Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

da nesto konkretno procitam iz iskustva sta je sve novo doslo... a ne ikone kakve su... ja koristim nova launcher vec godinama unazad i ja biram kao izgleda interface...
nego nejse... cuo sam da moze sada video zapis kao lockscreen wall
je lj? ;-)

Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Lose si cuo. Erofs je najbolje unapredjenje i to je to. Drugaciji interfejs kamere. Voice control radi malo bolje nego pre.

I da dodam, imam otprilike 20% gori SoT. Valjda ce posle par dana to biti kako treba

Konacno se pojavio 9.1 apdejt na Firmware Finderu.
Bice uskorooo. Strpljenjaaa ;)

Sent from my P20 Midnight Blue using Tapatalk

Ja moj p20 nisam dizao od out of box 8.1.0. 168(c432), radi sve top, baterija dan lagano na 4g,sto da rizikujem [emoji3]

Ja upravo probah FF preko PCa kao i pecovanu HiSuite pa sam menjao DNS na ruteru i PCu i Proxy na sviti i 300 .I. pored toga i nista. No Update :(
Cekam da stigne preko telefonskog apdejtera i .

Poslednja izmena:
Da li ima poboljsanja oko baterije ili nekog pogorsanja :D
Meni deluje isto za sada, kako se vama cini?

Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka

Uptvo probah eUpdate, međutim, kada se eUpdater ućita i izaberem da se pokrene skeniranje WiFia, ne vidi moju kućnu mrežu ni za lek. Sve redom sam pokušao ali ne vidi nikako... Sve druge iz okruženja normalno vidi :(

Zna li neko gde grešim?

Mislim da sam video cicamacuuu :d

Siguran sam da gresim u postavljanju DNSa. Ja internet dobijam od ISPa kod sebe u ruter i ne treba DNS menjati u ruteru vec kod ISPa :(
Probacu popodne da ga zbudzim pa javljam sta sam uradio.

Jok more :(
Nemere apdejt nikako.

Imam osecaj da sad svi jurimo update a posle cemo kukati na isti :) Ima li neko da je dobio OTA update na telenor mrezi?

Poslato sa EML-L09 pomoću Tapatoka

Kod mene nije stigao, VIP mreža. Vidim da kod nekih jeste.
Valjda će valjati.

da li može neko ko je dobio update na EMUI 9.1 da mi kaže ako je proveravao da li sada Always on Display pokazuje i notifikacije sa 3rd party aplikacija ili je i dalje ostalo da prikazuje samo propuštene pozive i sms?

Ja sam jos uvek na 9.0.0.280 i ne prikazuje nigde opciju za download...
Ni HiCare ni HiSuite, na telefonu tek.
Ajd, bice. :trust:

Ustvari sad proverih i ima :). Proverite i ostali..

Jos nista :).
Sim free kupljen kod nas :)

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Stiglo telenor

Sent from my EML-L09 using Tapatalk

Nije potrebno brisanje da bi radio. Ovako na prvu, moguće da nešto brže radi..Malo brže pokreće aplik.,mada to su nijanse u pitanju, i pre je bio prilično brz.Za bateriju i ostalo je ipak potrebno više vremena..

Nakon kompletnog "naleganja" sistema, odradio sam Cache wipe (format keš particije) iz sistemskog rikaverija i to je to.
Vidim da u podešavanjima kamere ima novih f-ja i da je interfejs blago izmenjen, generalno, sam telefon jenešto fluidniji i to je za sada to.
Videćemo za dalje...

Stiglo na VIP-u regularno. Ne znam samo gde je always on display ne mogu da ga nadjem nikako.

Nazad
Vrh Dno