Upravo sada gledam, ima taj 1$ + 2$ select kupon i imam AliExpres kupon od 2$ biće to super kupovina.
Ovu temu sam zamislio kao mesto gde ćemo sugerisati šta ima AE da se kupi, a sami se ne bi setili da pogledamo nešto takvo.
Evo šta smo uzeli za po kući, ne spominje se po forumu, a pokazalo se kao dobra stvar:
...
Manje više je koliko ćeš ga platiti,važnije od toga je da je odlična sprava.Znači ne gasim ga otkako sam ga nabavio,hladan kao špricer.A radi odlično.
Kad smo kod stvari koje smo porucili, a nisu nam jos stigleimam i ja par favorita:
1. Kuka za kese - cenim da ce mi biti nezamenljiva stvarcica, ako se pokaze da je istrajna kao sto je hvale
2. Cicak traka za gepek
11 god sam vozio crni auto i letos kupim beli. Nisam ni znao da sa drveca pada neka zuta smola koja se jako tesko skida.
Sampon za beskontaktno pranje i ovaj sundjer su mi extra zavrsili posao. Stvarno skida. Narcucio jos 1 za rezervu![]()
Dobro rečeno.
Jel imaš neki predlog za USB Hub? Planiram da ga povežem sa kompom, a nemam više slobodnih portova.
Ja sam kupio 2 ali nijedan nije dobar, posle nekog vremena pocnu da prekidaju signal, ali oba su bez napajanja, kako to radi, cak i traljavo, bez napajanja nemam pojma.Pozdrav,
Ima li neko iskustva sa sledećim,trebao bi mi neki hdmi swich ako dobro kapiram 2 input- 1 output zato što na monitor treba da povežem eon box i racunar,na monitoru imam 1 hdmi ulaz.
Послато са MI 6X помоћу Тапатока
Ovo je žena našla, i pokazalo se kao jako korisno. Patent zatvarač sa poklopcem za kese pirinča/testa/muslija...
https://www.aliexpress.com/item/32830545972.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4djPX4dE
Juce sam ovaj patent video u Ikei za 200 dinara. Skup je Kinez.
Ovaj na baterije nikako, to će stalno da bude prazno
Ovaj drugi ne deluje loše, imaš još neki na struju?
U suštini najbolje bi bilo da ima samo senzor sa adapterom a traku da staviš koju hoćeš.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari