Šta je novo?

iOS 13

Ako mene pitas, 6s sasvim dobro, bez problema izgura dan, nekad mi ostane i po 40-tak posto uvece pre spavanja, mada ga svejedno stavljam na punjenje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po battery testu samo 6s ima bolju batt na 13.2 :-D ostalo losije

Meni je baterija bila bolja na beti 4 nego sada na zvaničnoj.. [emoji53]

Beta 3 je najbolja beta... sada
Kao da je ram menadzment drasticno losiji, baterija osetbo brze se prazni... sada mi osvezava tabove u safariju sto NIKAD nije radio

Ja imam drugi problem sa Ios 13.1.3, mislim da je jacina zvuka tokom razgovora niza nego sto je bila. To mi je pocelo od tog updatea pre 10-rak ili vise dana. Vidim pojacan zvuk do kraja i nesto mi nije uobicajeno glasno, ranije nisam imao potrebe da pojacavam do kraja uopste. Ima neko ovaj slucaj?

Probaj da ga updateujes na 13.2.

Mnogo lošija baterija na ip 7. [emoji51]

Poslato sa VTR-L29 pomoću Tapatoka

Tako kaze i test :-D za sve uredjaje i to drasticno losije :-D beta 3 je bila majka :)

Znaci da ostanem jos malo na 12.4.1 verziji :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne razumem apple sto ovo rade ali rade namerno... bete su bile topina... kapiram zbog jb...

Da li mi se cini ili su malo ubrzali animacije za haptic touch?

Jel moze da se vrati nekako na betu?

Mislim da ne moze ali i zasto bi, lepo radi sve na iOS13, i to na SE, malo treba navici na pomeranje kursora u tekstu jedino.

Imate ovde "signing status" https://ipsw.me

Potpisuju se jos bete koliko vidim, medjutim dobijem neke ZIP fajlove koje ne znam kako da instaliram.
A sto se tice baterije, meni je losija nego na beti 4...

EDIT: Sad vidim da pise da se ne mogu instalirati...

Poslednja izmena:
Mislim da se beta 4 jos uvek potpisuje a ako ne i beta3 ...

I ja bi se vratio na betu 4, radila je mnogo bolje nego ova zvanična. Dosta bagova na zvaničnoj, i lošija baterija. SE

• Like
Reagovanja: M J
Pa 11 pravi problem ipad pro takodje pod hitno zakrpa baterija je smesna posle bete 3

iOS 13.2 aplikacija Twitter trotluje kao da je uključen Low Power Mode, užas blagi, nikada ovo nisam doživeo, a koristim iPhone od 4s verzije.

Probao sve standardne metode u nastojanju da “dozovem” telefon...
Jednostavno ne pomaže.
Radi par minuta ok, i nakon nekog vremena krene da koči...

Zaboravih da napomene, iPhone Xs je u pitanju.

• Like
Reagovanja: M J
Primetio sam da trokira od 13.2. Pre toga nisam premetio da ubija aplikacije ili bar nije bilo tako izrazeno. Baterija mi je odlicna, tu nemam zamerki.

Ovo su teški bagovi u više aplikacija, i veliki padovi baterije, na zvaničnoj 13.2 SE. Strašno loše. Probaću večeras da vratim na neku betu.

Ja sam se sinoć vratio na 13.2 betu 4. [emoji3]

Vrh Dno