Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Mislis najbolji,to je odlicna ocena za audio.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Novi update.
4754700740f92c849995b2a3d3b1fc82.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
d4c08880c050ab2ff3035a03a626f126.jpg

Pozdrav ekipo :)

Od sjutra sam vlasnik Note 10 Plus Snapdragon verzije i to po prvi put u mom zivotu imaću Note telefon :D

Ono sto vec imam je Spigen maska, mada planiram još Ringke masku uzeti jer se pokazala mnogo bolja nego Spigen.

Ali me interesuje koji temperate glass da uzmem? Niklin?

I da li da porucim preko aliexpresa neki punjač za brzo punjenje telefona? Mislim koji biste mi preporučili?

Unapred veoma zahvalan

Zasto bi narucio brzi punjac, kada dobijas brzi punjac?
Za kucni punjac bih samo sa originalom isao.

Pozdrav ekipo :)

Od sjutra sam vlasnik Note 10 Plus Snapdragon verzije i to po prvi put u mom zivotu imaću Note telefon :D

Ono sto vec imam je Spigen maska, mada planiram još Ringke masku uzeti jer se pokazala mnogo bolja nego Spigen.

Ali me interesuje koji temperate glass da uzmem? Niklin?

I da li da porucim preko aliexpresa neki punjač za brzo punjenje telefona? Mislim koji biste mi preporučili?

Unapred veoma zahvalan
Samo original Samsung 45W punjač radi sa Note 10+ a i on puni samo 10% brže od ovog što dobiješ s njim, ne isplati se.

Pa dolazim sa P30 Pro gde sam ima 40W brzi punjac. Pa pitam jelcmoze se uzeti neki sa Aliexpresa da puni brzo pošto kako znam N10P puni 27w

Uzmi 45W Samsung punjac, mada bacene pare po mom misljenju.

Opet, razlika punjanja izmedju p30pro 40W i n10+ 25W je fazon 5 minuta.

Da pitam i ovde...za korisnike samsung DEX-a; jel moguće napraviti da zvuk ide preko monitora/tv-a, a ne preko mobilnog telefona (glupo mi kad pustim film da nemam mogućnost da tv pušta zvuk)!? Uzeo sam anker hdmi - usb-c kabal, mada mislim da to nema veze

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Da pitam i ovde...za korisnike samsung DEX-a; jel moguće napraviti da zvuk ide preko monitora/tv-a, a ne preko mobilnog telefona (glupo mi kad pustim film da nemam mogućnost da tv pušta zvuk)!? Uzeo sam anker hdmi - usb-c kabal, mada mislim da to nema veze

Ja sam mislio da može ali ne može. Sa telefona ide, a imam monitor koji ima zvučnike i nadao sam se da će HDMI da prebaci ali avaj.

Ide, ako koristiš DeX app na Mac-u ili PC-ju. Ne treba ti više ta skalamerija preko HDMI-ja na N10 i S10. Ja koristim DeX app na iMac-a i Surface Laptop-a i OK je, samo da malo srede rezoluciju kroz neki update i to je to.

Ako iz nekog razloga na N10 koristiš HDMI kabl, monitor i tastaturu, da li si prebacio audio output na external monitor? To je osnovno podešavanje za DeX i audio još od S8...

Čudno, zašto ne Note 10e?

Poslednja izmena:
@marantz hvala za info ali poenta dex-a na pc-u mi je besmislena; primarno mi treba za TV, a to je kolega gore već potvrdio da nije moguće. Sreća pa mogu i bt zvučnik ili slušalice istovremeno da rade.

@marantz hvala za info ali poenta dex-a na pc-u mi je besmislena; primarno mi treba za TV, a to je kolega gore već potvrdio da nije moguće. Sreća pa mogu i bt zvučnik ili slušalice istovremeno da rade.

Kolega nije u pravu. Imaš opciju, kao što sam ti napisao u prethodnom postu, Guglaj... Nije to toliko komplikovano da se ne može podesiti. Ja sam najnormalnije koristio externi HDMI audio na S8+ i S9+... Zar vam nije logično da bi bilo malo glupo da to nije mnoguće podesiti, tj. koja je poenta DeX-a :) ?

