##002# pa pozoves. Ta šifra ukida sva preusmerenja.Zna li neko kako da se rešim ove notifikacije za call forwarding?
S10e je u pitanju.
![]()
Tapatalk pro using S10e
Neće, kaže invalid mmi code. Svratiću do mts-a da tražim novu karticu.##002# pa pozoves. Ta šifra ukida sva preusmerenja.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Mislim da oni mogu da ti rese to i bez druge kartice, u svakom slucaju mogu. Stigao i meni security improvement, iznenadio sam se da nije kao klasican update vec samo notifikacija ... Osetno brze otkljucava sada
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ne vredi; gcam na tvom s7e verovatno izbacuje bolje rezultate u većini slučajeva nego na s10. Sa s10 ćeš dobiti dosta bolju selfi kameru i video snimak sa zadnjom. E sad, ukoliko uzmeš snapdragon verziju s10 i staviš gcam na isti moguće da je to već druga priča.Jel vredi preci sa s7 edge na s10? Na s7e koristim gcam, koja je po meni stvarno dobra kamera, ali je malo spora Jedino bi zbog kamere menjao mobilni, ako ima uopste neke vidljive razlike. Cesto fotkam cerku i hteo bi da imam kvalitetne njene fotke.
Steta...Ima sigurna samo na ex neces dobiti nista revolucionarno
Ne vredi; gcam na tvom s7e verovatno izbacuje bolje rezultate u većini slučajeva nego na s10. Sa s10 ćeš dobiti dosta bolju selfi kameru i video snimak sa zadnjom. E sad, ukoliko uzmeš snapdragon verziju s10 i staviš gcam na isti moguće da je to već druga priča.
S7e je i dan danas odličan telefon (doduše malo ga zaklali softverom, ali radi posao).
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Pozdrav forumasi,
Odlucio sam kupiti s10.zanima me vase misljenje o bateriji.koliko moze da izdrzi pri intenzivnom koriscenju(surf, mail, drustvene mreze)?
Ujedno, mi recite i koji case i zastitu ekrana da uzmem? Koja zastita i case su najbolje kompaktibilni? Koristicu bezicni punjac.
Hvala vam na odgovorima!!!
Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
Pozdrav forumasi,
Odlucio sam kupiti s10.zanima me vase misljenje o bateriji.koliko moze da izdrzi pri intenzivnom koriscenju(surf, mail, drustvene mreze)?
Ujedno, mi recite i koji case i zastitu ekrana da uzmem? Koja zastita i case su najbolje kompaktibilni? Koristicu bezicni punjac.
Mislim da je bolja opcija S10+. Jeste da je veci telefon i skuplji ali polako se navikavaj jer svakako sve ide u tom pravcu da telefoni svake godine bivaju sve veci i veci.. Ja znam kada sam ja preso sa S7 na S9+.. Utisak da nosis televizor :d Posle toga presao sa S9+ na S10+ i mogu da ti kazem da je baterija top (barem za sada dok samsung nesto ne ustroji) i da je 10+ generalno dobro zaoukruzen telefon. I S9+ je isto dobar telefon ali mu fali bas tih 600mAh![]()
Pozdrav forumasi,
Znam i sam da je bolja na s10+ ali je i cena veca. Razmislicu,naravno za opciju s10+.Idi na S10+ varijantu, odlična je baterija, bićeš zadovoljan.
Znam i sam da je bolja na s10+ ali je i cena veca. Razmislicu,naravno za opciju s10+.
A u vezi case i zastite ekrana? Sta se pokazalo kao najbolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari