Koliko je pametno uzeti amazon fire stick za kodi? Ako ima negde tema, ja je nisam našao pretragom.
Android TV i sertifikati za netflix itd...widevine L1 itd...
Sent from my DUK-L09 using Tapatalk
Ne znam ni ja sam uzeo bih nesto zbog kodija sta je najpametnije. Neki box ili amazon stick.
Koji ima certifikate,android tv a koji ne?
Ne znam. Ja sam naručio onaj Tanix TX5 Pro pa ću videti kakav je i preneću utiske ovde kako radi sa Kodijem. Nadam se da će sutra, eventualno prekosutra već da stigne. Isprobaću i malo zahtevniji skin Auru. Ajde neću baš Titan Bingie za početak, Aura je isto vrh skin i fino stilski odrađen.
Ops moja greska,da razlika je samo netflix sertifikacijaI Ultimate i mini imaju ATV verziju i tablet. Certifikat se odnosi samo na Netflix.
Ne znam. Ja sam naručio onaj Tanix TX5 Pro pa ću videti kakav je i preneću utiske ovde kako radi sa Kodijem. Nadam se da će sutra, eventualno prekosutra već da stigne. Isprobaću i malo zahtevniji skin Auru. Ajde neću baš Titan Bingie za početak, Aura je isto vrh skin i fino stilski odrađen.
Ja uzeo km9 pro i bas sam za sada zadovoljan.
Inace,da li koristite bezucne tastature i kis za box ili sve radite preko daljinskog?
Kakva je ona tastaturica i8 mini?
Pisao sam jedno već pet puta...Zakacio sam box na drugi tv i dobijam poruku "nema signala"? Nikako ne mogu da ga nateram da radi. Sta mi je ciniti?
Nešto nisam u toku, od kada to ultimejt ima Android TV?
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Gori plavo kako i treba.
Pa probaj to što sam napisao, napajanje izbaci ili probaj drugo napajanje.Gori plavo kako i treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari