Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Odavno je Note izgubio status neke posebne/ekskluzivne linije uredjaja.
Trenutno maltene jedina stvar koja ga odvaja od S serije je S Pen.
Nije ni cudo sto Samsung ima u planovima spajanje te dve serije u jednu.
Ja uzeo tab S6 tablet, ima olovku, meni Notara više ne nedostaje [emoji16]

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Sav sadrzaj sa starog samsunga na novi prebacujem sa smart switch? Ne prebacuje wattsap i viber sadrzaj?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da, Smart Switch prebaci skoro sve. Viber i Whatsup se bekapuju iz aplikacije na Google drive pa povučeš iz bekapa sve.

Odavno je Note izgubio status neke posebne/ekskluzivne linije uredjaja.
Trenutno maltene jedina stvar koja ga odvaja od S serije je S Pen.
Nije ni cudo sto Samsung ima u planovima spajanje te dve serije u jednu.
Pa Joxy, mogao bi da ga izdvoji/izdigne iznad S serije tako da oslabi S seriju, ali onda će S serija da izgubi tržišnu tekmu sa konkurencijom.....meni deluje da je trenutni odnos note i S serije logičan sled događaja.....sa druge strane, konkurencija je žestoka, i verovatno zato svi "izmišljaju" i više modela nego što je normalno....imam utisak da nema šanse da se više bilo koji model, bilo koje firme, značajno ističe nad konkurencijom, kao što je to bilo moguće nekada, ali to verovatno važi i za ostale grane industrije....

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja sam sokiran da Samsung mesec i po dana posle pocetka prodaje telefona, kod nas i dalje nema delove i to osnovne delove za telefon, poput stakla na poledjini ekrana...
Jako lose za uredjaj kome je aktuelni vek godinu dana.

Xeroj, ti beše batali ekran na notari, jesi li to rešio?

Puj, puj, jezik pregrizao :D

U cosku mi roknulo staklo zadnje jos pocetkom septembra, 9 dana nakon kupovine :)
Nista strasno, nego ruzno, a ovi nemaju delove i ne znaju da li su naruceni i kada ce imati...

[emoji4][emoji4][emoji4] ma znam da sam pročitao da si imao neku havariju[emoji1] jeste neozbiljno da nemaju delove za najnoviji flagship model....

Sta uzeti od zastite , a da ima na nasem trzistu, sta preporucujete? Neki case, folije i stakla ne stavljam
Kakve su original Samsung? Osim sto su skupe [emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam dobio Spigen masku, ali cu je prodati jer sam vec porucio za Ebay masku Ringke Fusion X. Mnogo bolja zastita od Spigena. Cijena sa dostavom 18 dolara, za nedelju dana cekanja.

Sad samo jos stajlo neko da porucim.

Drugar je stavio Nilkin gumu od fazon 900 kinti, meni se svidelo.

Stavio Nilkin silikonsku za pocetak pa cu videti sta cu dalje. Inace, Note 10+ je osetno fluidniji u odnosu na S10+

Sta uzeti od zastite , a da ima na nasem trzistu, sta preporucujete? Neki case, folije i stakla ne stavljam
Kakve su original Samsung? Osim sto su skupe [emoji3]

Samsung su precenjene...osim ako ih ne nađeš upola cene kao što ih je u De po oglasima. Ne znam jel preferiraš deblje ili tanje zaštite?!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ja preferiram samo clear view ili led view original na preklop naravno.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Samsung su precenjene...osim ako ih ne nađeš upola cene kao što ih je u De po oglasima. Ne znam jel preferiraš deblje ili tanje zaštite?!

Tanje iskljucivo, maltene uvek nosim Nilkin silikonsku obicnu, bitno da mi ne kliza u ruci, a retko mi ispada generalno.

Narucio sam spigen thin fit cekam da stigne a ringke air mi je stigao ali ga jos nisam probao ,tanka silikonska crna

Spigen thin fit za s10 ocajan. Na note 8 je bila pravo dobra maska, tanka ali masivna. Ova kao novija verzija komad tanke plastike, meni pukla za 10 dana, ali je i kostala 9 eura na Amazonu [emoji23]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Tanje iskljucivo, maltene uvek nosim Nilkin silikonsku obicnu, bitno da mi ne kliza u ruci, a retko mi ispada generalno.

Nillkin nature, ništa ti drugo i ne treba. Evo i ja gledam samsung onu kožnu, 25e, razmišljam se da li uzeti. Ona za s7 edge je svojevremeno bila extra ali čini mi se da su ove nove dosta lošiji kvalitet

To sam i uzeo jutros, ne menja dimenzije u ruci. Nego, ima li nesto takvo ali tvrdje, za padove?

Da li je neko narucivao direktno sa njihovog sajta (Ringke)?
Koliko se ceka na isporuku i da li je free shipping?

Da li je neko narucivao direktno sa njihovog sajta (Ringke)?
Koliko se ceka na isporuku i da li je free shipping?

Porucivao i officijalno i preko Ebaya. Jeftinije i bolje je preko Ebaya. Imate nekoliko modela Ringke maski, ali Fusion X je mnogo lijepa i odlican za zastitu telefona. Cuva dobro kamere, a i okolica je deblja. Dok kod Spigena to nije slucaj. Kamera je malo sacuvana a okolica tanka. Cesto tokom rada Spigen masku skinem ne namjero kako drzim telefon u rukama.

Uzmite Fusion X i bez brige. I samo treba staviti neko dobro staklo.

Kad smo kod "Fusion", citao sam da Samsung radi na tehnologiji za slikanje koju ima Iphone 11. Kako sam shvatio to je neka jaca vrsta HDRa??? I da li je to sofwerski? Da li to znaci da i N10P moze dobiti od nekih od novih updejta?

I sta ce donijeti N10P nova verzija 2.0 One Ui?

Pozdrav drustvo,vredi li menjati note 9 i a80 za note 10 plus?

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno