Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Vizuelno mi je dva koraka nazad 7t u odnosu na 7.Ne znam sto nisu gurali pricu sa pop-up kamerom.Da li strah kod korisnika od iste nije doneo manju prodaju?! Mislim da je 7 Pro najbolji android koji moze da se nadje na trzistu.

Kačio je neko već link, 7t Pro će u odnosu na 7t imati zakrivljen ekran, malo veći ekran, popup kameru, vertikalna raspored kamera pozadi...
Uglavnom neće biti velika razlika između 7t i 7t pro osim vizuelno

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Verujem da će tu ubaciti i 120hz i to je to.
Čudna politika i mislim da polako gube ono što su nekada imali. Sreća njihova što im brutalno dobro ide na Indus tržištu, inače ..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne znam šta gube, ovaj 7T perfektan telefon za mene, nema pop-up kameru, koja mi se ni ne sviđa, sve ostalo top, sistem kamera, baterija, ekran, os. Nadam se da neće biti puno skuplji od 7.

Ekran je losiji od 7 pro ali bi cena trebalo da bude niza cini mi se.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Ne znam šta gube, ovaj 7T perfektan telefon za mene, nema pop-up kameru, koja mi se ni ne sviđa, sve ostalo top, sistem kamera, baterija, ekran, os. Nadam se da neće biti puno skuplji od 7.
Mislim generalno se polako gube..
Npr ip11 je samo za 100$ skuplji od ovog telefona u USA , a kamera mu je makar 2 puta bolja od ove na OnePlus 7t, a verovatno i baterija..
Prosto su počeli da se gube sa ovim cenama , više ni sami ne znaju na koji profil kupaca idu

Sto se tice 120hz to nema šanse da bude, bar ne u T modelu. Bude li bilo 120Hz u T modelu onda su stvarno pogubljeni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Npr ip11 je samo za 100$ skuplji od ovog telefona u USA , a kamera mu je makar 2 puta bolja od ove na OnePlus 7t, a verovatno i baterija..
Prosto su počeli da se gube sa ovim cenama , više ni sami ne znaju na koji profil kupaca idu

Ne gube se oni, takvo je trziste. Cene sigurno nece ostajati iste. Zna se, svake godine cene idu na vise. I ne znam prosto cemu vise to cudjenje. Pa makar mi na forumu znamo o cemu se radi. [emoji4]
To da li vredi ili ne, mogu li ili ne sa tim cenama nesto da urade na trzistu, to je vec neka druga stvar i nas to ne treba da zanima. Vreme ce pokazati da li su bili u pravu. I ne samo oni vec svi. [emoji4]

Poslednja izmena:
Više gledam na to iz nekog drugog ugla, oni ne nude ništa drugačije u odnosu na konkurenciju, faktički nude i manje. Za 600$ u USA verovatno ima da se uzme i s10 koji je ponovo bolji od op7t..
Bukvalno jedino što im ide na vodenicu je taj 90hz koji neki ljudi realno ni ne mogu da primete.

7T manje-vise ali 7 Pro je jedan od, ako ne i najbolji mob danasnjice. Svakako u top 3 za izbor moba godine, bez problema. [emoji4]

Delimicno si u pravu ali ja recimo nikada Samsung ne bih kupio. Meni je Oxygen i 90Hz dovoljan razlog da smatram telefon drugacijim od ostalih. Jedino kad bi ram managment malo sredili i poboljsali kamere na nivou flagship-a, onda im niko iz sveta androida ne bi stao na crtu. Potpisujem. Mada i ovako, telefon je vrh. Koristio sam jedno vreme OP6 i poklonio ga sestri jer nisam mogao da se odvojim od iOS-a koji mi najviše leži. Mogu reći da sam dugo patio za tim telefonom... A svaki Samsung sam gledao da sto pre prodam zbog nenormalnih lagova posle godinu dana i zato se nikada necu vratiti Samsungu.

Nije USA ceo svet. ;) U EU ce biti 200e jeftiniji od ip11, a za 2-3 meseca 300e. Kamera ne verujem da je 2x bolja na iP, razlika je mnogo manja. Ekran je na 7t bolji po mnogim parametrima, ne samo po 90Hz. Jos cekam da vidim rezultate "screen flickering" ili kako se to zove, test koji radi notebookcheck.

Primeti se 90hz i te kako. I najveći laik bi primetio razliku. Veću nego između S6 i S10 danas.

Sto se tice 120hz to nema šanse da bude, bar ne u T modelu. Bude li bilo 120Hz u T modelu onda su stvarno pogubljeni.

Mislimo na T pro model i uopšte nije nemoguće, obzirom da samsung već proizvodi taj displej za asus rog 2! [emoji6]

I sad kad je Huawei u banani, uopšte me ne bi čudilo da napucaju specifikacije i otmu dobar deo kolača pomenutoj firmi (pa čak i ostalima)!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Da mislim na T pro, ali da li bi to bilo fer prema onima koji su skoro kupili 7 pro?

Da mislim na T pro, ali da li bi to bilo fer prema onima koji su skoro kupili 7 pro?

Zašto da ne? Svako ko ima 18+ i u fazonu je 'nemam najbolji i najnoviji telefon, nije u redu' treba da poseti kompleksologa. Sad (ko već nije prešao) treba juriti po oglasima op7 pro 8/256 za ispod €550

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Hteo sam reći da to nije bila filozofija OnePlus-a do sada. Recimo 5 i 5t , kao i 6 i 6t, nisu se razlikovali toliko kao sada novi modeli. Svestan sam toga da je sve na kašičicu i da je to tajna uspeha, ali u roku od 4 meseca ponuditi modele sa toliko razlika je meni neshvatljivo. Ali dobro, kao sto rekoste ko voli nek izvoli [emoji3]

Poslednja izmena:
Pored utapanja u vodu preživeo juče i prvi pad sa stola na beton sa nekih 70cm visine. Prosao je bez ikakvih oštećenja što zvuči nerealno. Bio je u nilkin frosted shield kejsu.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

što je nerealno?frosted zakiva u mestu,prima sve na sebe.daleko najbolja maska,spasila mi je fon u udesu...

Kako da obrisem keš, iz recovery-ja?
b3d0c9f4c0233b4e4de848701c5333f0.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Da, iz rikaverija. Ugasiš telefon i držiš volume down i power dugme dok dva puta ne zavibrira. U meniju potraži wipe cache

I ja bi na OP6 da obrisem cache pa me zanima ocel mi ostat aplikacije slike i ostali podaci? Jel se nece obrisat?

Ja ušao u recovery, obrisao keš, odradio update i obrisao mi sve :/ Prije toga sam uradio backup,pa vratih nekako na 100 jada.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ubio čovek i data, desi se [emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno