Šta je novo?

Hisense televizori [stara tema]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

momsab

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
1,235
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
NOVA TEMA

na tržištu Srbije je od 2018. (ponovo) Hisense

za one koji prvi put čuju za ovu marku, Hisense postoji oko 50 godina (osnovan 1969.), više o tome na wikipediji
2017. je bio 4. na svetu sa 6% udela https://www.statista.com/statistics/267095/global-market-share-of-lcd-tv-manufacturers/
jedan je od zvaničnih sponzora Svetskog prvensta u fudbalu 2018.

oznake modela su zbunjujuće. smatra se da je N bolje od A, a u stvari izgleda da to ne važi od 2018., pošto za tu godinu ne postoji N za dijagonale ispod 75" https://www.displayspecifications.com/en/brand/446e16
objašnjenje oznaka se može videti na http://en.tab-tv.com/?p=14190

hisense oznake modela.png

ULED je trenutno najbolje u ponudi ovog brenda. ULED modeli serija 8 i 9, iz 2018. godine, su QLED (piše u ovoj poruci u temi "Koji LCD TV?")

generalno, članovi ovog foruma su zadovoljni Hisense, tj. odnosom cena/kvalitet. takođe su zadovoljni i brzinom rada korisničkog interfejsa.

korisnički utisak H55N6600
test na benchmark za H55N5700 i H55N6600

Poslednja izmena:
Posle ovakve reakcije uvoznika pitam se da li vi ljudi stvarno hvalite te televizore ili ste u duhu danasnjeg vremena samo botovi koji rade za njih???

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Posle ovakve reakcije uvoznika pitam se da li vi ljudi stvarno hvalite te televizore ili ste u duhu danasnjeg vremena samo botovi koji rade za njih???

Nadam se da su testovi bili realni i da nismo obmanjeni.
Ja kupujem online, ako uzmem TV, pazljivo vadim iz kutije tako da mogu da vratim da bude prakticno nov i ako ne valja nesto, vracam ga u roku od odmah.

Ja sam jedini ovde u poslednjih 10 dana koji je smarao i hteo da kupi taj TV i nisam dobio vaucer, valjda su mislili da sam svakako kupac :D

Svejedno, nadamo se da su ok televizori, do sada nije bilo nekih specijalnih problema.

Sigurno ne bi to uradili javno da smo botovi, koja ti je to logika? To se zove marketing. Uostalom, evo pregledaj moje postove, nigde ih nisam nešto posebno hvalio, prvo sam se raspitivao a posle samo prenosio pozitivne i negativne utiske o kupovini, i kasnije malo pomogao što sam znao i umeo. Rek'o bih da ti je krivo što ti nisi dobio popust. [emoji16]

Pa uzmi i čitaj temu od početka. Niko ovde nije botovao da se uzima samo Hisense. Većina nas koji smo pisali imamo Hisense TV, pa tako smo svakome koga interesuje nešto o televizoru pružili neke informacije.
A na krajnjem korisniku je da se odluči da li će da uzme Hisense po nešto nižoj ceni sa nekim pre svega softverskim problemima/nedostatcima u odnosu na LG, Smasung...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Sigurno ne bi to uradili javno da smo botovi, koja ti je to logika? To se zove marketing. Uostalom, evo pregledaj moje postove, nigde ih nisam nešto posebno hvalio, prvo sam se raspitivao a posle samo prenosio pozitivne i negativne utiske o kupovini, i kasnije malo pomogao što sam znao i umeo. Rek'o bih da ti je krivo što ti nisi dobio popust. [emoji16]
Pa dobro kakav je to način, ja sam bot a nisam dobio vaučer :D

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Dobro si me podsetio Dejane. Ti se sećaš kada sam ti pričao da sam hteo da iskoristim vaučer od 25% popusta za kupovinu HiSense televizora, a na kraju nisam mogao.

Pre 8-9 meseci dobio sam vaučer kojim se ostvaruje 25% popusta za kupovinu HiSense televizora preko zvaničnog sajta uvoznika za Srbiju. Kako na vaučeru nije bilo nikakvih instrukcija, a ja sam bio u procesu kupovine televizora, poslao sam im upit na info@ i prodaja@, rekao koji model želim da kupim (H58A6100) i pitao kako to da uradim a da ostvarim popust.

Odgovor na mejl nikada nisam dobio. Umesto odgovora, nakon 2-3 dana, podignuta je cena tog modela na njihovom sajtu sa 64.340din na nekih 75.000din. Tako da je čak i sa popustom uz vaučer taj model televizora bio skuplji nego u prodavnicama.

Par meseci kasnije, kupio sam taj model televizora u prodavnici na G.

