CZ99
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.06.2012
- Poena
- 180
Settings-photo-advancedGde je astrophoto? Skinuo sam app ali ne vidim nigde kao opciju
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Settings-photo-advancedGde je astrophoto? Skinuo sam app ali ne vidim nigde kao opciju
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
^Tako je, mora da ti ponudi da "čekiraš" nepoznati izvor...
Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока
Probao sam ovo i jos sam u autostart pogasio aplikacije koje mi ne trebaju i za sada djeluje da je to to. Za sada nemam problema sa punjenjem i battery drain. Iz nekog razloga nakon update-a u autostart sve aplikacije budu upaljene pa je mozda i to bio problem.Drugari, informacija za ljude koji imaju problem sa pregrevanjem, gašenjem i curenjem baterije na Mi 9T u najvećem broju slučajeva nakon update-a na MIUI 11.
Izbrisao sam cache sa Google sevisa, clear data sa Google Duo, Google Chrome. Izbrisao GCam i CpuZ i treći dan kako je sve ok. Ranije mi se najviše na dva dana gasio i pregrevao.
Ko hoće nek proba.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nema na čemu. To sam pokupio sa xda. I meni šljaka nakon toga, malo mi fali GCam.Probao sam ovo i jos sam u autostart pogasio aplikacije koje mi ne trebaju i za sada djeluje da je to to. Za sada nemam problema sa punjenjem i battery drain. Iz nekog razloga nakon update-a u autostart sve aplikacije budu upaljene pa je mozda i to bio problem.
Hvala za savjet.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ako je to onaj rom sa xda, onda nije vredno oažnje, još uvek je nestabilan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari