Moguce da je sezona godisnjih odmora kumovala gomili nestalih posiljki, zbog manjka radne snage verovatno su deo posiljki namerno zagubili. Meni npr fali posiljka koja je dosla preko Latvije, tracking pokazuje da je usla u Srbiju pre mesec dana i tu joj se gubi trag. A Aliexpress neda da otvorim dispute vec me upucuje na Postu, gde se svi prave ludi. U postara imam poverenje, znam da posiljka nije ni stigla do njega
Hvala.@bojan0813
17og stiglo u Letoniju, 20 u Srbiju sto znaci najranije u ponedeljak isporuka na kucnu adresu
Promeni u 17t carier-a, stavi da je 4px, pa ćeš imati dodatne statuse. Oni su kurir koji dostavlja paket do SG post.To već ima smisla
Samo šteta što 17t ne prikazuje i to...
Je l neko sta pazario s ovog Wisha? I je l stizu predmeti?
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Ukucaj ovde broj pa proveri https://www.posta.rs/lat/alati/pracenje-posiljke.aspx?Da li je ovaj paket stigao u Srbiju? Nije mi isporučen, a poslednja promena statusa je bila 11-og.![]()
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Kinez mi je rekao : Dear customer, in this case you can submit a claim to the post office.Stoji ovako već nedelju dana. Pošta u Rakovici je u pitanju. Poštar mi reče da su opljačkali poštu i uzeli dosta tih sitnica sa aliexpressa, tako da kapiram da su i slušalice koje sam naručio ukradene... Šta raditi sad?![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Kinez mi je rekao : Dear customer, in this case you can submit a claim to the post office.
A u pošti su mi rekli da on mora da tuži poštu kao pošiljalac pisma i da ja tu ne mogu ništa...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Preko aplikacije za Androida gde to ti pratiš??
piše da je izgubljena i ti to treba da javiš kinezu!!! dalje je njegovo da potražuje![]()
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ja otišao tako u poštu koja je 50m od mene i devojka na šalteru kaže nije stiglo ništa nakon što je proverila. Sutra ujutru meni paket bio u sandučetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari