Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To već ima smisla ;)

Samo šteta što 17t ne prikazuje i to...

Poslednja izmena:
Moguce da je sezona godisnjih odmora kumovala gomili nestalih posiljki, zbog manjka radne snage verovatno su deo posiljki namerno zagubili. Meni npr fali posiljka koja je dosla preko Latvije, tracking pokazuje da je usla u Srbiju pre mesec dana i tu joj se gubi trag. A Aliexpress neda da otvorim dispute vec me upucuje na Postu, gde se svi prave ludi. U postara imam poverenje, znam da posiljka nije ni stigla do njega

i kod mene isto i to 5-6 posiljke ne da dispute aliexpres,prodavac me upucuje na moju postu ili da cekam(produzio mi zastitu na 20-ak dana ili vise ,nisam siguran) a u mojoj posti kazu ma jok nema to nije stiglo.takodje postara znam licno i kontrolora

Može li neko da mi protumači ovaj status? Inače Ali mi je poslao mail da je 17-og došlo u Srbiju.
d2b9aedbc4f2a72575b03cc85dab1830.jpg

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

@bojan0813
17og stiglo u Letoniju, 20 u Srbiju sto znaci najranije u ponedeljak isporuka na kucnu adresu

Extra, evo nekih informacija, mislio sam da nekako automatski pronalazi i setuje..

03a27c64b95a4e348e2b15b8306155b2.jpg

Poslednja izmena:
Je l neko sta pazario s ovog Wisha? I je l stizu predmeti?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Je l neko sta pazario s ovog Wisha? I je l stizu predmeti?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Ako budes narucivao gledaj da bude registrovana posiljka, inace posto pitas da li stizu predmeti moguce je vrlo lako da ga neko mazne. Meni nije stigao jos nijedana neregistrovana u zadnjih par meseci.
Dok registrovane stizu neverovatno brzo. Evo ko ne veruje jedan primer preko Singapurske poste:

https://www.dodaj.rs/image/LDJLx7

3 dana iz Singapura do Srbije... skoro 10 000km.
Sto znaci da posiljke stizu one koje su registrovane, ove druge neko krade i to je to.

Poslednja izmena:
3 Dana je super fast , Ali koliko je putovalo od Kine do SG?

Nekad i Singapur post zakoci ali ako ok ide to ti je mozda dva tri dana dok ne krene avionom za Srbiju ali nemas tu pravila nekad je 4-5 dana nekad moze da se desi i 25 dana

Da li ima neki dokumentarac o tome, bilo bi dobro da pogledamo, bilo bi nam malo lakše [emoji3]

Da li je ovaj paket stigao u Srbiju? Nije mi isporučen, a poslednja promena statusa je bila 11-og.
cbb4ac825ab81f9efb999fe39349d072.jpg

Pošiljka je UA... TO, tako da ne može da se prati na sajtu pošte.

Ako stvarno imaju pracenje do Srbije kao LV , onda je posiljka stigla.

To je SunYou - www.sypost.net

Dok su isli preko Malezije , statusi im bas i nisu bili pouzdani.

Upravo mi je poštar isporučio. Bio na odmoru , drugi ga menjao. I čim je počeo da radi, odmah mi doneo.

Stoji ovako već nedelju dana. Pošta u Rakovici je u pitanju. Poštar mi reče da su opljačkali poštu i uzeli dosta tih sitnica sa aliexpressa, tako da kapiram da su i slušalice koje sam naručio ukradene... Šta raditi sad?
b7b6df9e1d61f812c90097900dd68337.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Kinez mi je rekao : Dear customer, in this case you can submit a claim to the post office.
A u pošti su mi rekli da on mora da tuži poštu kao pošiljalac pisma i da ja tu ne mogu ništa...

Pitanje mali paket (zamena) po singapurskoj pošti stiglo 10.09, ali do ssd ni pisma ni razglednice od pošte, elem il da zaboravim pošiljku jer je "oslobođena" i da li postoji sistem da se pojuri sa ove strane

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

a gde to ti pratiš??
piše da je izgubljena i ti to treba da javiš kinezu!!! dalje je njegovo da potražuje
Kinez mi je rekao : Dear customer, in this case you can submit a claim to the post office.
A u pošti su mi rekli da on mora da tuži poštu kao pošiljalac pisma i da ja tu ne mogu ništa...

9e7456904ba13becb3ec37921c22da82.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

pošta ima aplikaciju za android? verovatno je stara jer su promenili sajt skoro

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Hajde da pitam za savet.
Posiljka UB006841627LV je navodno 20.9. stigla u Srbiju ali nisam dobio papiric za istu.
Poštar je doneo papirice samo za pošiljke sa Full pracenjem, za ovu nije.
Pošto za ovu pošiljku ne postoji pracenje u Poštinom sistemu sta da radim i šta mogu da uradim u ovom slučaju?
Da kazem da je vrednost pošiljke oko 5e
Hvala

https://prnt.sc/p9v4o4

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za iskusnije posto nisam mogao da nedjem informaciju pretragom, koliko obicno traje putesestvije posiljke do Srbije poslate Royal Mail Air Mail? Hvala unapred

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Meni je iz Londona stizalo do Izmenične pošte za 3-7 dana kako kada. Onda još dok pošta isporuči ili ako ode na carinu.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

@ topdeel

Strpi se jos dan-dva.

Danasnje isporuke ( koje sam ispratio )

UB..LV koje su stigle 18.09 u Srbiju
Pojedine UR..CN - received by line-haul 2019-09- 03 i 04
mada ih ima sa istim statusima 2,3,4,5.09 koje jos nisu isporucene
( nisam obracao paznju iz kojih su regiona u Kini )

Posiljke UH..TR od 10.09 jos nisu stigle

Ja cekam pismo, poslali su mi preko Royal Mail Air Mail.
Posto nema kod za pracenje, da li postoji mogucnost posle 7 dana kada ce paket verovatno biti u posti da se ode licno da se preuzme? Samo da dam adresu?

Ja otišao tako u poštu koja je 50m od mene i devojka na šalteru kaže nije stiglo ništa nakon što je proverila. Sutra ujutru meni paket bio u sandučetu.

Ja otišao tako u poštu koja je 50m od mene i devojka na šalteru kaže nije stiglo ništa nakon što je proverila. Sutra ujutru meni paket bio u sandučetu.

Paket uvek stize u najblizu lokalnu postu? Konkretno Nis.
Ici cu danas da pitam, vazno da mogu preko adrese da nadju paket ako je kod njih.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno