Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice regionalne lige moze ali ne sa zna se kime. Ima drugih drzava okolo.
Ameri kao mi protiv Spanije ne mogu da pogode nista.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Finale pre finala :d
Ovo sad malo da se iskupe da ih ne lincuju.

Tapatalk from Poco loco

Trebaju drugi centri da se razvija u Srbiji, a to je nemoguće.
Košarku su privatizovali, i sada mlade talente guraju sa 15 god da dođu u Beograd a oni se ne mogu snaći.
Bila je polemika oko formiranja Aba lige da ne idu srpski klubovi, jer ćemo uništiti našu košarku.
Ima ljudi što se više razumiju u našu košarku, naša liga je bila i prije jaka.
A posećenost nije ništa veće uvijek je Pionir prazan kada igramo protiv Hrvata, osim u derbiju.
Fudbal je druga priča.
Najgore što mnogo para dajemo stranim igračima i oni su nosioci u timovima.
Najbolji primer vam je Engleska liga i engleska reprezentacijab u fudbalu.

Vraćanje u realnost. Očajna druga četvrtina. Očekuje nas pakao do kraja, veoma je moguć i naš debakl, nadam se da grešim..

Sent from H8266

Realnost kad ne pogodis kao sto Ameri nisu u prvoj cetvrtini. Veoma jednostavno.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Odlicna druga cetvrtina po pravilu.

no, neka predviđanja za drugo razigravanje 5-8. mesta? ili se svi slažu da će pobediti Češka?

Sad kad krene opet, da vicemo sudiji: SVIRAJ KRAJ!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Trebaju drugi centri da se razvija u Srbiji, a to je nemoguće.
Košarku su privatizovali, i sada mlade talente guraju sa 15 god da dođu u Beograd a oni se ne mogu snaći.
Bila je polemika oko formiranja Aba lige da ne idu srpski klubovi, jer ćemo uništiti našu košarku.
Ima ljudi što se više razumiju u našu košarku, naša liga je bila i prije jaka.
A posećenost nije ništa veće uvijek je Pionir prazan kada igramo protiv Hrvata, osim u derbiju.
Fudbal je druga priča.
Najgore što mnogo para dajemo stranim igračima i oni su nosioci u timovima.
Najbolji primer vam je Engleska liga i engleska reprezentacijab u fudbalu.

Tako je. ABA liga je zlo, ali kad su ljudi iz Partizana pričali to, CZ je pratila zlikovca iz Železnika. Eto rezultata.

Protiv Argentine i Španije kad je uveo Marjanovića odmah nam je popustila odbrana i krenuli su da nas pune. I mentol opet uvodi Marjanovića i opet kreću da nas pune.Bjelica i opet katastrofa, ne može da čuva apsolutno nikoga, ne može da skoči.

Ovako kako smo počeli meč, tako igraju najbolje ekipe današnjice. Problem je što mi nemamo igrače da igramo tako, to nas je samo bio krenuo šut kao blesav, ali nije moglo da traje. Zgaziće nas Ameri dobro, da izgledamo još jadnije.

Kako ubija zar borbe ovo gledanje sudija u monitore :S:

Što nema Gudure

nije se dobro pokazao ranije. nema ni kapitena Raduljice kao ni Birčevića

Ma znam... sarkastičan sam bio... Ne znam kako su i koga prevarili da potpiše za Memfis
Falio ovakav Lučić

on je poprilično dobar bio u Zvezdi i Feneru. šta mu je ovde ne znamo

Kako ubija zar borbe ovo gledanje sudija u monitore :S:

giphy.webp

mrTfVap.jpg

Ух, добро је, после одличне прве, очајне друге и развлачења у другом полувремену, помислио сам да ћемо у последњих пар минута да све прокоцкамо. Није мала ни ова победа али се види шта је пропуштено претходним поразима. :(

Nije mi dobro kad vidim ovog Strajnica.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ali koje je to samopouzdanje, sve zna, nije bitna tema.

Sokrat i Aristotel da mu pozavide :D

Ameri su se skroz spetljali u zadnjoj četvrtini, i u napadu i u odbrani. Ne znam šta im je bilo, moguće da su još poremećeni od prethodnog poraza, kao što smo i mi bili protiv Argentine. Malo sreće i za nas, sada kad smo ostali bez medalje.

E tako se to radi!!!Sad svi da se spremimo za docek nasih kosarkasa ispod balkona,razbili smo amere...:)

RTS nije realno zamisliti bez voštanog Straje.

Sent from H8266

Za mene je ovo pravo finae :D
Ništa drugo me nije ni interesovalo, samo sam ovo čekao, verovatno godinama:-devil-:
Nije mi bitno ni koji im je tim, ništa, samo da smo ih mjau :D

Sladje od zlata....

Malo.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

ladno niko ne prenosi Poljska - Češka. moram da gledam preko livebasketball.tv

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno