Danas na 13.1 potvrdim bug koji smo prijavili Apple-u još na iOS 11 pre skoro godinu dana i zbog koga nam aplikacija ne može da prebaci zvuk sa zvučnika kako treba, kada isključuješ zvučnik moraš dvaput da pritisneš dugme. Partner mi gunđa "što si mi zatvorio support ticket, šta ja sad da kažem klijentu, što lepo ne vidite sa Apple kad će to da reše?". Ja mu kažem srediće oni to limburga meseca, evo ti Apple ticket ID, pa ako hoćeš, probaj ti sam da ih pitaš kad će da prestanu da broje pare i srede svoju raspalu platformu. Kad su developeri u pitanju, Apple samo zanima njihov annual fee, ne tangaju se mnogo ni da sređuju bagove, niti da pruže kvalitetan API, ni dobru dokumentaciju. iOS 13 nas je razvalio načisto, 20 novih problema sa aplikacijom je bilo prijavljeno samo u prva tri dana, da ne pominjem šta je sve pronađeno u testiranju.
A onda tek korisnici, razmaženi klipani koji će da otvore high priority ticket za sitnu glupost i zahtevaju da to središ JUČE, jer bože sveti, kako da podnesu da nešto ne radi na njihovom divnom ajfonu. I kako nemam ovaj feature koji ima na Androidu, kako ste tako nesposobni, šta me briga što to iOS ne podržava, smislite nešto!
I zato ljudi, poštujte iOS app developere, to je lebac sa sedam kora. Ako su iOS aplikacije dobre, nekome se smučio život da to obezbedi.