Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@ amdpower

Bitno je....

1. osnovni model , ali ga ne treba koristiti za brzo punjenje jer u tim uslovima nece dugo da potraje.
2. smece
3. odlican punjac za male pare

Takve kaiševe imaš i ovde za 700-1000 din.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Odavno me nešto od "gedžeta" nije oduševilo kao ovaj in-desk USB hub sa AliExpress-a :) Ima i svoj adapter, tako da može da puni i kada je računar ugašen. Kako iMac ima one zavučene portove pozadi, ovo je spas.

20190905_164844.jpg

@maranz, moze link?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Za šta služi onaj drugi nastavak ispod - za struju ? Da li možeš da slikaš taj adapter ?

Kao što sam naveo u postu, da bi mogao da puni uređaje kada je komp ugašen možeš da povežeš priloženi adapter. Mislim da adapter služi i za IQ charge, ali to ne koristim, pošto Samsung ne podržava.

pa ovo je baš dobro. Ima i čitač kartica

Ima takvih kaiševa po tržnim centrima, viđao sam u Ušću da ih imaju u CA, Pull and Bear, u Ada Mall-u imaju takve u nekoliko radnji, cene im idu od 700-1000 din. Dugo nisam kupovao kaiš imam neki Hugo Boss koji nosim 19-20 godina i još uvek mi je dobar.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Uzeo ovaj sa plasticnom kopcom kod kineza na akciji sa 600din na 300din.
Ima ih i sa metalnom ali nije bilo crnih.

Screenshot_2019-09-06 US $6 65 26% OFF SupSindy men's canvas belt tiger metal buckle military be.png

Brzinu konekcije izmedju uredjaja delis na 2 i to je maksimalni protok
Iako teorijski brzina konekcije ide do 150M , realno i telefoni i ovi USB WiFi adapteri na 2,4GHz
u vecini slucajeva izvlace protoke do oko 50Mbps ako izmedju uredjaja nema prepreka

5GHz omogucava vece brzine , ali i tu postoji niz faktora koji uticu na krajnju brzinu.

Evo primera veze telefona i Eltex NTU rutera ( Orion optika )
Testovi pri konekciji na 5 i na 2,4GHz - telefon sam drzao na metar od rutera , 166/28 - izasao sam iz sobe u hodnik i okrenuo ledja ruteru .
Cipset na telefonu omogucava brzinu konekcije izmedju uredjaja do 433Mbps na 5GHz
Paketi 300/30 i 200/20M .

Pogledajte prilog 273130

Primer jednog jeftinog dual adaptera sa AE ( cena oko 5$ )
Uskoro jedan dolazi na testiranje...

Pogledajte prilog 273131
Kupio
https://www.aliexpress.com/item/33052118197.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.31226ea9mYO1xx
Povezao se na 5 ghz, ali ne razvija punu brzinu

Jel treba nesto u podesavanjima da se uradi?

Prilozi

• wifi.jpg
    wifi.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 179
@ironmanbg

Koji paket imas ?

Kakvi su rezultati na telefonu ?

100/ 20
Mobilni, laptop, kabl.
Ako se ne sredi, tražiću pola para nazad.

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

^ prvi je odličan, ja ga koristim.

Neke bluetooth slusalice za 25-30$ a da su bolje od ovih xwave i ostalih "marki" koje nude gigatron i winwin?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Neke bluetooth slusalice za 25-30$ a da su bolje od ovih xwave i ostalih "marki" koje nude gigatron i winwin?

Nemas boljih od Meizu EP52 Lite definitivno. Mnogo kvalitetne u svakom pogledu.

Mislim da su i Xiaomi airdots (true wireless) dobra kupovina za 20ak $.

Ja sam se 'nalozio' na Meizu true wireless posle ovih EP52, 50ak $.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Slušalice ili bubice? Ausdom su solidne za tu neku cenu. Ja sam svojevremeno kupio M05 model, odlična izrada, zvuk možda može i bolje, ali sve u svemu zadovoljan za te novce. EP52 su super bubice.

Slusalice me zanimaju. Umorio sam se od bubica.

99296f7c85fd3962f6c816b058b0585c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemas boljih od Meizu EP52 Lite definitivno. Mnogo kvalitetne u svakom pogledu.
Ja imao EP51 i sem kvaliteta izrade nisam bio zadovoljan ni kvalitetom zvuka ni jačinom, a u hodu mi se dešavalo da muzika secka.
Koristio sam na S8, RN7 i Mi A1.
Uzeo na preporuku odavde.
Razočaravajuće iskustvo, ne znam jesu li i koliko unapredili 52.

Ja za moju ženicu naručio EP52, uskoro bi trebalo da stignu. Ona ne može da zamisli put do posla i nazad bez muzike. Videću šta će da kaže posle par dana korišćenja.

Da nije ko uzimao neki od ovih jeftinih projektora sa Alija? Tipa YG-300 (ovaj je stvarno džabe ali niska nativna rezolucija), ili C80 (ovome je nativna 720p što je super), ili možda Q5 (ovaj je 800x600, i to je skroz ok za nativnu rezoluciju)

Vrh Dno