Ne primećujem neke veće probleme u odnosu na 19icu. Igrao sam 4-5 meča do sada, možda nisam zapazio ali bas me zanima sta je to što konkretno smeta?Gameplay je smeće, a to je najbitnije.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ne primećujem neke veće probleme u odnosu na 19icu. Igrao sam 4-5 meča do sada, možda nisam zapazio ali bas me zanima sta je to što konkretno smeta?
Sent from my Oneplus 7 Pro using Tapatalk
Verujem da je to u pitanju. Ja čekam full release, malo sam se danas ogrebo kod burazera da probam early access.Zasitili se neki verovatno. Generalno ove godine su se i potrudili oko nekih stvari za razliku od prosle kad je ovde sve cvetalo do nove godine![]()
U svakoj Fifi je tako, a igram je od Fife 95. Ili je bolji AI ili je bolji protivnik koji ima duplo lošiji tim u FUTu. To je samo da bi se ljudi navukli. Džaba što si bolji i u igri i što imaš bolji tim. Ako ti algoritam nije naklonjen džaba.Nije stvar u zasicenju, nego sto nisu promenili, on sto treba da se menja.
Poluvreme, 11:2 u sutevima, za mene, rezultat 0:2.
Kraj , sutevi 14:15, rezultat 2:2.
Jel ovde ima logike, nema.
Kao i uvek, navlaci se na jednu stranu.
Od stative, lopta se odbija, pa opet u stativu.
Takvih primera, ima koliko hoces.
Usporili su igru, lopta se bolja ponasa, to je ok, ali ono sto je meni smetalo, to nije promenjeno.
Priča da je naš fudbalski savez kriv što ih nema.Glasajte za Partizan ili Zvezdu! Ne znam oce li ovo imati efekta, ali eto ko igra Fifu i navija za neki od naših klubova može da glasa.
https://www.fifauteam.com/new-fifa-20-teams-vote-clubs/
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Ma mi smo slepci. Sećam se kad je Partizan pre neku godinu tražio Konamiju 50k eura da budu u Pes. Umesto da budemo srećni što hoće da nas ubace u igru, mi glumimo nešto, kao da smo mnogo bitni.Priča da je naš fudbalski savez kriv što ih nema.
Послато са SM-N910C помоћу Тапатока
Da li ce odmah krenuti sa WL ili ce je aktivirati posle odredjenog vremena?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tek sam sada skontao sta su izbacili iz fife. U ovakvom slucaju tesko da cu da igram posle mesec dana.
Nema ni Offline Sezona za Div1 grind i 7.5k coinsa nakon 5 pobeda koje su jos i bile relativno zabavne. Ovako po mom ukusu samo SB znaci ostaje.
Na koje 5 pobede mislis, u kom modu?
Da li se offline div 1 grind isplati uopste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari