Šta se dešava sa Vdsl korisnicima, da li je nekome zamenjen Vdsl za optiku.Koliko vidim, u Mirijevu ,nikome nije zamenjen,svi su i dalje na Vdsl-u.Optiku su dobili samo oni,koji su bili na adsl-u, ili nisu imali ni to.
Nervira me ,ta njihova politika,da je cena za vdsl 50/8, istao kao na optici 200/80.
Ako je ista cena, zašto Vdsl onda nema maksimalan net,koji je moguć, do 200/80.Znači najmanje 100/10.
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Ja sam dobio 10 meseci, ne dobija svako. Trazio 8 dali mi sami 10. Znas tako sto se dogovoris sa njima, prosto.Nista te nisam razumedakle sad 10 meseci.Kako znas da si dobio 2 ili 4 dodatna meseca,ako ih nema u ugovoru?
Cek ti imas u zgradi IS i zato imas optiku do zgrade, ili gresim?Optika je u zgradi,ali ta optika ide za VDSL,zato i pitam, kada misle da zamene VDSL, za FTTH.
Da je Optika u zgradi, zarad FTTH, kao što pišeš, to nije nikakav problem, to je već gotova stvar.
Snimaju se razgovori, te ako te ne ispostuju(a do sad se nije desilo nikome da nisu, meni cak treci ugovor ispostovali dakle zadnjih 6 god) pozoves se na razgovor dana tog i tog u toliko i toliko sati i reseno. Ali ne boj se uvek ispostuju jer u njihovom programu imaju sve zabelezeno sve mi je ortak koji radi u TS objasnio kako funkcionise i nema greske.Samo da im verujes na rec, eventualno da se pozoves na razgovor.
Nigde u ugovoru ne pisu, ali ispostovali su uvek do sada takve ugovore.
Da,imam IS.Ne mislim ja da pitam telekom, nego da li neko od forumaša, ima sitiaciju, da mu je zamenjen IS za Ftth.Odnisno ,da se stekne neki uvid, da li zamenu rade planski,ili samo tu i tamo.Cek ti imas u zgradi IS i zato imas optiku do zgrade, ili gresim?
Kada misle vdsl za tvojoj zgradi zamene za full ftth, verujem da ni oni to ne znaju a kamo li neko sa foruma da ti kaze kad oni misle tebi vdsl da zamene za ftth.
Imaju cudnu i nejasnu politiku prosirivanja pa ni niko iz TS to ne moze verujem sad da ti kaze ako nije sad neposredno reseno da stave u tvojoj zgradi ftth. Ne znam da li razumes sta hocu da ti kazem.
Zoveš ih na koji tel broj,ili pišeš onaj email, pa čekaš da te pozovu?Snimaju se razgovori, te ako te ne ispostuju(a do sad se nije desilo nikome da nisu, meni cak treci ugovor ispostovali dakle zadnjih 6 god) pozoves se na razgovor dana tog i tog u toliko i toliko sati i reseno. Ali ne boj se uvek ispostuju jer u njihovom programu imaju sve zabelezeno sve mi je ortak koji radi u TS objasnio kako funkcionise i nema greske.
Bar ne namerne, a ni za slucajne nisam cuo bar sto se tice dodatnih free meseca.
Sad ispade da se obracam Alfi ne njemu je samo namenjeno prve dve reci ostalo hdmi-ju.
0800100100 ili mail slagacu te [email protected] nisam kod kuce da proverim ali trebalo bi da je taj.Zoveš ih na koji tel broj,ili pišeš onaj email, pa čekaš da te pozovu?
Znao sam da imas IS, kapiram da im je to za neki kraj ali tu je i najlakse odraditi i kapiram da ce to na nekom kraju odraditi, sad rade optiku od sahte do zgrada, a tebi je optika vec takoreci u zgradi.Da,imam IS.Ne mislim ja da pitam telekom, nego da li neko od forumaša, ima sitiaciju, da mu je zamenjen IS za Ftth.Odnisno ,da se stekne neki uvid, da li zamenu rade planski,ili samo tu i tamo.
Десило се мени, обећали два месеца по динар, после рекли да то не може па на крају ... ајде нека буде један месец. Није ми толико важно, ионако ћу два пута да им обрнем те паре.Snimaju se razgovori, te ako te ne ispostuju(a do sad se nije desilo nikome da nisu
Prvi put cujem za to, pozovi se na razgovor samo reci dan i vreme razgovora i bice reseno.Десило се мени, обећали два месеца по динар, после рекли да то не може па на крају ... ајде нека буде један месец. Није ми толико важно, ионако ћу два пута да им обрнем те паре.![]()
JesteZa nas sa jeftinim ulaznicama pa zar nije telekom/telekom user/password za Q2?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Nemas admin pristup sa tim podacimaZa nas sa jeftinim ulaznicama pa zar nije telekom/telekom user/password za Q2?
Osnovna sifra nije tajna, potrebna je za menjanje osnovnih parametara tipa passworda za wifi, forwardovanje portova i sl. Admin password vec jesteNe radi ova kombinacija na Q2 ont Ne radi ni ona admin tzlkisonpk sa vdsl rutera.
Nazalost stavili su neku drugu, verujem da ce za 6 meseci neko provaliti kao sto su za stari ont sada provalili.
Ne razumem? Sta to ti meni hoces da objasnis?Osnovna sifra nije tajna, potrebna je za menjanje osnovnih parametara tipa passworda za wifi, forwardovanje portova i sl. Admin password vec jeste
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Samo da default user/password mora biti omogucen svakome. Ukoliko ne radi kombinacija telekom/telekom proveri sa tehnickom podrskom. PozdravNe razumem? Sta to ti meni hoces da objasnis?
A šta dodatno nam omogućava admin pristup?
Pitam jer se razmišljam da iskoristim raspberry pi 3 za pi-hole pa možda mi zatreba admin pristup
Писао сам пре пар година о томе, дешавало се отприлике у ово време пре две године. Истицале су ми неке УО па су ме звали да ме убеђују. Мислио сам да узмем О1 и телефон а на другој да продужим КТ2000 без телефона и са попустом. Понудили су нешто типа 3 месеца по динар у првој и два по динар у другој. Онда сам правио неке рачунице и обрнуо причу, телефон уз КТ2000 и О1 са попустом, прихватили су све када су ме следећи пут звали, било је још пар позива и све је договорено. КТ2000 по пуној цени са телефоном и 3 месеца динар, О1 са попустом и два месеца динар.Prvi put cujem za to, pozovi se na razgovor samo reci dan i vreme razgovora i bice reseno.
Ili ako su ti slali mail na mail se pozovi.
Auuuu brate sta se sa tobom dogadja?Samo da default user/password mora biti omogucen svakome. Ukoliko ne radi kombinacija telekom/telekom proveri sa tehnickom podrskom. Pozdrav
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari