Ova moja ima bugarske i rumunske, mađarske nema.Off i blic pitanje za korisnike Ali iptv:
Imate li madjarske i rumunske kanale? Smorise me prijatelji...
I da, islo bi na Amazon fire tv
...riding on 720p...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Ova moja ima bugarske i rumunske, mađarske nema.Off i blic pitanje za korisnike Ali iptv:
Imate li madjarske i rumunske kanale? Smorise me prijatelji...
I da, islo bi na Amazon fire tv
...riding on 720p...
Iptv lista preko satelitaMoj burazer godinama koristi iptv liste prvo preko satelita posle sa interneta promenio je barem 100 sherova i uvek kad je neka guzva prenosi svetska prvenstva i evropska secka i zeza, tako da koliko god mi ne zelimo da placamo globalistima za tv ,to je neko resenje za ljude koji povremeno gledaju tv.
Dzaba meni to kad sednem jednom u sedmici za tv i pustim hbo i ono secka. Ja sam resio problem prestao da gledam tv.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Perfect player ti je najbolji sve sam ih probao i taj je ubedljivo najbolji nemoj da bacas pare dzabe... Dobar je i stb emu ali to je za portale sa mac adresom.Posto sam nov u ovome i "primoran" sam, izvinjavam se na vrv cesto postavljenom pitanju:
Postoji besplatna iptv app za box ili ici na neku placenu tipa smart koja trazi 5e posle trial?
...riding on 720p...
Da izvini,nisam okačio linkSure?Ako je odgovor upućen meni.
Uzeo sam mi box 3 još u aprilu, sad sam počeo da ga koristim i imam jedan problem. Sve super radi dok ga ne isključim, kad ga uključim opet onda krene da laguje i svaki put moram da mu isključim napajanje i uključim i onda sve radi normalno. Kako rešiti taj problem?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari