Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Upali/ugasi airplane mode

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Zna li neko kako da se rešim ove notifikacije za call forwarding?
S10e je u pitanju.

ad3739b6e2a886406db6492adca357fd.jpg

Tapatalk pro using S10e
##002# pa pozoves. Ta šifra ukida sva preusmerenja.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Isti problem imam na svom s10+... Od prvog stavljanje kartice izbacuje to obavestenje. Kada se ode u opciju call forwarding izbaci isto ono kao sa slike iz par postova pre, da je greska do kartice ili mreze i da se pokusa ponovo... Wtf...

##002# pa pozoves. Ta šifra ukida sva preusmerenja.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Neće, kaže invalid mmi code. Svratiću do mts-a da tražim novu karticu.

Tapatalk pro using S10e

Mislim da oni mogu da ti rese to i bez druge kartice, u svakom slucaju mogu. Stigao i meni security improvement, iznenadio sam se da nije kao klasican update vec samo notifikacija ... Osetno brze otkljucava sada

Mislim da oni mogu da ti rese to i bez druge kartice, u svakom slucaju mogu. Stigao i meni security improvement, iznenadio sam se da nije kao klasican update vec samo notifikacija ... Osetno brze otkljucava sada

Da, nakon fingerprint patcha, prepoznaje i otkljucava dosta brze. Cak ponekad ne odradi ni onu riple animaciju skroz pa bude malo bezveze, ali sve u svemu, mislio sam da je placebo, ali stvarno brze, jace i bolje radi :DDD

To sa call forwarding se javlja na dosta MTS kartica. Ja imam jednu prepaid koja je starom Nokia E72 i stalno imam znak call forward. Ista kartica u Samsung S3 nema tu poruku. A na jednom S7 sa drugom MTS karticom se uvek pojavi call forward poruka prilikom pozivanja. Sa druga dva operatera se ne dešava. Dakle, nema veze samo sa konkretnim telefonom, već sa MTS karticom u nekom telefonu.

To si u pravu... Ista kartica u drugom telefonu radi najnormalnije i moze da se udje u podesavanja za call forwarding. Ali... Recimo da to sve zanemarimo jer tu opciju i ne koristim. Kako da se resim dosadne notifikacije koja non stop stoji tu?

Mislim da je to povezano sa govornom poštom. Dok nisam isključio govornu poštu i meni se to pojavljivalo.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Jel vredi preci sa s7 edge na s10? Na s7e koristim gcam, koja je po meni stvarno dobra kamera, ali je malo spora Jedino bi zbog kamere menjao mobilni, ako ima uopste neke vidljive razlike. Cesto fotkam cerku i hteo bi da imam kvalitetne njene fotke.

Zasto ne bi vredelo? To ti je 3 generacije razika u telefonima. Valjda su nesto poboljsali da vredi preci.

Isti je senzor kamere, ali je softverski ispeglano. A da li vrijedi davati tolike pare samo zbog kamere, to je vec upitno.

Ako si u mogucnosti,vredi itekako.Ako ti velicina ekrana ne igra ulogu,mozes i s10e.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Isti senzor, to nisam znao. posto mi je na gcam licno moje misljenje 25% lepsa slika, da samo zbog kamere bi presao na noviji telefon. Sad vise nisam siguran da li mi vredi dati toliko para.
@venom2 navikao sam na s7e velicinu, na manji ne bi prelazio, ne bi mi smetalo ni da je za nijansu veci

Isti senzor, to nisam znao. posto mi je na gcam licno moje misljenje 25% lepsa slika, da samo zbog kamere bi presao na noviji telefon. Sad vise nisam siguran da li mi vredi dati toliko para.
@venom2 navikao sam na s7e velicinu, na manji ne bi prelazio, ne bi mi smetalo ni da je za nijansu veci

Jel vredi preci sa s7 edge na s10? Na s7e koristim gcam, koja je po meni stvarno dobra kamera, ali je malo spora Jedino bi zbog kamere menjao mobilni, ako ima uopste neke vidljive razlike. Cesto fotkam cerku i hteo bi da imam kvalitetne njene fotke.
Ne vredi; gcam na tvom s7e verovatno izbacuje bolje rezultate u većini slučajeva nego na s10. Sa s10 ćeš dobiti dosta bolju selfi kameru i video snimak sa zadnjom. E sad, ukoliko uzmeš snapdragon verziju s10 i staviš gcam na isti moguće da je to već druga priča.

