Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Videh jutros da kod distributera ima svih boja na lageru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aman covece, sta te briga kako im ide prodaja, sta imas ti od toga
Koja je poenta tvoje reakcije? Posto je tema Note10/10+ sve oko navedenih telefona se diskutuje pa i prodaja, @dule2303 je naveo cinjenicu da se prodaje bolje nego sto su se nadali tako da ti njega napadas bez razloga.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobar je crni, najbolji do sada, nekako preliva boja. Zaista prelep telefon, uzivo je bas dobar. Da sacekam malo testove baterije pa mozda i predjem na Plus model.

Evo jos jedan ss baterije

Sent from my phone using Tapatalk
9736485af4fcc09003102fd48ff1b838.jpg

Poslednja izmena:
Fin review:

I dalje je snapdragon ispred exynosa sto je bilo za ocekivati.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Znači uopšte ne treba objašnjenje zašto nisu stavili sd 855+ ...uobičajeno - strašno! [emoji17]

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Vidim ja da se tebi smesi OnePLus :D

Na prvu loptu baterija je bolja nego na S10
AOD i dalje ne radi kao na prethodnim serijama S i N uz izuzetak da se gasi ekran kad je u dzepu
Pocket mod ne funkcionise kao sto ne radi i na S10 seriji
Proximity je malo bolje podesen i gasi ekran pre nego sto se dotakne uvo prilikom poziva
Ekran nije toliko "zuckast" kao na S10 ali i dalje nije bela- bela kao na S8+
Definitivno brze dobijam sagovornika u odnosu na S10
Sve ovo iznosim kako sam video za 24h koriscenja N10

Poslednja izmena:
Vidim ja da se tebi smesi OnePLus :D
Druže moj, da mi nije ogroman po dimenzijama, uzeo bih ga od Sreleta još pre pola meseca [emoji847][emoji56] ...ili bih ostao na n9 koji je rame uz rame
@zava1974 odlične i krajnje korisne informacije, nastavi kad bude još utisaka i impresija ;)

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Poslednja izmena:

Oduvao bi njih sve op7 pro da ga je stavio na 60hz. [emoji6]

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Huawei obrnuo igricu. [emoji3]

''Obrnuo igricu'' zato sto je sa 200 mAh vecom baterijom, 0.2'' manjim ekranom primetno nize rezolucije/60Hz u ovom testu izdrzao 49 min duze od OnePlus 7 Pro?

Pre bih rekao da je to svakako odlican rezultat ali da je OP7 Pro zapravo pobednik jer se iznenadjujuce dobro pokazao u odnosu na hardver i refresh rate displeja.

Poslednja izmena:
Zar ne postoji opcija menjanja izmedju 60 i 90 Hz? Ukoliko postoji, ne znamo da li je bilo na 90 Hz. Doduse nisam odgledao ceo klip, pa ne znam da li je spomenuto nesto vezano za to.
Softver takodje igra bitnu ulogu u ovom testiranju, a Oxygen OS je ipak ispred svih koji su se nasli na testu.
Svakako odlican rezultat i za OP, ali rekao bih da generalno Huawei/Xiaomi mobovi imaju najbolje baterije. Ne treba zaboraviti mozda i glavnu stvar, a to je cipset. Da Huawei ima SD, malo bolji softver... Puno je tu faktora. [emoji6]
Uostalom, dosta njih navodi da razlika u autonomiji 90 vs 60 Hz nije tolika kako se prikazuje. Ima drugih faktora koji vise deluju na autonomiju od tog. [emoji4]
No svakako, odlican rezultat i za OP. [emoji4]

Poslednja izmena:
Ostavio je na 90Hz na OP ali je svima (osim iPhoneu) stavio istu rezoluciju, tako da to za rezoluciju otpada.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ne pamtim samsung flagship da se manje pričalo o njemu nego sad o ovom n10(+)!!

Inače sad sam se igrao u mediamarktu sa n10 i n10+, manji je po meni savršen uređaj i definitivno kao što rekoh, ako budem išao na n seriju ove godine, biće 10 (još ću gledati da nabavim snapdragon i duos verziju i da sam miran ihaj)!

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk

Rezolucija svakako malu ulogu igra, jer telefon svakako prikazuje full rezoluciju, samo gpu renderuje na nizoj.
Mozda je bitno u igrama, ali svakako treba videti na koliko zaista igre na mobu pustaju, verovatno se samo upscaleuje na svemu iznad 1080p.

Huawei na testu nije SD, vec je Kirin.

Malo se prica o Note, jer vecina flagshipova izlazi na prolece i leto i tada se najvise i kupuje, a ljudi su najaktivniji kada menjaju fon, prvi ja.

Note dodatno ima najgluplji release date, jer kada ga kupis i platis solidno vise od Galaxy S, za par meseci izadje novi S koji je bolji od njega, pa se bukvalno ukiselis.

Ali jasno je da popunjavaju godisnja doba, da ne bi prodavali telefone samo 4 meseca godisnje :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne izbacuju Note slučajno u vreme kad i Apple novi iPhone.

Šteta samo što S serija uvek donosi novine a Note dođe kao tjunirana S serija.

Ja ne znam da je i jedna novina od Note 4 bila bitna. Mislim sve su to evolucije, nista revolucija.
Cak su Note 3/4/5 imali Dual SIM Full Active, dok N9 (verovatno i N10?) ima samo DS Dual Standby, kao da je obican telefon.

[QUOTE=Stock Mislis da ce kamera na s11 biti nesta wow?

Ne mislim ja nista nego ice universe, a on retko gresi :)

Ubacuju veće senzore od S11

Najavljeno jeste, sve više se piše o tome da će S11 biti sa unapređenim modulom kamere, ali ako je poprave za 20%, to onda i nije neki wow. Ipak je ovo mobilni telefon za brzo fotkanje, i svi znamo da kvalitetan fotoaparat ništa ne može da zameni ;).

Ne izbacuju Note slučajno u vreme kad i Apple novi iPhone.

Šteta samo što S serija uvek donosi novine a Note dođe kao tjunirana S serija.

+1

Nemojte se "paliti" unapred, neće tu ništa biti "wow" na S11 kameri.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

[QUOTE=vojkan85 Ako nastave da rokaju sve vece senzore mogu da naoreduju opasno fotografije sa telefona.

Nemojte se "paliti" unapred, neće tu ništa biti "wow" na S11 kameri.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Moraće konačno da naprave ozbiljan pomak napred tako da sada hajp ima smisla i realno je očekivati bolji kvalitet fotografija/videa kao i neke tehnologije koje će jedno vreme imati samo Samsung i možda još Sony, u nekom sličnom obliku.

Jednostavno odavno "cede" S6/S7 senzore/kamere a Huawei ih je već pretekao na polju hardvera i nekih mogućnosti kamera, i Sony sprema svašta a na kraju sve je veći broj čak i mid-range telefona koji koriste primetno veće IMX582/586 senzore koji uz gcam port mogu da snime i bolje fotografije od najskupljeg, najboljeg Samsunga.

Tako da je realno očekivati dosta bolji kamera setup na S11 seriji, uz određene cyber tehnologije.

Sent from H8266

Nazad
Vrh Dno