Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Koliko je pametno uzeti amazon fire stick za kodi? Ako ima negde tema, ja je nisam našao pretragom.

Ja samo mogu da kažem da se na Redditu non stop žale na Kodi korisnici FS-a. Čas skin neće neki, čas addon, čas secka i 1080p. E sada stoji da mnogi i ne znaju da podese to kako treba, jer Kodi može da bude malo zahtevniji za podešavanje, ali opet ima mnogo kukanja na subredditu za Kodi addone u vezi njega. Inače ovako lično nisam probao.

Ne znam ni ja sam uzeo bih nesto zbog kodija sta je najpametnije. Neki box ili amazon stick.

Ne znam. Ja sam naručio onaj Tanix TX5 Pro pa ću videti kakav je i preneću utiske ovde kako radi sa Kodijem. Nadam se da će sutra, eventualno prekosutra već da stigne. Isprobaću i malo zahtevniji skin Auru. Ajde neću baš Titan Bingie za početak, Aura je isto vrh skin i fino stilski odrađen.

Ja sam cackao malo FTV4k svideo mi se. Sve radi odlicno od Kodija(sto se tice skinova ne znam jer me to ne zanima) preko iptv do Netflixa, Amazona, itd. Nudi dosta za ulozeno.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Ne znam. Ja sam naručio onaj Tanix TX5 Pro pa ću videti kakav je i preneću utiske ovde kako radi sa Kodijem. Nadam se da će sutra, eventualno prekosutra već da stigne. Isprobaću i malo zahtevniji skin Auru. Ajde neću baš Titan Bingie za početak, Aura je isto vrh skin i fino stilski odrađen.

Čekam tvoje utiske kada malo izgustiraš uređaj. Pa da se i ja konačno odlučim.

Odjednom mi je prestao da radi digital out ili spdif na X96 Max- 4GB-64GB
Da li neko ima slican problem...ne mogu da nadjem na netu resenje. Na optickom kablu svetli da salje signal ali risiver nema nikakav zvuk. Ostali uredjaji rade normalno.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Odlicno,i ja cekam recenziju najjeftinijeg boxa,ne znam da li je neko uzimao k9 pro,da i o njemu nesto procitamo.

Ja uzeo km9 pro i bas sam za sada zadovoljan.

Inace,da li koristite bezucne tastature i kis za box ili sve radite preko daljinskog?
Kakva je ona tastaturica i8 mini?

Ja sam koristio na starom boxu onu c160 tastaturu.
Sad na saomiju i ne bas posto skoro sve mogu preko njegovog daljinca.Jedino kad treba u browseru nesto da otkucam ili kad mi nekim cudom zatreba airmouse.

Sent from my DUK-L09 using Tapatalk

Moze,naravno,napisacu ovde malo vise kad ugrabim vremena. Sutra,preksutra eventualno.

Nešto nisam u toku, od kada to ultimejt ima Android TV?

Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока

Zakacio sam box na drugi tv i dobijam poruku "nema signala"? Nikako ne mogu da ga nateram da radi. Sta mi je ciniti?

Probaj drugi HDMI kabal

Probao 3 kabla i 3 hdmi ulaza. Ima napon ali pise da nema signala.

Inace daljinski od boksa prebacuje kanale na d3 uredjaju [emoji2955]

Ovako na prvu Hdmi port, hdmi kabel, tv poseduje HDR? Ako da iskljuci na tom portu HDR pa probaj onda. Posle ukljuci.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Ako nista od toga ne pomaze onda reset boxa.Ako nece ni onda onda drugi tv,ako ni to ne pomaze probaj flash firmwarea,posle kanta...

Sent from my DUK-L09 using Tapatalk

Tv ne poseduje hdr. Basic tv,neki vox od ore 7-8 godina,dumb tv. Probao sam njegova sva tri hdmi porta i promenio 3 kabla. Na svakom isto. Nema signala.
Zbunjuje me sto se signal daljinskog od boxa mesa sa d3 uredjajem.

Mrtav boks.

Zakacio sam box na drugi tv i dobijam poruku "nema signala"? Nikako ne mogu da ga nateram da radi. Sta mi je ciniti?
Pisao sam jedno već pet puta...
Ako gori crvena...
Spojis M/M USB kablom na usb port prvi do napajanja sa kvalitetnim punjačem od mobilnog koji ima 2A I 99% će da upali.
Ako ne gori crvena crklo je napajanje.

Krš napajanja im spale deo za napajanje na ploči.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nešto nisam u toku, od kada to ultimejt ima Android TV?

IMA A verzija ali nije full android TV (ne radi ccast)a netflix radi pomocu nekog hacka od strane beelinka .....inace box ima drm lvl 1 wv

Poslednja izmena:
Radio je normalno,otisao sam u drugi grad i poneo box. I sada ne radi.

@bakara
Nisam te bas razumeo kakav je proces?

Probaj na drugom tv,ako ne radi (onda mu je mrtav hdmi port I moze u kantu, pricao sam vec o tome ali ovde parice daju zavrsnu rec )

Poslednja izmena:
Vrh Dno