Šta je novo?

iOS 13

Ma gde nisu, i to su mogli da podrze, a i night mode. Bas su smradovi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam da li pricamo o istom, salim se samo na temu promene rezolucije iz aplikacije. Neverovatno mi je da to dolazi samo za nove modele.

Pa o tome pricamo, obicna glupost. A i night mode su lagano mogli da bace i na A12 bar, sto se vidi kroz razne 3rd party camera aplikacije.

Dugu exp svi telefoni od ip4 imaju do duse 4 je imao samo 1s uz pro cam ofc

Ma samo hoce jos vise da distanciraju nove modele, kao da vec nisu hardverski prilicno superiorniji( ultra wide, dosta bolja baterija, night mode...), nego moraju stare da zakidaju i na ovim sitnim softverskim glupostima.

Poslednja izmena:
Pritom baterije degradirase toliko da sad telefon star mesec dana jedva ima health 90% hahahaha drugarica ima ip7 iz telenora kupljen u maju 86% health:-D

Ja inam cist primer za SE stric ima se sa baterijom 84% i ios 10.2.1 i ja sa 100% health oba su tsmc moj 1% je 6 minuta njegov 20 iste upotrebe licno testirao :-D mislio sam da sam lud jer sam ovo primetio drasticno nakon prelaska na 12.1.2 sa 11.4.1 ali ovo je def slucaj... taj se sam digao na 12.4 baterija je jos gora :-D...

Evo meni na SE, pre 13ice baterija se linearno praznila, 95% health pokazivao nakon 2.5 god.

Odmah sa 13com, baterija i dalje na 95%, ali sada sa 15% baterije spadne odmah na 3 ili 4% i odmah se ugasi. To je tipicno i normalno kada baterija nakon 2 god dosta oslabi.

Ovo se nike desavalo ranije, a i cinjenica da i dalje pokazuje 95%, sto ocigledno nije slucaj, ne uliva bas poverenje u pouzdanost.

Van toga, u Safariju, prilikom surfovanja, ume telefon da se resetuje. To se ranije nije desavalo, tako da je 13ca u mom slucaju totalno razbila mit neprikosnovene pouzdanosti.

Mozda je na novijim uredjajima bolje, ali ovo na SE nisam nikada ranije imao.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk

Restartuje se i sa novijim uredjajima ali ne previse cesto... resen problem sa 13.2 :) ps moja baterija je prilikom testa bila stara 1 dan :-D iz istyle-a :-D

Ne znam ja sam na xs max meni godinu dana stoji 99% baterija a software azuriram kako izadje nova verzija. Kad citam kako je kod vas ne kapiram kako je kod mene dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Like
Reagovanja: M J
Iznenadices se kad ti spadne 5% kao i meni od jednom :-D

Poslednja izmena:
Ne znam ja sam na xs max meni godinu dana stoji 99% baterija a software azuriram kako izadje nova verzija. Kad citam kako je kod vas ne kapiram kako je kod mene dobro.

Kako ga punis?

• Like
Ja baš zbog baterije držim 12 i dalje... Baš bih voleo dark mode ali kad bolje razmislim, bolje je baterije do kraja dana nego dark mode [emoji16]

Ako imas oled iphone, dosta dark mode ustedi, kacio sam bas test u Xs/Max temi.

• Like
13.2na ipadu drzi bolje od 12.4 sredili su sve za sada... videcemo...

Dark mode sam dize trajanje baterije za 20-30% na OLED ekranu.

• Like
Ako je jos poboljsaju, 11 Max Pro bi mogao biti prvi flagship koji bi mozda mogao izgurati 2 dana heavy usage-a :).

6s nov, od maja '18 do danas 89% battery health.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno