Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Hvala momci

...riding on 720p...

Kod mene ima i HU i RO kanala. NordicOne kucajte u pretrazi, uostalom skoro svi daju test pa probajte...
Koštala je oko 3e mesečno...

Послато са SM-G930F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Videh sada NordicOne, ali nisam nigde video da ima domaćih kanala. Inače, preko koje aplikacije koristiš?

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

25 dolara godisnje:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    282 KB · Pregleda: 195
  • 2.jpg
    2.jpg
    284.9 KB · Pregleda: 182
  • 3.jpg
    3.jpg
    275.5 KB · Pregleda: 181
Узгред, ово је тема о андроид боксевима. Имамо посебну тему за ИПТВ листе/искуства.

Послато са MI 6X помоћу Тапатока

Moj Fire TV 4k jeste android box.
Momci priskacu u pomoc, hvala jos jednom.
Inace odlicno je amazon odradio ovaj stick, iznenadjen sam koliko dobro i fluidno funkcione sve + otvorena opcija za instalaciju apk fajlova.
Necznam da li je pisano o njemu pa da se ne ponavljamo...

...riding on 720p...

Pa bilo je da treba neka gimnastika da se radi za instalaciju third party aplikacija, tj. da je prilagođen amazonu. Sad ispada da samo treba da se instalira apk, jaka mi gimnastika [emoji16] Drugi problem je valjda dostupnost i cena.

Isto je kao na androidu, moras dozvoliti third party install i to je to.
Instalirao SmartTV probe radi, savrseno radi.
Sa Prime-om je uzivanje, pogotovo kada gledas filmove i serije.
Redovna cena je 60 ali se nadje na akcijama za 45e.

...riding on 720p...

Moj burazer godinama koristi iptv liste prvo preko satelita posle sa interneta promenio je barem 100 sherova i uvek kad je neka guzva prenosi svetska prvenstva i evropska secka i zeza, tako da koliko god mi ne zelimo da placamo globalistima za tv ,to je neko resenje za ljude koji povremeno gledaju tv.

Dzaba meni to kad sednem jednom u sedmici za tv i pustim hbo i ono secka. Ja sam resio problem prestao da gledam tv.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Iptv lista preko satelita :) mora mu sjeckati ta kombinacija :)

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Ja koristim placenu listu preko neta, ima svih kanala i cim neki problem, resava se odmah :) Ako nekom treba, neka posalje poruku :)

Sent from my Le X520 using Tapatalk

Posto sam nov u ovome i "primoran" sam, izvinjavam se na vrv cesto postavljenom pitanju:
Postoji besplatna iptv app za box ili ici na neku placenu tipa smart koja trazi 5e posle trial?

...riding on 720p...

Postoji mnogoooo njih, ukucaj samo iptv pa ces videti. Mrzi me da ih nabrajam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ima besplatnih koje odrađuju odlično. Nikad nisam ni kupovao to.
a3d66e2e4149a847f02b84b75edf2657.jpg

Poslednja izmena:
Samo su te besplatne krajnje nepouzdane.
ako neko planira bas da gleda iptv najbolje da kupi.

Testiraj smart iptv
Siptv. Eu
Aplikacija je vrh, imaš sedam dana pa je isprobaj
Vredi 5.5 evra

Posto sam nov u ovome i "primoran" sam, izvinjavam se na vrv cesto postavljenom pitanju:
Postoji besplatna iptv app za box ili ici na neku placenu tipa smart koja trazi 5e posle trial?

...riding on 720p...
Perfect player ti je najbolji sve sam ih probao i taj je ubedljivo najbolji nemoj da bacas pare dzabe... Dobar je i stb emu ali to je za portale sa mac adresom.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ma gde najbolji, ne mozes da ukljucis prevod (barem je tako bilo).

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Meni ne vidi m3u fajl.

Perfect i siptv su fine obe. Meni se svidja ova od M top iptv.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Uzeo sam mi box 3 još u aprilu, sad sam počeo da ga koristim i imam jedan problem. Sve super radi dok ga ne isključim, kad ga uključim opet onda krene da laguje i svaki put moram da mu isključim napajanje i uključim i onda sve radi normalno. Kako rešiti taj problem?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nisam pronašao posebnu temu vidim da je ovde živa rasprava pa da pitam.Molim Vas da mi preporučite kvalitetniji, lak za podešavanje univerzalni daljinski upravljač kojim bih kontrolisao AV risiver (Onkyo 820), TV Sony XE8577 i Sbb D3 (stariji veći model) i eventualno CD maksimalno 5-6 uređaja.Hvala.

Aplikacija zato mi nije ni izbacivalo;).Hvala super je ali ipak tražim pravi univerzalni daljinac.

Pojuri neki iz serije Logitech Harmony...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Uzeo sam mi box 3 još u aprilu, sad sam počeo da ga koristim i imam jedan problem. Sve super radi dok ga ne isključim, kad ga uključim opet onda krene da laguje i svaki put moram da mu isključim napajanje i uključim i onda sve radi normalno. Kako rešiti taj problem?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja ga nikad ne gasim, ali takodje imam lagove koji su vezani za prekidanje WiFi konekcije iako je router na 1.5m od boxa. Izgleda da Xiaomi jos uvek nije resio probleme sa bezicnom konekcijom.

Nazad
Vrh Dno