S7e je i dan danas odličan telefon (doduše malo ga zaklali softverom, ali radi posao).

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Cek, znaci uopste nema za exynos ver tel Gcam ili?

Ima sigurna samo na ex neces dobiti nista revolucionarno
Steta...

Pogledajte ovo, Samsung promovise OneUI 2.. e sad ili je iza krivine da objavi sa android 10 ili ce ga nezavisno isporciti.. Nisam bas siguran

Ne vredi; gcam na tvom s7e verovatno izbacuje bolje rezultate u većini slučajeva nego na s10. Sa s10 ćeš dobiti dosta bolju selfi kameru i video snimak sa zadnjom. E sad, ukoliko uzmeš snapdragon verziju s10 i staviš gcam na isti moguće da je to već druga priča.

S7e je i dan danas odličan telefon (doduše malo ga zaklali softverom, ali radi posao).

Kakvo razocarenje u samsung i u razvoj tehnologije uopste. 3 godine razlike u telefonu i dobijem samo vecu povrsinu ekrana, senzor nije promenjen 3 godine i za to treba da dam 3 prosecne srpske plate...

Pozdrav forumasi,

Odlucio sam kupiti s10.zanima me vase misljenje o bateriji.koliko moze da izdrzi pri intenzivnom koriscenju(surf, mail, drustvene mreze)?
Ujedno, mi recite i koji case i zastitu ekrana da uzmem? Koja zastita i case su najbolje kompaktibilni? Koristicu bezicni punjac.

Hvala vam na odgovorima!!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Baterija loša poprilično; intezivno korišćenje 4-5h sot maksimalno; očekuj već oko 16h da ćeš da ga dopunjavaš, ako ne i ranije.

Od zaštita preferiram spigen tough armor i whitestone dome staklo.

Pozdrav forumasi,

Odlucio sam kupiti s10.zanima me vase misljenje o bateriji.koliko moze da izdrzi pri intenzivnom koriscenju(surf, mail, drustvene mreze)?
Ujedno, mi recite i koji case i zastitu ekrana da uzmem? Koja zastita i case su najbolje kompaktibilni? Koristicu bezicni punjac.

Ne žuri, sačekaj S11 da izađe i da krene cena da pada.

Pozdrav forumasi,

Mislim da je bolja opcija S10+. Jeste da je veci telefon i skuplji ali polako se navikavaj jer svakako sve ide u tom pravcu da telefoni svake godine bivaju sve veci i veci.. Ja znam kada sam ja preso sa S7 na S9+.. Utisak da nosis televizor :d Posle toga presao sa S9+ na S10+ i mogu da ti kazem da je baterija top (barem za sada dok samsung nesto ne ustroji) i da je 10+ generalno dobro zaoukruzen telefon. I S9+ je isto dobar telefon ali mu fali bas tih 600mAh ;)

Mislim da je bolja opcija S10+. Jeste da je veci telefon i skuplji ali polako se navikavaj jer svakako sve ide u tom pravcu da telefoni svake godine bivaju sve veci i veci.. Ja znam kada sam ja preso sa S7 na S9+.. Utisak da nosis televizor :d Posle toga presao sa S9+ na S10+ i mogu da ti kazem da je baterija top (barem za sada dok samsung nesto ne ustroji) i da je 10+ generalno dobro zaoukruzen telefon. I S9+ je isto dobar telefon ali mu fali bas tih 600mAh ;)

+1

Pozdrav forumasi,

Idi na S10+ varijantu, odlična je baterija, bićeš zadovoljan.

Da ga ne bacas i ne nosis u istom dzepu sa kljucevima i bolja zastita ti ne treba :)

Znam i sam da je bolja na s10+ ali je i cena veca. Razmislicu,naravno za opciju s10+.
A u vezi case i zastite ekrana? Sta se pokazalo kao najbolje?

Ja koristim Nilkin Nature masku jer je tanka i jedva se primeti, u kombinaciji sa fabrickom folijom. Za sad sam zadovoljna ali naravno uvek koristim poseban dzep samo za telefon, bez kljuceva sitnih novaca itd. Inace bi trebala neka ozbiljnija zastita sa white dome staklom ako te mrzi da se bakces i budes pazljiv.

Ako je neko naručivao whitestone dome, dajte link i napišite koliko ste čekali na isporuku.

Vrh Dno