Poslednja izmena:
@marantz da ne zahvaljujem u dve teme!!...živ bio [emoji106][emoji847]

Edit: prvi put da mogu da kažem da mi nedostaje qhd opcija na n10; na 4k tv-u slika je prilično žali boze [emoji849] ...ali za filmove i muziku će da posluži top!

Poslednja izmena:
Zato sto je Note 10 neka vrsta "lite" verzije Note-a. Smanje cenu Note 10 uredjaja i milina. Probacu ovo za DeX :). Hvala :).

Odlično se sećam doba kada sam imao Samsung Galaxy Note 3 Neo, pri tome imao oba Note 1 i 2 pre toga, i posle Note 4 (imao i običan Note 3, ali demo verziju). Posle toga, preskočio sve do Note 9...Od svih navedenih, sem Note 1 koji je bio svojevrsni šok, pozitivni naravno, Note 3 Neo mi je imao najbolji odnos uloženo/dobijeno, i smatram da mesta za N10 lite verziju itekako ima... Pogotovu ako stave neki Snapdragon midranger, I ne premalu bateriju ja ću biti prvi kupac...

Zasto bi sa note 9 kupio note 10 lite?Sta je poenta?

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Dimenzije, ravan ekran, ako stave snapdragon itd...

Šta vredi Lite kada će cena biti 800e.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Onda Note serija skroz gubi smisao i stapa se sa S serijom. Ranije se znalo sta je Note. Uredjaj bez kompromisa, bez lite varijanti i ostalih igrarija. Ovako samo skrnave Note kao seriju uredjaja.

Da se i ja upisem, uzeo crni Note 10+, prelazak sa s10+ ce biti veliki šok [emoji23]
Moj prvi Note ikada, nadam se da ce potrajati bar do izlaska s11 :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Onda Note serija skroz gubi smisao i stapa se sa S serijom. Ranije se znalo sta je Note. Uredjaj bez kompromisa, bez lite varijanti i ostalih igrarija. Ovako samo skrnave Note kao seriju uredjaja.
Odavno je Note izgubio status neke posebne/ekskluzivne linije uredjaja.
Trenutno maltene jedina stvar koja ga odvaja od S serije je S Pen.
Nije ni cudo sto Samsung ima u planovima spajanje te dve serije u jednu.

Poslednja izmena:
Pa nebih se bas slozio sa tim,note idalje ima "nesto" sto ga odvaja od svih,jednostavno se oseti da je ozbiljniji uredjaj ako tako mogu da kazem.

To "nesto" nisu konkretne stvari, u tome je problem.
Osim drugacijeg dizajna i S Pena razlike maltene da ne postoje.
Pre se znalo sta je Note.

Pa meni i jesu ja sam mogao note 9 da menjam do sada 100 puta za s10 plus i nisam,uzeo ga devojci mene ne zanima.:)

To je vec neka druga stvar. [emoji4]
I za mene je Note i dalje poseban, ali nije to ona prica kao sto je bila nekada. Razlika izmedju S i Note serija nikad manja. [emoji4]

Nije ni cudo sto Samsung ima u planovima spajanje te dve serije u jednu.

O tome se nagađa godinama, ali koliko vidimo oni ne da spajaju Note i S u jednu liniju nego još dodatno segmentiraju oba lineupa: od ove godine imamo S10e i Note10+. Ne verujem da će se Note i S spojiti skoro, jer bi to značilo i manje finansijskog priliva za Samsung. Sa toliko modela - cele godine se pumpa hype, a deo korisnika S linije prelazi na Note i tako u krug. Sa više modela pokriva se više tržišnih segmenata itd. Treba imati u vidu i novi segment koji kreira Fold.

Ono što jeste tačno je da Samsung Note više ne predstavlja isključivo kao poslovni telefon.

Nazad
Vrh Dno