Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Ljudi, danas mi stiže MI9T.
Jel se isplati zezati sa gcam-om i koji je najbolji trenutno rom, zadnji službeni?

Pa nema zezanja nikakvog, skineš poslednju verziju, već podešenu i to je to. Night mod je drastično bolji na gcam, dok su dnevne čini mi ee egal sa "fabričkom" aplikacijom.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Bolja je Gcam u skoro svakoj situaciji, ali za sad ne mozes (ili ja ne znam) da promenis na druge dve kamere pored glavne. I nekad (mislim kad slikas u Portret modu) zna da razbaca slike nasumicno po galeriji, napravi novi album samo sa jednom slikom..

Bolja je Gcam u skoro svakoj situaciji, ali za sad ne mozes (ili ja ne znam) da promenis na druge dve kamere pored glavne. I nekad (mislim kad slikas u Portret modu) zna da razbaca slike nasumicno po galeriji, napravi novi album samo sa jednom slikom..
Ima dosta bugova, tipa da često ostane u nekom zoomu i neće da se "odglavi" dok se ne ubije u pozadini

Slažem se , taj EU Rom jedino posle godinu dana kada xiaomi batali global betu

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Konkretno, šta je ispravljeno u toj beti? Mora li se otključavati bl?

Nije neka drastična razlika ali mnogo brže dobijaš nove funkcionalnosti nego na stable romu.. lupam dobiješ novi aod koji na stable dođe tek za 2,3 meseca

Zar nije beta već prestala da izlazi?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Valjda izlazi godinu dana za svaki flagship ? Samo ne znam kako oni interno gledaju na 9t , da li je flagship ili midrange

Ne verujem da oni i na Pro verziju gledaju kao flagship, iako on realno to jeste/moze da bude. 9T je realno midranger, ali visa klasa. [emoji16]
Btw kako je podrska za betu samo godinu dana? Nisam znao za to.

Nema global beta više. Samo kineska beta ima, pa pored toga i xeu beta.
Global ima jedino stable

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Mislim da sam negde pročitao da će biti samo za flahsip uređaje i samo godinu dana .. da li je to bila laž ne znam :)

Da li mi9 ima još uvek betu ? Mada da li je on star već godinu dana :)

Šatro tako će brže da izbacuju stable I nove funkcije u njemu :)
A u realnosti naravno ništa od toga :) Kinezi ko Kinezi

Nabaci betu i vozi, ne znam cemu potreba za xeu i drugim romovima. [emoji4]
Slažem se , taj EU Rom jedino posle godinu dana kada xiaomi batali global betu

Aod ikonica za Viber? Da ne pričam o ostalim stvarima koje se implementiraju brže nego na običnoj global beti. Uostalom se isprave i neke druge greške, pa ne mora da se čeka Xiaomi.

9800 samo ti predji na xeu, proceduru znaš ;)

AOD ikonica za najgoru app koja postoji. Velika stvar. [emoji14]

Ma jezim se od tih romova koji klinci sređuju preko neke skripte.. + ko zna šta oni tu mogu da ubace :)
Ako treba neko da mi krade info onda to neka rade Kinezi i Google a ne neki slinavi klinac

AOD ikonica za najgoru app koja postoji. Velika stvar. [emoji14]
Ja sam je hejtovao ranije ali je postala mnogo bolja od Whatsappa, mnogo moderniji UI, ne kasne poruke, okacim neki instagram link recimo i odmah se vidi preview dok u whatsappau samo stoji url.. Itd.

Ma jezim se od tih romova koji klinci sređuju preko neke skripte.. + ko zna šta oni tu mogu da ubace :)
Ako treba neko da mi krade info onda to neka rade Kinezi i Google a ne neki slinavi klinac

Mlad si ti Loznice, a oni su tu od prvog MIUI-a dok nije postojao global, pa su se prevodi radili, radili su romove za druge non-xiaomi uredjaje. Ingbrzy je glavni tu koji vuče konce.

Ne bi oni opstali da ne valjaju toliko dugo godina.

Ono što rade rusi sa masikom odnosno miui pro ili miui ms, to su budzevine i to ne radi bas tako lepo. Gomila dodataka ni za šta.

Poslednja izmena:
Mogu da se koriste i druge 2 kamere na Gcam aplikaciji. Potrebno je otići na Još.../Podešavanja/Napredna podešavanja i štiklirati opciju Auxilyary camers.

Poslednja izmena:
Da, sad sam skinuo ovu i ima opcija da se dodaju dugmici za druge dve kamere, mada nesto baguje, treperi slika kad menjam izmedju njih..

@ joxy

U kom smislu? :)

Poslednja izmena:
Ja sam je hejtovao ranije ali je postala mnogo bolja od Whatsappa, mnogo moderniji UI, ne kasne poruke, okacim neki instagram link recimo i odmah se vidi preview dok u whatsappau samo stoji url.. Itd.

Meni je WA miljama ispred Vibera, Telegram takodje. [emoji4]

Mislim da sam negde pročitao da će biti samo za flahsip uređaje i samo godinu dana .. da li je to bila laž ne znam :)

Da li mi9 ima još uvek betu ? Mada da li je on star već godinu dana :)

Ima kinesku betu. Ali i nju još samo malo jer izlazi android Q beta

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Meni je WA miljama ispred Vibera, Telegram takodje. [emoji4]
Obrnuto. Ajde izmeni poruku koju si poslao? Izbriš svoju poruku i onom kome si poslao poruku? Imaš nestajuće poruke na Wa? Imaš skrivene poruke na Wa?
Viber je krcat opcijama, dobro radi, dosta se koristi i dovoljno je samo njega imati (što je velika prednost).

Nazad
Vrh Dno