Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Ok.
Ovo se cekalooooo :)
Ja sam nabacio sve na flesku ali mi je.fon ne vidi jer je u pitanju mUSB OTG pa ga preko adaptercica kacim na P20...
Mada sam citao da treba flesku formatirati kao exFAT..

Sent from my P20 Midnight Blue using Tapatalk

Ja bih rekao po nazivu fajlova da su oba namenjena Pro verziji telefona(EML-L29) umesto da jedan od njih bude za običan P20(EML-L09)

Poslato sa EML-L09 pomoću Tapatoka

P20 EML-L29 je Dual Sim
P20 EML-L09 je Single Sim

P20 Pro CLT-L29 Dual Sim
P20 Pro CLT-L09 Single Sim
U folderima se nalazi update za sve verzije...

Thx [emoji106]

Poslato sa EML-L09 pomoću Tapatoka

Folder dload ide ceo na USB flash. Nista iz njega ne vadite. Telefon ce prepoznati sam koju verziju imate tokom update L09 ili L29. Ako nesto ne odgovara, necete moci instslirati...

Ok.
Znaci samo da se kopira dload...

Zbog brisanja podataka, možda bolje sačekati par dana da se update pojavi na telefonu..

Koliko vidim na FF, nece skoro.
Firmware Finder ne vidi apdejt uopste (barem za C432 region)...

Meni upravo stiglo ota na 9.1...skida se trenutno. Nego jel tacno da erofs ne radi ako se ne uradi factory reset?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Meni upravo stiglo ota na 9.1...skida se trenutno. Nego jel tacno da erofs ne radi ako se ne uradi factory reset?

Odradi bekap pa fabrički reset. Tako ćeš očoistiti av zaostali kešš od apdejta odnosno, očistićeš ceo fon ;)
Jednom se živi.

Poslednja izmena:
Eto toliko vizuelnih promena...
eca713c8ba7b96dcbd9423cdc9b2be03.jpg
52c8f2a5dba89ca9319eb9c5788ef8b4.jpg

Jesu li sad sve ikonice uniformne? Isto oblika...? To je po meni prilicna vizuelna promena pogotovo za .1 verziju...

Huawei P10

Jesu li sad sve ikonice uniformne? Isto oblika...? To je po meni prilicna vizuelna promena pogotovo za .1 verziju...

Huawei P10
Nisu bas sve, recimo npr tapatalk se nije promenio i jos par naknadno instaliranih...Ali mnogo fluidnije radi

Poslednja izmena:
Nije ni meni. @vostic, jesi ti tel kupio ovde kod nas ili?

Probao sam u HIcare nekoliko zemalja i nista. Kao navodno mozes tako da skines apdejt moze cvetka. Probao sam da instaliram OTA sa firmware finder i izbacuje gresku. Mora se ceka OTA vako. Trazim da skinem negde apdejt al nema.

Ma da...ja uvek nekako dobijem update medju prvima...

Ovaj sa ruskog sajta jeste C432 ali, koliko mi se cini, nije E7R1P11 ili to posle nalegne na svoje mesto?

Moja sim je na VIPu...

Jutros kada sam ustao za posao vidim da sam instalirao update :D

Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka

I meni telenor, ma znam da ce stic, verovatno max do kraja jula da ćemo čekati, ništa strasno..

Poznavajući kako ja brzo dobijam update, meni će stići polovinom decembra

da nesto konkretno procitam iz iskustva sta je sve novo doslo... a ne ikone kakve su... ja koristim nova launcher vec godinama unazad i ja biram kao izgleda interface...
nego nejse... cuo sam da moze sada video zapis kao lockscreen wall
je lj? ;-)

Vrh Dno