TV-om jesam zadovoljan, ali njihovim poslovanjem nisam iz očitih razloga. S obzirom na to da prate forum, veliki pozdrav za njih ovom prilikom.

Evo ja sam dobio ponudu za 30% a uglavnom sam kritički i vrlo realno pisao tako da sigurno nisu dobili oni koji su samo hvalili proizvod. Prilično su bili korektni sa te strane.

Ako nekome znači taj popust ja prepustam, pošto sam završio sa kupovinom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ljudi, opušteno zbog softvera, firmvera i tome slično. Šta meni vredi što imam i LG i Samsung kad su im OS zastareli i slabo upotrebljivi danas.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

@Corvux Corax

Da sećam se toga, bilo je bezveze baš ako nisu naveli uz kupon nikakve uslove, a napravili se ludi kad si hteo da uzmeš.

Ovaj put su se ogradili na cene koje stoje na Hisense Srbija stranici. To su čini mi se cene bez ikakvih popusta, tako da i kad je u mnogim prodavnicama niža cena i sa popustima, na njihovom sajtu je uvek ista.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

A vaucere su cini mi se dobili ljudi koji su vec kupili H. tv i pisali o njemu ili gresim?

Ljudi, opušteno zbog softvera, firmvera i tome slično. Šta meni vredi što imam i LG i Samsung kad su im OS zastareli i slabo upotrebljivi danas.

Jer su ti televizori stari koliko godina?

@dejan i @psaras pretpostavljam da ste pisali @kraljrtg

Meni nije delovalo da je iko bot, samo se nadam da je bench redakcija bila objektivna kao sto je i delovalo da jeste. To me je i navelo, proed garancije, da razmisljam o Hisense TVu.

Poslednja izmena:
Evo ja sam dobio ponudu za 30% a uglavnom sam kritički i vrlo realno pisao tako da sigurno nisu dobili oni koji su samo hvalili proizvod. Prilično su bili korektni sa te strane.

Ako nekome znači taj popust ja prepustam, pošto sam završio sa kupovinom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja uzimam tv sad, pa pogledaj PM,ako sam uopste poslao.

LG je star 6 ipo a Samsung 4 godine. Ni kad su bili novi nisu bili za nešto drugo osim prikaza TV slike. Svaki je imao svoj neki OS, ograničenih mogućnosti. Sada većina nudi android i sve što on pruža.

Ja sam samo pomislio o tome kao mogucnosti.Svi znate kakva nam je zemlja i sta se radi,pa mi je ovakva stvar vise nego neverovatna. Nisam imao nameru da nikog uvredim.A pohvale za uvoznika za gest,ako stvarno prati forum i slusa potecijalne kupce.

LG je star 6 ipo a Samsung 4 godine. Ni kad su bili novi nisu bili za nešto drugo osim prikaza TV slike. Svaki je imao svoj neki OS, ograničenih mogućnosti. Sada većina nudi android i sve što on pruža.

uopste ne nudi vecina android i sve sto on pruza ;) cak su vecinom tv-i sa androidom bagovitiji nego webos i tizen. taj lg je verovatno bez webos-a, sada je to druga prica...

Dragi forumasi , evo i ja da se registrujem posle duugo godina citanja ovoga foruma i hvala njemu pronalazenja korisnih informacija .Od pre nekih 8 meseci sam vlasnik Hisense H50A6100 tv -a i generalno sam zadovoljan kako radi , iako malo sumanuto je trebalo uraditi apdejt firmwera preko nemacke al ajde , sad vidim na drugim mestima na netu da ima drugih novijih firmwera ali meni nece da se apdejtuje i sa promenama zemlje jel . Ne bih pohvalio zvanicni sajt Hisensa Srbija posto nema obracanje sa tehnickim pitanjima , da ih pitam KOJI je poslednji softver za moj televizor i kako doci do njega , na pojedinim francuskim , spanskim i portugalskim sajtovima nadjem ali stoji ako je vas model i onda ide neka oznaka koju ja nemam na tv-u ...Mislim da ovaj nas Hisense sajt je olicenje odnosa prema kupcu , nigde kome se obratiti a dali su telefon na koji mozete da pitate gde da kupite ?! Kao drugo zasto odabiremo Srbija u meniju kad nema protoka informacija , kad apdejt ide na drugu drzavu baska sto kod mene u tv meniju nema dbx deo za zvuk ...i tako ..znaci jako bih voleo da znam koji je poslednji firmver za Hisense H50A6100..jako bih voleo da znam gospodo iz Hisense Srbija...

Moze i meni jedan ako se vec deli, vec sam spomenuo u temi koji tv kupiti da gledam h50a6500. :)

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

A kako su birani ljudi za vaučere? :)

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno