Kakva je razlika između tih stakala, 2.5d, 3d, 5d...?
Pa nema zezanja nikakvog, skineš poslednju verziju, već podešenu i to je to. Night mod je drastično bolji na gcam, dok su dnevne čini mi ee egal sa "fabričkom" aplikacijom.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Thx. Sad vidim da netreba root za gcam. To istina ili? Ako je, baš lijepo od njih
Ova verzija? https://forum.xda-developers.com/mi-9t/themes/app-googlecam-port-mi-9-t3945601
Rom da ostavim tvornički ili da stavljam .eu varijantu?
Moras da podneses zahtev za otkljucavanje bootloader-a, posle toga tek mozes da ga otkljucas, pa twrp, pa tek onda flesovanje eu.
Ima dosta bugova, tipa da često ostane u nekom zoomu i neće da se "odglavi" dok se ne ubije u pozadiniBolja je Gcam u skoro svakoj situaciji, ali za sad ne mozes (ili ja ne znam) da promenis na druge dve kamere pored glavne. I nekad (mislim kad slikas u Portret modu) zna da razbaca slike nasumicno po galeriji, napravi novi album samo sa jednom slikom..
Nabaci betu i vozi, ne znam cemu potreba za xeu i drugim romovima. [emoji4]Hvala kolega, nakon 5 xiaomija u kući znam to
Pitanje je bilo koji je bolji rom, factory ili .eu?
Nabaci betu i vozi, ne znam cemu potreba za xeu i drugim romovima. [emoji4]
Aod ikonica za Viber? Da ne pričam o ostalim stvarima koje se implementiraju brže nego na običnoj global beti. Uostalom se isprave i neke druge greške, pa ne mora da se čeka Xiaomi.Slažem se , taj EU Rom jedino posle godinu dana kada xiaomi batali global betu
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ja sam je hejtovao ranije ali je postala mnogo bolja od Whatsappa, mnogo moderniji UI, ne kasne poruke, okacim neki instagram link recimo i odmah se vidi preview dok u whatsappau samo stoji url.. Itd.AOD ikonica za najgoru app koja postoji. Velika stvar. [emoji14]
Mlad si ti Loznice, a oni su tu od prvog MIUI-a dok nije postojao global, pa su se prevodi radili, radili su romove za druge non-xiaomi uredjaje. Ingbrzy je glavni tu koji vuče konce.Ma jezim se od tih romova koji klinci sređuju preko neke skripte.. + ko zna šta oni tu mogu da ubace![]()
Ako treba neko da mi krade info onda to neka rade Kinezi i Google a ne neki slinavi klinac
Meni je WA miljama ispred Vibera, Telegram takodje. [emoji4]Ja sam je hejtovao ranije ali je postala mnogo bolja od Whatsappa, mnogo moderniji UI, ne kasne poruke, okacim neki instagram link recimo i odmah se vidi preview dok u whatsappau samo stoji url.. Itd.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ima kinesku betu. Ali i nju još samo malo jer izlazi android Q betaMislim da sam negde pročitao da će biti samo za flahsip uređaje i samo godinu dana .. da li je to bila laž ne znam![]()
Da li mi9 ima još uvek betu ? Mada da li je on star već godinu dana
Obrnuto. Ajde izmeni poruku koju si poslao? Izbriš svoju poruku i onom kome si poslao poruku? Imaš nestajuće poruke na Wa? Imaš skrivene poruke na Wa?Meni je WA miljama ispred Vibera, Telegram takodje. [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari