Ne tražim ja log in.Ne znam za MTS TV ali ako ti neko da login podatke za EON ti ćeš moći da vidiš sve privatne podatke o tom korisniku, broj kartice, broj ugovora itd.
Verujem da niko neće dati tek tako podatke u zamenu za servis koji ima šta, Arena kanale i katastrofa UI? Mogu se gledati na Kodi-ju Arene.
Koristim EON jer ima SK kanale jer gledam Moto GP, Arena kanale retko gledam, preko Kodi-ja. Kome su Arena kanali primarni sport kanali taj će SK kanale povremeno gledati takođe na Kodi-ju jer se neki sportski događaj nalazi baš na SK.
Samo kažem, ako ima neko da je ne koristi, ja njemu "MTS go" on meni "eon" i to je to.E pa mnogo trazis. Eon smart tv app nemaju svi,a ko je ima obicno mu je zauzeta.
Šta se podrazumeva pod premijum sportskim programom?Moze da se gledaju SK, cak i iz inostranstva. Problem je sto nova s (sada ne moze) i buduca nova sport (kad krene) nece moci da se gleda a tu ce biti premijum sportski program a ne na SK
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Osim toga da li će biti nečeg drugog na tom novom kanalu? Ili samo Promo program po ceo dan? 😀Pod premijum sportskim programom podrazumevaju sve utakmice koje imaš želju da gledaš, Ligu Šampiona, Euroligu, reprezentaciju, jače klubove u fudbalu iz stranih liga. A na SK pošto ga ustupaju i drugima verovatno će da prenose Albansku fudbalsku ligu, Prvu Ligu Andore, 3. Finsku i večiti derbi Indijske fudbalske lige Mohun Bagan protiv Churchill Brothers.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Sve može da se instalira na Box. Gledaj na Box kao na neki najobičniji tablet/telefon. To što ima prilagođen interfejs za daljinac i prazan Play Store to ga ne čini zaključanim za sve ostale aplikacije.Da li neko zna da li moze da se instalira app Nba live games & scores na Eon box- u unapred zahvalan🙂
AIDA64 pokaže to. Mislim, samo za tu app i znam. CPU-Z isto. 🙂Treba da se traži odgovarajuća arhitektura i onda uzmeš navedeš sve koje Android podržava? :d
Ja sam imao isti problem. Morao sam da onemogućim Chromecast kao i HDMI CEC da bi već jednom prekinuo da se uključuje...Gospode, nocas se je televizor palio sam svakih 15 minuta zbog tupavog EON Boxa. Tek sam ujutro shvatio u cemu je stvar. Klasican restart boxa i sve se vratilo u normalu. Dakle zalosno je moram reci, koliko je zapravo koncept EONa dobar, a realizacija apsolutna katastrofa.
Ja se samo pitam kako je on najbolji i kada sam ovo procitao, stvarno sam pomislio da sam retardiran 😀
https://sbb.rs/a75552/podrska/vesti...ajboljim-uredjajem-za-korisnike-na-svetu.html
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Ja sam to rešio uključivanjem HDMI-CEC na oba uredjaja (TV i EON box). Doduše, uglavnom koristim daljinski od TV-a, ali TV kad se upali, upali i EON. Isto i prilikom gašenja. Ovakav setup ima i svojih mana, ali me u ovom trenutku ne pogađaju.Ja TV ne mogu da palim/gasim preko daljinca od EON-a, sve je podeseno kako treba. [emoji52]
Sent from my 3310 using Tapatalk
Ja sam to rešio uključivanjem HDMI-CEC na oba uredjaja (TV i EON box). Doduše, uglavnom koristim daljinski od TV-a, ali TV kad se upali, upali i EON. Isto i prilikom gašenja. Ovakav setup ima i svojih mana, ali me u ovom trenutku ne pogađaju.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari