za 130 dolara vec je (malo) skuplji.
Bio je 11.11. po toj ceni i gtr i gtsNe znam nisam vršio konverziju ali znam da je bio 129$ kad sam hteo da uzmem na Aliju.
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Ja ga uzeh na kp za 230€ iz Subotice. Ne vredi garancija tih dodatnih para.
Ako misliš na Samsung pay,on još uvek ne funkcioniše kod nasJedino debitnu nisam probao. I kredidnu visa, i prepaid mastercard, i visa electron... Mislio sam da je do aplikacije. Probaću još debitnu visa.
Ja to ni ne pratim. Uvek gledam na to ako dođe - došlo.Taman isteklo vreme za processing time i piše da je poslato. Dobio tracking # ali piše not found na 17track a na Aliexpress "Shipment is ready for dispatch" ako me ne zavlači sa lažnim slanjem.
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Stigao juce
Jedino debitnu nisam probao. I kredidnu visa, i prepaid mastercard, i visa electron... Mislio sam da je do aplikacije. Probaću još debitnu visa.
Ni meni, tizen verzija 4.0.0.4 mi je instalirana.Koja je to verzija? Meni ne nalazi ništa.
Mene je smorio ekran, one isprane boje i velike ivice, pogotovo u mraku kad gledas. Djeluje kao neka igracka iz kinder jajeta. Katkad smori i plasticno kuciste. Ostalo sve dobro. Na ta mjerenja se ne oslanjam jer ni kod jednog sata nije mjerodavno.Vidim danas u Telenoru CG reklamu za Amizefit bip po nekoj povoljnoj cijeni, od po 3€ na račun da mi stiže. Kako se pokazao taj sat?
Znam da je low budzet, vidio sam da mu je ekran loš ako se poredi sa premium modelima... Ali generalno vi koji ga imate jeste li zadovoljni?
Vidim imaju u i Amazefit GTR ali mi se ne svidja nešto onaj dizajn, više mi se dopada ovo za trening
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari