Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Interesuju me neke jeftine majce za zimske dane,da ih nosim ispod duksa,ove moje letnje sve su malo krace i nisu za u pantalone a i glupo da gube na boji pa ih nosim samo leti.

https://www.aliexpress.com/item/400...1.0&pvid=9c848bd5-cffa-4ab7-ad08-109bd36ab62c
Majce za zimu koje idu ispod duksa ili džempera imaš u CA prodavnicama, kvalitetne su, tople i čist pamuk. Koštaju 900-1000din komad i traju imam neke koje sam uzeo pre 3 godine i još uvek su dobre.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Uz onu listu zanimljivih stvarčica sa Ali-ja, dodao bih da nisam uvek dao link baš konkretno za onog trgovca ili proizvod koji smo uzeli. Ponešto je već isteklo, ili nema više određenog proizvoda. Ideje su tu, progooglajte detaljnije za najbolju ponudu.

Ne bih uzimao majice sa alija jer ne znas poreklo tj sta su i sa cim farbane, znam par slucajeva alergija i iritacija koze.
Kao sto kolega rece, C&A, H&M i sl imaju akcije gde za par stotki kupis super kvalitet. Upravo na meni jedna uzeta pre 4-5 god za par evra...

...A3...

Izbacuju greške oba sajta kada hoću da ukucam broj telefona iz Srbije i ne mogu se registrovati.

Ali ti nisi u Srbiji... :D

...A3...

Eee Duke, nisi upućen, nema te na discordu hahaha. Jesam, u Novom Sadu sam već mjesec dana.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Decathlon

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Znam da je bilo milion ovakvih pitanja. Najbolje TWS sluške inear do 30$. Je l i dalje ostalo da su najbolje QCY qs2? Gledao sam par uporedjivanja sa mi airdots i bolje su Qcy. Je l se šta promenilo ili mogu slobodno da poručujem qcy? Koristio bih iskljucivo za teretanu pa mi je jako bitna glasnoća istih. Pozivi me ne zanimaju. Jedino ne znam da l šta smeta što se znojim pa da znoj ne udje u njih. Hvala svima.

Sent from my Poco loco using Tapatalk

Ja koristim qcy qs2,kvalitet zvuka dobar,ne ispadaju,vodonepropusne su. Mada znaju nekada malo da zezaju sa konekcijom.

+381 i 0xx xxxxxxx

Pogledaj KupujemProdajem

Preporuka za powerbank? Ako može link od nekog ko salje za Srbiju. Hvala.

Povezuje se bez problema nakonn2-3 sekunde,prilicno brzo,problemi sa konekcijom su ti da se u toku slusanja diskonektuje leva sluska ponekad na 1s pa se rikonektuje,ili se obe u sekundi raskonektuju i opet konektuju. Ali to nije cesto.
Stonse baterije tice, ne slusam svaki dan,recimo da slusam svaki treci dan po 2 sata u toku dana. Kad slusam odjednom sat vremena na oko 70% jacine potrosi oko 20-30% baterije. A kutiju nisam punio jedno mesec dana sigurno.

Aha,u redu. Još malo da razmislim i poručujem

Sent from my Poco loco using Tapatalk

Preporuka za powerbank? Ako može link od nekog ko salje za Srbiju. Hvala.
Xiaomi Power Bank 3c, fenomenalan, puni i laptop, ako uspeš da nađeš nekog ko isporučuje za Srbiju.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Kod Kineza je powerbank od 20.000mAh oko 30$ (+ shipping koji je em upitan em spor), u Srbiji je 38$ sa garancijom.

Da se nadovezem na zamisao NSHappy-ja, nije losa ideja

1. Zakrivljeno ogledalce da pratite sta se desava na zadnjem sedistu. Ima i stipaljku i vakuum drzac, pa kome sta odgovara. Pristojan kvalitet.

2. Stikeri za decju sobu, ovi koje sam ja uzimao su luminiscentni, a ima i obicnih - dobar je izbor, cene su korektne, a kvalitet zadovoljavajuci.

3. Lep digitalni sat - lepo se uklapa u prostor (kod mene je sve belo u dnevnoj sobi, pa sam uzeo i beli sat), ima i termometar. Plastican je sat, ali ako se lepo uklopi i sakriju kablovi (radi doduse i na baterije), ne smeta nista sto je plastican.

Poslednja izmena:
Sto se tice prebacivanja slike sa moba na tv, kakvi su ovi anycast ili wecast adapteri?
Ili cak na ebayu sam nasao kao neku kopiju chromecasta za 9 dolara

Da li mogu poslužiti i stvarno Full HD sliku prebaciti?

Ili je bolje ici na neki kabal pa svaki put spajati mobitel?

I hvala gore momcima na savjetima onaj Ir "produzni" je fantasticna stvar

Preporuka za dobar i brz OTG flash za Mi9?

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ali taj je prenosni, za razliku od drugih powerbank-ova :wall:

Danas posle 35 dana stigao ovaj drzac za mob. Zakacila me carina 250din.

Vec su mi ga slali pa se negde zbog necega vratio, o cemu su me obavestili i vratili pare, pa sam ponovo uzeo od njih.
cedadd544fb78bf015ca211d9f9a3c1b.jpg

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Upravo sada gledam, ima taj 1$ + 2$ select kupon i imam AliExpres kupon od 2$ biće to super kupovina.

Jericho;5933730 1. [URL="https://www.aliexpress.com/item/32870859033.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d6lpREn" je napisao(la):
Zakrivljeno ogledalce[/URL] da pratite sta se desava na zadnjem sedistu. Ima i stipaljku i vakuum drzac, pa kome sta odgovara. Pristojan kvalitet.

.
Narucio ali iz druge radnje. 3$ platio. Ja bas i nisam nesto zadovoljan. Mnogo je malo ogledalo i nikako ne mogu da nadjem odgovorajuci polozaj u autu. Onaj deo sa vakumom je beskoristan jer ne mogu ni na staklo da ga nakacim.

Nazad
Vrh Dno