chimpresco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2004
- Poena
- 660
Videh jutros da kod distributera ima svih boja na lageru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja je poenta tvoje reakcije? Posto je tema Note10/10+ sve oko navedenih telefona se diskutuje pa i prodaja, @dule2303 je naveo cinjenicu da se prodaje bolje nego sto su se nadali tako da ti njega napadas bez razloga.Aman covece, sta te briga kako im ide prodaja, sta imas ti od toga
Druže moj, da mi nije ogroman po dimenzijama, uzeo bih ga od Sreleta još pre pola meseca [emoji847][emoji56] ...ili bih ostao na n9 koji je rame uz rameVidim ja da se tebi smesi OnePLus![]()
Huawei obrnuo igricu. [emoji3]
Ne pamtim samsung flagship da se manje pričalo o njemu nego sad o ovom n10(+)!!
Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk
The S11 camera will bring something that has never been seen before. Samsung fans, if you care about the camera, please skip Note10
+1Ne izbacuju Note slučajno u vreme kad i Apple novi iPhone.
Šteta samo što S serija uvek donosi novine a Note dođe kao tjunirana S serija.
Moraće konačno da naprave ozbiljan pomak napred tako da sada hajp ima smisla i realno je očekivati bolji kvalitet fotografija/videa kao i neke tehnologije koje će jedno vreme imati samo Samsung i možda još Sony, u nekom sličnom obliku.Nemojte se "paliti" unapred, neće tu ništa biti "wow" na S11 kameri.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari