Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Ja sam primjetio da je bolja baterija bila na MIUI 10 nego sada na MIUI 11. Da ne bih imao nekih problem vratio sam na fabricka. Poko launcher lijepo radi i stvarno sam se nalozio da fotografisem sa ovom 48 mpx kamerom. Top je.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mi 9T 6/64 ili K20 6/128 za istu cijenu?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Mi 9T 6/64 ili K20 6/128 za istu cijenu?

Ako živiš u kini k20 bez razmišljanja

Hvala na iscrpnom odgovoru, ali ona je do pre neki dan koristila mi 5s, a pre toga nexus 5x, i alergicna je kao i ja na MIUI. Koristi LOS od kad je uzela fon (nakon pola sata MIUI-a mi je rekla da joj menjam sistem :D), ali isto joj ekran otisao kao i meni. Sa LOS-om ona nije imala nikakav problem.
Za nas dvoje MIUI nije opcija.
Gcam je samo nesto sto mogu da prihvatim, jer ga je ona koristina na 5s (na telefonu na koji je gcam zapravo prvi hakovan) pa znam kako radi.
Ja sam na nexus/pixel kombinaciji 5 godina uzastopce, tako da sam se apsolutno navikao da kameru funkcionalno koristim i uvece.

Stvar je u tome da ja zbog mejlova, viber/wa ne smem zbog posla da budem bez telefona, a imam samo neku dumb nokiju ispravnu u kuci.

Pretpostavljam da bismo isli na 128GB verzije, moj je imao taj kapacitet memorije, njen je bio 64, ali bar da napravi i tu upgrade kad daje pare.

Kakva je baterija u realnom radu na oba non pro i pro modela? Pretpostavljam da bih progledao sa tim 4000mAh.

Poslednja izmena:
Ako živiš u kini k20 bez razmišljanja

Nadam se da ovo nije ironičan odgovor. Ne, ne živim u Kini. Trenutno sam u Srbiji. Da li je bolje imati duplo više memorije ili Band20?

Nadam se da ovo nije ironičan odgovor. Ne, ne živim u Kini. Trenutno sam u Srbiji. Da li je bolje imati duplo više memorije ili Band20?

Mnogi koristr k20 bez problema, ne znam samo oko garancije kako ide

Nema garancije svakako. Naručujem sa aliexpressa.

Ali moras znati da kad ga budes prodavao da ces dobiti manje nego za mi9t, mozda nekom znaci to mi9t/k20

Naručen Redmi K20 6/128 crni za 200€. Hvala na odgovorima.

Ako taj Redmi K20 nema band20 a živiš u Srbiji mislim da si pogrešio...

Pratio sam malo ponašanje mreže i u NS je 4G svugdje LTE 1800, u manjim mjestima je potreban Band20.

Ja imam k20pro, koristim Telenor, i nisam primetio probleme.

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

i alergicna je kao i ja na MIUI. Koristi LOS od kad je uzela fon (nakon pola sata MIUI-a mi je rekla da joj menjam sistem :D), ali isto joj ekran otisao kao i meni. Sa LOS-om ona nije imala nikakav problem.
Za nas dvoje MIUI nije opcija.
Onda ne kupujte Xiaomi,bar ima sta drugo da se izabere na sta niste alergicni ;)

Drugari, informacija za ljude koji imaju problem sa pregrevanjem, gašenjem i curenjem baterije na Mi 9T u najvećem broju slučajeva nakon update-a na MIUI 11.

Izbrisao sam cache sa Google sevisa, clear data sa Google Duo, Google Chrome. Izbrisao GCam i CpuZ i treći dan kako je sve ok. Ranije mi se najviše na dva dana gasio i pregrevao.

Ko hoće nek proba.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kao npr? Znam da nije odgovarajuci deo podforuma, ali prihvatam sugestije na PP :)
Ona je prezadovoljna Xiaomijem ali sa LOS-om.

Kao npr? Znam da nije odgovarajuci deo podforuma, ali prihvatam sugestije na PP :)
Verovatno ce biti LOS ali koliko je meni o znato jos ga nema. Ima onaj pixel experience ali pitanje kako to sljaka ja se jos nisam bavio menjanjem softvera. I meni je užasno bilo prvi par dana na MIU-i ali sad sam ga prihvatio :D inace ovde ni slučajno ne smes nesto lose da kazes za MIU-i inace ode glava [emoji16]

Kako da vratim na Google search ovaj home swipe up. Mnogo me nervira miui browser...

Predložite neki dobar custom rom da nije MIUI a da radi dibro na MI9T....hvala

Xiaomi MI9T

Predložite neki dobar custom rom da nije MIUI a da radi dibro na MI9T....hvala

Xiaomi MI9T

Pixel Experience je dobar za mi9t, kao i paranoid android. Ali ima i onaj magisk modul za debloat miui-a, o kom sam pisao pre 1-2 starnice i postavio link pre 10ak stranica, kad se odabere debloat plus, dobije se cist skin tj launcher je pixel launcer umesto miui.

Uzeo za sebe pro, devojka se jos premislja. Ja zbog posla nisam smeo vise da gubim vreme, ceo dan sam bez smart telefona, sto mi je problem.
Izgleda da ce sada da padne LOS 17, samo da iscitam ima li kakav bug.

Ja čekam nešto kršteno tog tipa ali sve su i dalje poluproizvodi...

Uzeo za sebe pro, devojka se jos premislja. Ja zbog posla nisam smeo vise da gubim vreme, ceo dan sam bez smart telefona, sto mi je problem.
Izgleda da ce sada da padne LOS 17, samo da iscitam ima li kakav bug.
Uskoro ce za Pro biti pixel experience. Glavni developer za pixel experience je danas uzeo 9T pro. Mislim da je to najbolji rom ako si navikao na pixel telefon.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Sjajno. Nisam PE koristio, ali to je generalno sjajna vest. Probacu LOS veceras i u narednih nedelju dana necu imati vremena za menjanje sistema, pa cu javiti utiske.

Sjajno. Nisam PE koristio, ali to je generalno sjajna vest. Probacu LOS veceras i u narednih nedelju dana necu imati vremena za menjanje sistema, pa cu javiti utiske.
Tesko da ces probati veceras,ako si uzeo telefon sa zakljucanim bootloaderom :) ako si uzeo polovnjak koji je vec otkljucan,to je vec druga prica :)

Sent from my Mi9T using Tapatalk

Meni se na mi9t pro nije svideo LOS, najbolji za mi9t pro je evolution x 2.3 na fazon pixel experienca je, ali ima vise opcija za customizaciju, i ima odlicnu GCam preinstaliranu

Vrh Dno