Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
8:0 (12:4)

Da l' ste realni sa prenošenjem rezultata[emoji38]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Samo svaku loptu Jokicu dok Argenticima ne nestane igraca zbog faulova...

Samo dok je sa 0om

0:0 (16:16) :D

Dart Vejder, zezanje sa weasel-om :)

Poslednja izmena:
Њима све ишло на почетку, нашима скоро ништа али ће полако да се врати на своје. Мислим да су они класа испод.

Kako da gledam kad sugavi SBB cas radi cas ne????!!!!

Eno vam sada Lucic, gledajte koliko znaci njegov skok u napadu i banana. Bjelica siguran! Raduljica cist promasaj.
Argentinci su uzasno grubi a sudije katastrofa sta dopustaju. Dobro je da smo izdrzali onaj pritisak u samom startu. Samo jos da prestanu nasi onoliko da grese i bice ok. Neshvatljive greske pravimo. Jokic je totalno nesnadjen kad se ovakva odbrana igra na njemu.
Tapatalk from Poco loco

Poslednja izmena:
@virke Instaliraj orion tv aplikaciju, imas rts.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sudije su vrlo korektne, ne tolerisu kasapljenje. Ovom tempo Argentina je bez pola igraca do poluvremena.

Ma šta klasa ispod, mi ako se ne naviknemo na ovaj kriterijum, džaba sve...Mora da se igra oštrije i da se prilagodi kriterijumu koji sudije guraju...A to je trebalo da se radi na pripremnim utakmicama a ne sada...
Jokić je totalno u svom univerzumu, prva četvrtina, 4 izgubljene...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ovo što Jokić trenutno igra, ne znam kako bih nazvao...

Screenshot_20190910-132516.jpg
Sale se obrijao... a tu je i Neša

Poslednja izmena:
Evo, na stranu navijačko opredeljenje, ali kao delija tvrdim da je Guduric totalni promašaj, nije smeo da ga vodi, dečko je celo prvenstvo naplasen, nije mi samo jasno od koga ili od čega...Tolika nesigurnost, neverovatno...Pa ako se nije plašio od Željka, od koga se ovde plaši...

Iskreno, mnogo cenim Saleta, ali isuviše je pogrešio sa sastavom i sa vođenjem reprezentacije, mislim da je vreme za nekog novog...a odavno nas nisam gledao da igramo lošiju odbranu...

Poslednja izmena:
Sudije su vrlo korektne, ne tolerisu kasapljenje. Ovom tempo Argentina je bez pola igraca do poluvremena.
Mlate muski, igraju s dosta kontakta. Nije mi jasno samo zasto nasi ne sutiraju spolja kad vec naprave visak. Cim lopta ode u reket 3 igraca napadnu centra a nasi ne pokusavaju spolja uopste. Ne znam zasto sile kad se vec igra tako grubo i agresivno.
Kapiram da im skupljaju licne

Eto ga, konacno Simonovic. O tome pricam.

Tapatalk from Poco loco

Ala biju ovi, za sve pare. Neverovatno koliko ništa ne sviraju.

Biju,ali nam i pakuju trojke za sve pare. Primili smo 54 poena na poluvremenu,sto je previse [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobro, ne moze Argentinu ovako polivati i drugo poluvreme.
60% za tri, sto je previse previse je.

Staće ih šut, ne mogu da nastave ovako. Mada ne znam da li ćemo ih dobiti. Jasno se vidi da Bobi ne treba da igra uopšte. Sramota da Milutinov ne igra ni minut. Lučić odličan.

Sa ovakvom igrom (pre svega odbranom) i ako dobijemo ovu utakmicu, to je to.

Argentinci videli kako je Španija igrala sa nama, pa preslikali isti recept. Koliko zbunjeno i pogubljeno naši deluju na terenu, kao da su juče skupljeni da igraju zajedno. U napadu ulaze jedan drugom u putanju. U odbrani stalno neko ostaje slobodan na šutu.

Bjelica je katastrofa, nit može da ostane ispred čoveka koga čuva ako ovaj ima korak zaleta, nit može da skoči. Opet je uveo Marjanovića kao juče, opet ga nismo iskoristili u napadu i opet su nas razbili dok je on bio na parketu, deja vu. Sve isto radimo kao juče, jedino nam ide na ruku da je Argentina daleko slabija ekipa, pa nas nisu pokopali još.

Samo da se opuste i sve ce krenuti. Svi su u stisku, zato i ne ulaze nase trojke.
Jokic se sastavio, nije ni cudo da je palio na gurku kad nijedan minut do ove utakmice nije igrao na svojoj poziciji.

Kakav Bobi, kakav Raduljiva, njima nije mesto u reprezentaciji.

Guduric i Bjelica su razocarenje turnira.

Poslednja izmena:
Ne znam dokle više s tim "sad će da im stane šut". Tako smo i Špance čekali pa smo dobili šta smo dobili.

Ala biju ovi, za sve pare. Neverovatno koliko ništa ne sviraju.
Biju,ali nam i pakuju trojke za sve pare. Primili smo 54 poena na poluvremenu,sto je previse [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro, ne moze Argentinu ovako polivati i drugo poluvreme.
60% za tri, sto je previse previse je.
Staće ih šut, ne mogu da nastave ovako. Mada ne znam da li ćemo ih dobiti. Jasno se vidi da Bobi ne treba da igra uopšte. Sramota da Milutinov ne igra ni minut. Lučić odličan.
Bilo je sudijskih grešaka, ali ništa preterano, prilično smo kvalitetniji od njih, ali sa ovom igrom to ne možemo pokazati...
Ljudi, pogledajte odnos u skokovima, bolji smo dosta u sutu za dva, trojke ne izlazimo da branimo, nismo pokretljivi (posledica i selektirane ekipe), tako da se lako može nastaviti da ih šut ovako služi. Reket je zatvoren i ne smeju se dozvoliti skokovi u napadu...
Ono što je problem je odbrana, pogledajte koliko oni stoje blizu igraču kada igraju odbranu , a koliko mi...Mora to dosta agresivnije... pogotovu Simon, Guduric, Birča...Bircevic treba da igra , Bobi ni minuta više...Jokić ni minuta van parketa...

Poslednja izmena:
Da, Jokic treba da igra, Raduljica i Marjanovic nisu za ovu utakmicu. Bjelica je u startu bio ok ali ne moze da igra, ne znam sta mu je. Lucic razbija ovu na inat i bezobrazluk, to nam treba. Da imamo jos jednog takvog ne bih se brinuo.
Arganticni sjajno sutiraju za 3, ne mora to da stane uopste, opusteni su igra se njihova igra. Mi imamo problem, spori smo, stegnuti, igramo na silu.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno