Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

@vojkan
Bilo bi super da je njihovo staklo full kompatibilno sa futrolom - kupiš i ne razmišljaš . Mada , može biti a ne mora ... Za to ću da iscimam Lidiju , staru koleginicu iz firme - kad je već u Budimpešti [emoji8]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa da jer sam ja lepio XX stakala i kako koji case zamenim tako staklo krene da se odiže. Nillkin Defender 2 mi nikako nije legao ni na jedno staklo niti foliju pa sam ga zamenio ovim Samsung case-om i nekim staklom koje je kopija whitestone dome-a i za sada je sve na svom mestu. Kopija stakla je bila 25 evrića ali za sada se lepo drži a isti princip ima kao i whitestone kada se postavlja.

@vojkan
Bilo bi super da je njihovo staklo full kompatibilno sa futrolom - kupiš i ne razmišljaš . Mada , može biti a ne mora ... Za to ću da iscimam Lidiju , staru koleginicu iz firme - kad je već u Budimpešti [emoji8]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahahaha sad mi je sve jasno. Nisam znala da si ti! Citam postove, reko ovaj bongec dobar lik nece da da bubreg za white stone :d

Meni folija zavrsava posao. Inace i ja sam razmisljala o mobile outfitters, ali nisam bas hrabra dok neko sa foruma ne podeli realne utiske, da li stvarno valja.

Bongec salji spisak sta da ti uzmem, u oktobru cu dolaziti sigurno samo ne znam tacno kad, pa ti ostavim kod portira ili kod gospoje pravnice :)

Predlagali su mi outfitters ali posle čitanja iskustava, odustao sam. Neki i hvale ali je to retko. Možda su nezadovoljni glasniji,ne znam ali odustao. Ova fabricka folija mi je odlicna ,ne znam samo gde ima da se kupe iste takve jer mi se pojavila neka linijica od 2cm pa me nervira.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Fabrickih samsung folija imas na svakom cosku. :D Bilo nedavno u g***** 1200 din 2 kom u pakovanju...

Bilo nekada ali me interesuje gde ima sada[emoji6]

Ahahaha sad mi je sve jasno. Nisam znala da si ti! Citam postove, reko ovaj bongec dobar lik nece da da bubreg za white stone :d

Meni folija zavrsava posao. Inace i ja sam razmisljala o mobile outfitters, ali nisam bas hrabra dok neko sa foruma ne podeli realne utiske, da li stvarno valja.

Bongec salji spisak sta da ti uzmem, u oktobru cu dolaziti sigurno samo ne znam tacno kad, pa ti ostavim kod portira ili kod gospoje pravnice :)
Ja imam na S10+ iz mobile outfitters. Bukvalno se ne primeti na telefonu osim izreza oko kamera. Za nekih 10 dana koriscenja se nije pomerila. Jedina mana nije glatka kao fabricka koja dodje sa telefonom. Iskreno zadovoljan sam.

Ja imam na S10+ iz mobile outfitters. Bukvalno se ne primeti na telefonu osim izreza oko kamera. Za nekih 10 dana koriscenja se nije pomerila. Jedina mana nije glatka kao fabricka koja dodje sa telefonom. Iskreno zadovoljan sam.

Jesu ti stavili na ceo telefon ili samo na displej?

^ samo ekran, bitno je koji case koristis da ne digne foliji sa ivica. Ja koristim nilkkin nature i nemam problema. Postavljena je od ivice do ivice.

Predlagali su mi outfitters ali posle čitanja iskustava, odustao sam. Neki i hvale ali je to retko. Možda su nezadovoljni glasniji,ne znam ali odustao. Ova fabricka folija mi je odlicna ,ne znam samo gde ima da se kupe iste takve jer mi se pojavila neka linijica od 2cm pa me nervira.

Vidi u VIP poslovnici, t.c. Delta, Usce i poslovnica u Knez Mihajlovoj tamo sam nalazio te Samsungove folije.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Nisam iz Beograda ali pogledaću u Vip-u u Ns.

Nisam pratio duze temu.

Ne znam da li je do poslednja dva apdejta, ali od kada sam u Srbiji poslednjih mesec dana baterija mi je katastrofa, bukvalno mi se prepolovio SOT (jedva 2h izvucem na 50%, odnosno jedva 4h prebaci), umesto na ~36h da ga punim sa kombo koriscenjem (wifi/3g), punim ga na svaka 24h i to kada je nakacen na wifi samo... Ne mogu da verujem, drain ne pada ispod 1,8%/h (nocu 10-13% samo u standby-ju izgubim)...

Ne znam ima li uopste svrhe da radim reset na fabricka jer posle zadnja dva veca apdejta nisam odradio...

Poslednja izmena:
@Yojinbo ne vredi, google play servisi su poludeli manje više kod svih (Note9, S10, pa čak sam siguran i da N10 ima od starta taj problem). Eventualno da vratiš firmware (ako bl dozvoljava) i da odma pri paljenju telefona ugasiš update na play servise. @alfaunits je pisao sastav negde na tu temu [emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Jel jos neko ima problem da cuje sagovornike od sept update? bukvalno je volume na max ne cujem nista skoro, cistio grill od speakera reko da nije to, jok ...

Jel jos neko ima problem da cuje sagovornike od sept update? bukvalno je volume na max ne cujem nista skoro, cistio grill od speakera reko da nije to, jok ...
Da li se stvarno toliko ne razumete u čistu fiziku, panda pomislite da prašina i sitnije neke stvari mogu toliko da zapuše resetku zvučnika da se on slabije čuje? Bukvalno nema nikakve šanse da se to dogodi.

naravno da ima sanse da prasina zapusi mikrofon i\ili zvucnik. meni se to desilo na note 3. zavisi kakvim se poslom bavite.. ja se bavim poljoprivredom pa su mi na njivi uvek dzepovi puni prasine i kojecega.. ali opet pri normalnom koriscenju, ako se ne rade tako neki prljavi poslovi, ne moze se zapusiti od prasine...

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Naravno da može,ne mora biti poljoprivreda. To je bas ekstremno. Desavaa se od normalne upotrebe i prašine. Imao sam iPhone 6s plus i jedva cuo sagovornika dok nije radila četkica za zube. Jos par telefona posle toga,ista stvar.

Da li se stvarno toliko ne razumete u čistu fiziku, panda pomislite da prašina i sitnije neke stvari mogu toliko da zapuše resetku zvučnika da se on slabije čuje? Bukvalno nema nikakve šanse da se to dogodi.
Ha joke is on you! Četkicom za zube sam protrljao grill i sad radi super, štapić za uvo nije bio dovoljno jak izgleda, eto nekom možda bude značilo

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ha joke is on you! Četkicom za zube sam protrljao grill i sad radi super, štapić za uvo nije bio dovoljno jak izgleda, eto nekom možda bude značilo

Imam mobilne telefone od 2001. godine. Bukvalno nikada takav problem, zaštitnu mrežicu čistim jednim kratkim izdahom... No, nebitno - pokušajte običan zvučnik da prigusite - videćete da to nije moguće. To moraju biti ekstremni uslovi da bi se ovako nešto dogodilo.

Imam mobilne telefone od 2001. godine. Bukvalno nikada takav problem, zaštitnu mrežicu čistim jednim kratkim izdahom... No, nebitno - pokušajte običan zvučnik da prigusite - videćete da to nije moguće. To moraju biti ekstremni uslovi da bi se ovako nešto dogodilo.
Moj dzep je prilično ekstreman po ovaj telefon izgleda [emoji1787]

Naravno da ima drugog objašnjenja. Ja nemam ovaj problem, ali ukućanin na S8 ima bar 2x godišnje. Čisti nečim iz knjižare što je poput Blu tack-a, imaš mali milion klipova na jutjubu kako ljudi time čiste mrežice i stvarno rešava problem. Nešto je poput nelepljive prežvakane a suve žvake, ne znam kako drugačije da objasnim. Bukvalno zalepi za sebe sve nečistoće i izvuče napolje.
Prašina nije, ali masnoća jeste. Ima ljudi sa manje i više masnim ušima :d zapuši se mrežica ozbiljno i zvuk bude kao sa dna šerpe da neko govori sa one strane, odzvanja i ječi užasno. Posle ovog "tretmana", ko novo. Ne veruje čovek dok ne čuje sopstvenim ušima :d

Edit:
Evo ga. U knjižarama se prodaje.

58530.jpg

Poslednja izmena:
Sad sam cackao redmi note 8 pro i ima znacajno bolju kameru od mog S9. Sramota.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Devojkin a3 jede moju prednju kameru. Sramota sta samsung stavlja u flegsip.

Da brt, bas sam se razocarao.. Osetno je losija.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno