Sve to imas u Safeinclud-u.Neka dobra app za čuvanje user name i password - a, po mogućstvu da ima opciju ulaska sa otiskom prsta na telefonima koji imaju tu mogućnost. Bilo bi dobro da ima backup na Google Drive.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ubacio sam Netflix,ali ne nudi mi srpske subtitlobe. Samo engleske i eventualjo rumunske.
Kad udjem u account i idem language,nema ne srpskog ni hrvatskog.
Kako da ubacim srpske titlove? [emoji37]
A mene bas te ekstenzije interesuju. Da iskoristim 30 dana freee.
Moze koja rec o njima ili neki how to link..
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
+1 za Safein-CloudSve to imas u Safeinclud-u.
Savrsena app.
Ova nije lošaNeka aplikacija za učenje engleskog jezika?
Da instaliram kevi, da može da nauči neke osnovne stvari. Duolingo nema opciju da učiš na srpskom koliko vidim?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
I
Bio je neki program koji je recimo kod nekih telefona mogao da pozivaocu uključi Centralu koja kaže da je Korisnik trenutno zauzet(to mi je i najbolje rešenje,ali kod mene na Xiaomi tako neće)...
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Setio se i našao,pa probaj..Upravo bi ovo meni trebalo. Za se upali nešto kao lokalna govorna pošta. Znaš li možda ime programa?
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
ne razumem bas najbolje, ali mozda neki countdown timer.. uglavnom vec postoji na telefonima, u aplikaciji "sat".Da ja uletim sa totalno desetim pitanjem pa neka neko odgovori ako znatreba mi neki podsetnik da je vreme da ustanem. Npr sedim 30min i posle tih pola sata se uključi alarm... ali da ne postoji fixno vreme koje bih proveo na nogama već da kada ponovo sednem rucno resetujemm taj brojač, pošto nekada ću provesti na nogama 2 min,nekad 20sekundi, nekad pola sata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari